50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

missdefne aramıza hoşgeldin canım a.s.

önemli olan dediğin gibi geri almamak üzere vermek ama hele bir verelimde almamak içinde çaba sarfederiz yerimseniben

Evet öğle yemeğimide yedim 1 kase çorbam salatam bugün nedense hiç doymadım ama ara öğünlerim var bugün elma portakal diyet bisküvi yeter daha ne olsun :)

arkadaşlar listeye isim nasıl ekleniyor acaba

öğlen yemeğimi yedim çorba salata ve 4 parça yaprak kanat ızgara şimdi bitki çayı ve bir saat sonra bi elma varrr sırada

Son düzenleme:
Pembeinci 55 kilo 50 olacak

2- Cucuma 56,5 kilo 50 olacak

3- Kelebekcik : 50 kilo 48 olacak

4- myocean76 :57 kilo 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo 52 olacak

7- nessss: 58 kilo 50 olacak

8- Kayra: 58 kilo 50 olacak

9-senemciq : 55.6 kilo 51 kilo olacak

10-MissDeFnE:56 kilo 50 kilo olacak

11-sinel : 59 kilo - 50 olacak

50-59 kilo araligindakilerin listesi

1- Pembeinci 55 kilo 50 olacak

2- Cucuma 56,5 kilo 50 olacak

3- Kelebekcik : 50 kilo 48 olacak

4- myocean76 :57 kilo 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo 52 olacak

7- nessss: 58 kilo 50 olacak

8- Kayra: 58 kilo 50 olacak

9-senemciq : 55.6 kilo 51 kilo olacak

10-MissDeFnE:56 kilo 50 kilo olacak

11-sinel : 58 kilo - 50 olacak

12-Sympathique: 59 kilo 50 kilo olcak

arkadaslar en son bende kendimi ekledim

Son düzenleme:
isveç diyetyle mi verdnn kız

Canım tebrik ederim Şeniz
isveç diyeti yapıyordun değilmi yani onunla zayıfladın darısı başımıza

evett isveç diyeti..
13 gün sürüyo bildiğini gibi..bugün13.günüm..
yarın sabah itibari ile hem ince hemde diyet yapmayan bikız olucam işallahhhhh
ama ben sporda yptım kızlar..hergün 2-3 saat spor salonunda tepindim yani :):dance::dance:

darısı basınıza hihoyyyt

Canım ekledim ben seni listenin altında alıntı yap butonu var bir yanlışlık yaptısam oradan düzeltebilirisin aramıza hoşgeldin canım .

arkadaslar kendi aramizda yarisma yapalimmi ne dersiniz ,inanin cok guzel motive oluyo
belirli bi gun belirleyip yarismaya girceklerin ismini duzenleyelim ne dersiniz

çok rica ediyorum bu listeye yazar mısınız

11-funnyda :57,65 kilo 53 oldu - o şimdi inceee

diye delikafadulden:dance:

sinel haklısın canım isveç diyeti biraz tehlikeli geldi bana da çünkü doktor kontrolu altında yapılmalı diyor birde ben orada yazanları uygulayamam iş yerinde zor oluyor ama ytinede bir diyet listesi şart bence

ben sabahları kahvaltı yapmadan işe geliyorum, şekersiz çay kahve yeşil çay form çayı içiyorum acıktığımı hissettiğimde 1 tane meyve yiyorum evim iş yerine yakın olduğu için öğlen eve gidiyorum:) bu öğlen brokoli 2 kaşık yoğurt bide lahana çorbaı içtim bi tanede muz yedim ekmek yemiyorum bol su içiyorum ama spor yapamıyorum malesef ama iş iddaya binerse evde biraz egzersiz yapabilirim:)))

arkadaslar kendi aramizda yarisma yapalimmi ne dersiniz ,inanin cok guzel motive oluyo
belirli bi gun belirleyip yarismaya girceklerin ismini duzenleyelim ne dersiniz

ben varımmmm hırsın doruklarındayım yağlarımmı kilolarımı vucudumdan def edipp bigüzel kutluyacağım bu büyük anı :içelim::içelim::içelim:

BİRBİRİMİZE HEP DESTEKK TAM DESTEKK

benim bi diyet listem yok karakterimdenmidir nedir mecbur kılınan şeyleri yapamıyorumkaydirigubbakcemile3 ama beyaz ekmeği makarnayı pilavı kestim tatlı yemiyorum kızartma yemiyorum- lahana suyu bitki çayları içiyorum elma yiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum akşamlarıda hafif egzersizler yapıyorum umarım yeterli gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…