50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar.
bende aranıza katılabilirmiyim?
benimde boyum 1.60 ve 59 kilodayım.
rejim yapmanın zamanı geldi diye düşünüyorum.
umarım herkes istediği kiloya kavuşur

arkadaslar kendi aramizda yarisma yapalimmi ne dersiniz ,inanin cok guzel motive oluyo
belirli bi gun belirleyip yarismaya girceklerin ismini duzenleyelim ne dersiniz

pembeinci kullanıcısından alıntı
Listenin düzenli olması için bence listeye katılmak isteyen adını ve kilosunu listeye kendisi yazsın çıkmak isteyen arkadaşlar (istediği kiloya gelen veya rejim yapmaktan vazgeçen) adını siler çıkar listemizden böylece karışıklık olmaz

Canım zaten listemiz gerçekten zayıflamak isteyenlerin listesi çarşamba günleride tartınma günümüz yarışma başlığı altında açtık zaten . a.s

Son düzenleme:
Listenin düzenli olması için listeye katılmak isteyen adını ve kilosunu listeye kendisi yazsın çıkmak isteyen arkadaşlar (istediği kiloya gelen veya rejim yapmaktan vazgeçen) adını siler çıkar listemizden böylece karışıklık olmaz

Her Çarşamba Tartınma Günüdür.

1- Pembeinci 55 kilo 50 olacak

2- Cucuma 56,5 kilo 50 olacak

3- Kelebekcik : 50 kilo 48 olacak

4- myocean76 :57 kilo 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo 52 olacak

7- nessss: 58 kilo 50 olacak

8- Kayra: 58 kilo 50 olacak

9-senemciq : 55.6 kilo 51 kilo olacak

10-MissDeFnE:56 kilo 50 kilo olacak

11-sinel : 58 kilo - 50 olacak

12-Sympathique: 59 kilo 50 kilo olcak

slm arkadaşlar bende aranıza katılamak istiyorum 2 doğum yaptım hamileliklerim de 90 a kadar çıkyorum doğum sonrası 80 e düşüyorum her iki gebeliğim sonrasındada 20 kiloyu çok rahat verdim ama şu anda 59 60 arası gidip geliyo o kadar uğraşmama rağmen kilo vermem durdu bu günlerde en çok biberiye ve yeşil çay ikilisini içiyorum 1,5 ay kadar günde iki kez 40 dakikalık plates yaptım yinede kilo vermeyince bıraktım bu günlerde fırsat buldukçe düm tek tek oynuyom valla kararlıyım 55 e düşücem ama arasırademoralize olup 2 hafta kadar duruyorum en büyük hatam burda biliyorum inşeallah onuda birlikte aşarız

kızlar dün kayısılı form çayı almıştım sade ve limonlusundan daha güzel kokusu da çok güzel

hoş geldin mavi şeker maşallah sen süper kilo vermişsin o 4 kiloyuda verirsin bence .bildiğim kadarıyla pilates kilo vermek için değil vücüdun şeklini forma sokmak icin yapılıyor onun yerine değişik spor hareketleri yapabilirsin .. umarım ulaştığın başarıya bizlerde ulaşırızzz

kilolarrrr dışarıııı kendine güvenn ve hafiflik son sürat içeriii :teytey::teytey:

kızlar form çayımı içmek daha yararlı acaba yokssa sadece su mu

Bence ikisinin yeride ayrı günde enaz 2 lt su içmeliyiz zaten bitki çaylarınıda günde 2 fincan içilmesi öneriliyor.ben form çayını bazen hiç içmiyorum benim için önemli olan su

Son düzenleme:
sabah aç karna ve akşam yatarken yenen elma toksinleri atıp sindirim sistemini çalıştıryormuşş zayıflamayada etkisi varmışşş lmayı hiç sevmem ama 2 gündür düzenli yiyorumm .. şimdi 1 tane daha yicem sırnaşık şey

sinel elma dedinde aslında elma sirkeside faydalıymış nasıl olduğunu bilmiyorum ama

canım oda sabah açkarna hafif sulandırılıp yarım su bardağı içiliyor ama mide rahatsızlığı olan için zararlı biraz insanı daha çok acıktırıyor mideyi kazındırıyor ... ben içemiyorum zaten ıyykkk sirke benim için onuda hiç sevmem

Son düzenleme:
[Magenta"]bende varım yaww.59 kiloyum boy 1,61 offff.ya hep açmı olur insan yaaa evde durmak yok sokaklarda gezelim yemek yemeyelim

pembeinci senin uyguladığın bi diyet listen varmı ne kadar zamanda verdin 4 kilo:uhm:

Son düzenleme:
[Magenta"]bende varım yaww.59 kiloyum boy 1,61 offff.ya hep açmı olur insan yaaa evde durmak yok sokaklarda gezelim yemek yemeyelim

nila hoş geldinnn bende senin gibi hep aç olanlardanımm sırnaşık şeysırnaşık şey ama 2 gündür iyi midem maşallah bide ben dışarda daha çok acıkıyorumm mis gibi kokular geliyor heryerden cokacimcoook başlamak bitirmenin yarısıymışşş burda birbirimize destek olarak hepimiz zayıflıyacağız inşAllah

ödem ödem ödem sıkıldım artık...sular bitki caylari..tuzsuz yagsız beslenme...en son ne zaman tatlı yedmi veya fast food yedigimi hatırmayorum bile....

en sonunda ilaç alıcam kurtuucam ödemden ama ben ilac kullanmayı istemiorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…