yalnız yaşarken diyet yapmak cok kolay ama ailenin yanına gidince cidden zorlaşıyor...özellikle anne baba ye kızım ye diyip duruyorlarsa
fıyuce bana lapa deme kafam senağlama ben birgün yedim onu evet gerçekten tok tutyor ama yerken çok zorlandım tadı benim için çok kötüydü.
ama geçen gün şok diyet yaptım birgün boyunca sadece meyve tükettim :tomato: biliyorum yanlış ama gayet güzel oldu bir nevi detoks yaptım naniknanik
Kim ne derse desin bu akşam yemekte makarna var zavallı kocamda zayıfladı :roflol: evde doğru düzgün yemek pişmiyorki . ne zaman bitecek senin diyetin diye soruyor biraz önce
ay evet ya haklısın :1no2:
anneme kalsa aclıktan ölüyorum ama bu kılolar ne oluyor annecıım dıyemıyorum ki :roflol:
kızlar nerelerdesiniz yemek mi yiyosunuz yoksa yakalarım az kalorili şeyler yiyin bakim ben yarın lapa yapcam pzt tartılmam lazım en azından 1 kilo daha vermeliyim sıkıldım bi 57 bi 58 olmaktan
bir an önce 56 kiloyu görmek istiyom zaten temizlikte var cmt pazar oooooohhhhh haftaya daha ince girmek istiyom
Listenin düzenli olması için bence listeye katılmak isteyen adını ve kilosunu yazsın çıkmak isteyen arkadaşlar (istediği kiloya gelen veya rejim yapmaktan vazgeçen) adını siler çıkar listemizden böylece karışıklık olmaz )
1- Pembeinci 55 kilo 50 olacak
2- Cucuma 56,5 kilo 50 olacak
3- Kelebekcik : 50 kilo ?
4- myocean76 : - 57 kilo 53 olacak
5 -fiyuce : 58.8 kilo 55 olacak
6- Suprensesi : 58,8 kilo 52 olacak.
Aramızda olup adını listeye eklemeyen varsa listemiz burada ekleyebilirsiniz a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?