50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar valla ben de makarna ve pilav hastasıyımdır...ama makarna hasretimi arkdsın dedigi gibi yagsız yapıyorum hatta tuzsuz da... yogurtla karıstırınca oldukca güzel oluyor...boylece kalorisi de cok az oluyor...
pilavda da aynı sekilde lapa yapıyorum...maksat gözü doyurmak degil mi..ben normalde pilavı yogurtsuz yiyemem...illa yogurt olmalı... o yuzden pirinci yine yagsız tuzsuz haslıyorum yogurtla karıstırıyorum pilavmıs gibi yiyorum...
hem istedigimi yemis oluyorum hem de kalorisini oldukca duşurmuş..
tuzu kestikten sonra makarna pirinc balık tavuk tuzsuz da yenilebiliyor...özellikle balık yaparken mesela, kokusuna dayanamam ben fırın poşetinde yada aluminyum folyoyla yagsız tuzsuz pisiriyorum gene... ha aroma istiyorsanız icine domates sogan katın.. yeterli oluyor..
fazla tuz ödem demek...tuzun fazlasının yararı yok...kaldı ki zaten yediginiz ekmek ya da dogal gıdalardan size gereken tuzu alıyorsunuz... extrasi sadece su topluyor...
ben tuzu kesen biri olarak 3haft önce tahlil yaptırdıgımda sodyum miktarım alt sınırın üstündeydi...sorun yok yani..bazen canım cok isterse vucut istiyor diye dusunerek ekliyorum...
haftaya cumaya kadar 57.9da olsa 57lere düsmek istiyorum... 2hafta tatilde olucam umarım 60olmadan dönerim..yalnız yaşarken diyet yapmak cok kolay ama ailenin yanına gidince cidden zorlaşıyor...özellikle anne baba ye kızım ye diyip duruyorlarsa

regl 1.gundeyim...
kahvaltım 1kucuk haslanmıs yumurta,cok az beyaz peynir (tuzu burdan da alabilirsiniz ) 1er domates salatalık ile yaptım..
ekmek de yemiyorumartık..cok canım isterse alıyorum...zaten dikkat ederseniz aslında vucudumuz bize uyarı veriyor.. ben hic sevmedigim halde dönemsel canım balık ya da zeytin ister..o zaman yerim sadece...
amma yazdım yaa :roflol:

fıyuce bana lapa deme kafam senağlama ben birgün yedim onu evet gerçekten tok tutyor ama yerken çok zorlandım tadı benim için çok kötüydü.

ama geçen gün şok diyet yaptım birgün boyunca sadece meyve tükettim :tomato: biliyorum yanlış ama gayet güzel oldu bir nevi detoks yaptım naniknanik

Kim ne derse desin bu akşam yemekte makarna var zavallı kocamda zayıfladı :roflol: evde doğru düzgün yemek pişmiyorki . ne zaman bitecek senin diyetin diye soruyor biraz önce

slm kızlar buraya yazmaya başlayalı 11 gün oldu ve ben daha sadece 1 kilo verdim. Üstelik bugün yarın ve sonraki gün evde değilim.Misafirliğe gidecem hep... Dolayısıyla kaçamak yapmamak imkansız... Bakalım umarım iradeli olurum ve gittiğim yerlerde de ısrarlar olmaz ((((

Nesss senin aşırı kaçmayacağına eminim kararını bilirsin sen .
şöylede bir fikir vereceğim müsadenle
ben eğer kaçamak yaptıysam (listemin dışına çıktıysam ) 10 kere ip atlıyorsam 15 kere atlıyorum
mesela geçenlerde aşure vardı ayıptır söylemesi 1 kase yemiştim ama bunu için normalde yarım saat yaptığım stebi 15 dakika fazladan yaptım böyle cezalandırıyorum kendimi inan bazen yiyeceğin bir parça çikolataya bile bunun için değermi diye soruyorsun ? Bu yöntemle kaçamak yapmaktan kurtuldum ben
Herkesede tavsiye ederim arkadaşlar.

pembeinci ben kendi yemeklerimi ayrı eşiminkini ayrı pişriyom valla benimkide benim verdiğim kilolarıalıyo sanki
akşam yemeğine ona fırında soslu patetes yaptım börği vardı bide ıspanak çorbası bende belki ıspanak çorbası yiycem
çünki ömür yiyeceklerle kaçarak geçmez görücen yapıcan tadımlık alıcan ama ona karşı koymayıda bilicen
ben bgn arkadaşta 2 tane sigara böreği, patates salatası 1 dlmden az fazla bisküvili yaş pasta yedim
milföy hamurunun tadına bakmadım bile şekerpare yiyemedim çünki doymuştum

yalnız yaşarken diyet yapmak cok kolay ama ailenin yanına gidince cidden zorlaşıyor...özellikle anne baba ye kızım ye diyip duruyorlarsa

ay evet ya haklısın :1no2:

anneme kalsa aclıktan ölüyorum ama bu kılolar ne oluyor annecıım dıyemıyorum ki :roflol:

kızlar nerelerdesiniz yemek mi yiyosunuz yoksa yakalarım az kalorili şeyler yiyin bakim ben yarın lapa yapcam pzt tartılmam lazım en azından 1 kilo daha vermeliyim sıkıldım bi 57 bi 58 olmaktan
bir an önce 56 kiloyu görmek istiyom zaten temizlikte var cmt pazar oooooohhhhh haftaya daha ince girmek istiyom

Kızlar yarın sabah doktora gideceğim oradanda ablamın evini temizleyeceğim ablam lohusada dip köşe temizlik yapacağım yani yarın çok koşuşturmalı bir gün bol bol kalori harcayacağım mümkün mertebe aşırıya kaçmadan bir şeyler yerim
Herkese iyi haftasonları diliyorum (Çok Kaçamak yapmayı ha klava: )

Listenin düzenli olması için bence listeye katılmak isteyen adını ve kilosunu yazsın çıkmak isteyen arkadaşlar (istediği kiloya gelen veya rejim yapmaktan vazgeçen) adını siler çıkar listemizden böylece karışıklık olmaz )

1- Pembeinci 55 kilo 50 olacak

2- Cucuma 56,5 kilo 50 olacak

3- Kelebekcik : 50 kilo ?

4- myocean76 : - 57 kilo 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo 52 olacak.

Aramızda olup adını listeye eklemeyen varsa listemiz burada ekleyebilirsiniz a.s

benimde bu hafta sonu dip bucak temizliğim var 2 gün haşatım çıkcak perdeler halılar fln ama tatile temiz evle gircem bol bol misafir ağırlıycam

myocean canım adet düzensizliğim problemiyle gittim süt hormonum yüksek çıktı ve bu yüzden yumurtlamıyorum yarın ilaç vericek doktor yumurtlamaya yardımcı bebek düşünüyorum da :CüvCüv: inşallah .

cnm valla ben yogurt nane pul biber flan koyunca icine bide sıcaksa cok rahat yiyorum...
tüm gün meyve sık olmadıkca iyi olur aslında...yani arada lazım ama yedigin meyveye dikkat et seker miktarı fazla seyler olmasın....
ay evet ya haklısın :1no2:

anneme kalsa aclıktan ölüyorum ama bu kılolar ne oluyor annecıım dıyemıyorum ki :roflol:

cnm valla annem pek karısmıyor da işte sorun su ki babam beni cok kıskanır...e kilo verdikce de giyimim süsüm arttı sanırım birazıcık daha guzellestim sanki her an ben evleniyorum diyecekmisim gibi davranıyor babam... o yuzden zorla yediriyor..az bisi yicem ya ııh o tabak +tabak falan seklinde zorla yediriyor... gidince yandım ki ne yandım....benimki kıskanc baba sendromu:roflol:

cnm valla benm kacamak olayım 1-2hanımellerden ibaretti...hıı bide 1avuc beyaz leblebi...
kahvaltım da /saat1de yaptım/ 1kucuk haslanmıs yumurta-azıcık beyaz peynir- bi salatalık- bi domatesti...
simdi evi temzledim... bi guzel heryer pırıl pırıl oldu... kendime yemek yapıcam ilacımı ictm yemek vaktım geldi... kararsızım ben de yagsız tuzsuz makarna + yogurt yapabilirim...
regl yuzunden tatlı aranıyorum onun yerine barı makarna tesellisi yapayım diyorum haslanmıs makarnanın kalorisi az nasıl olsa

fiyucem ben lapayı soğuk yedim işyerinde ısıtma imkanım yok belki ondan kötü geldi

Hadi kaçtım ben herkese iyi haftasonları iyi tatiller.

ben de yemegimi yedim...1tabak yagsız tuzsuz yogurtlu makarna
bir de 190 kaloriymiş 1tanecik gordon blue

tmmdır bugun bu kadar..masanın ustunde meyvem var gece oturur acıkırsam falan anca meyve...

oraya nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum o yüzden buraya yazıyorum

dimple2 : 55.0 kilo 52 yada 53 olacak

kızlar bugün yediklerimi yazayım toplamda hatam varsa uyarın
öğleye kadar yarım paket tuzlu çubuk ve 0.5lti petsu 1adet
öğle yemeği olarak 1 servis kaşığıyla pilav ve yine 1 servis kaşığıyla nohut
arada 5-6 adet bisküvi akşamda 1 tabak kabuska sonrada çay içtim toplamda 2 litre su ben su içmeyi seviyorum iyimi sizce ekmek hiç yemedim

bnide lsteye ekleyebilirsiniz .-)
ama ben düzenli diyet yapmiyorum yediklerime dikkat edip hareket ederek vermeye calisiyoum
kizlar bu arada yeni birsey kesfettim ip atlamak hem zayiflamaya yardimci oluyormus hemde fomunu korumaya yariyormus, ben alip evde her gün 50 den baslayarak atlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…