50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
bugun sabah kahvaltısında bır adet tost yedım yagsız ve kepek ekmekten yapılmıs
yanında bir bardak yagsız lıght süt içtim
5 tane de zeytın yedım

birazdan arkadaslarımla bulusmaya cıkacagım yediklerime dikkat etmeye çalısacagım ama olur da kacırırsam bu aksam yemek yok bana yasakkelime

bi de bana dua eder mısınız fınallerımden geceyım cok özledim ailemi senağlama

kızlar bu saate kadar 1 litre su içtim birde 1 patek bisküvi yedim işyerindeyimya yiyecek bişey bulamadım,akşama telafisini yaparım kızmayın sakın

kızlar slm temizlik iş güç giremedim siteyearada bakıyom öyle ben sbh 1,5 dlm kepek ekmeğiyle bereber yarım yumurta krem peynir azcık saralle 1 tane zeytin yedim
üzerine form çayı içtim
öğlen 1 tbk ıspanak çorbası ve 1,5 dlm kepek ekmekle yedim
şimdi elmamı yiyom
yatak odasının dolaplarını bitirdim şimdi dantelleri ütüleyip misafir odasına geçcem yetişirsem mutfağın dolaplarını yapmayı planlıyom ama hiç mecalim kalmadı şimdiden
akşam yemeğindede etli kurufasülya ve pilav var nasıl canım çekiyo anlatamam
sizler neler yaptınız bakem
bgn kaçamak yapmadım umarım yapmamda eşim evde olduğu için lapa yapamadım kızar artık

selam kızlar iyi aksamlar
bugun kaçamak yapamadım sadece dondurmalı bir cappucino içtim
az once mercımek corbası bir kaşık pilav içinde nohut vardı 5 tane
ve turlu yemegınden ık tane patates ve ıkı parca küçük et
bi de muzlu puding kafamçokkarıştı

aksama pasta yıyebılırız evde kutlama var

hadı bakalım görusuruz hihoyyyt

bende sabah peynir yumurta yedim yarım dilim ekmekle öğlen gezmede idim o yüzden 1 dilim kıymalı börek biraz sarma yedim akşamda köfte salata ve 2 dilim ekmek yedim . Kötü bir menüüüüü yani

1- Pembeinci 55 kilo 50 olacak

2- Cucuma 56,5 kilo 50 olacak

3- Kelebekcik : 50 kilo ?

4- myocean76 : - 57 kilo 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo 52 olacak

7- nessss: 58 kilo 50 olacak

nasıl olacaksa ben bile inanmıyorum ama inşallah sayenizde gaza gelirimde olur. 5 senede ancak 20 kilo verebildim ben

çarşamba gunler tartılıcaz canım...
kızlar bu çarsamba varım ama sonraki 2hafta yokum kaçtı sanmayın beni olur mu şehir dısında olucam ne netim ne de tartım olacak

kahvaltı: 1kasenin icine armut yarım paket eti form çörek otlu biskuvi yogurt koydum karıstırıp yedim..yola cıkcaım icin buzdolabim boş
aralarda: 1armut 1portakal 1mandalina biraz beyaz leblebi 1bardak light kola ve 1kupa bitki çayı
aksam: fırında yagsız 1cupra sogan havuc...azıcık tuz serptim üstüne..
tek kacamagım regl 2.gun şeker aranıyorum 4-5kaşık şekerli yogurt yedim

bugun ıçtiğim dondurmalı cappicuno ve az once yedıgım bir dılım fıstıklı pasta sebebıyle yenıden 57 kılodayım az once tartıldım senağlama

bugun hıç tuvalete gıdemedım kesın onun da etkısı vardır ama şimdiden pişman oldum senağlama

sabah ac karnına tekrar tartılacagım umarım tekrar 56yı gorurum :Saruboceq:

valla ben de reglden mi anlamadım bugun 4kere wcye kosturdum resmen....
acaip tatlı krizim var..az bisi milkanın siyah çikolatasından yedim..sonra kalan 1avuc beyaz leblebiyi yedim...bi şekilde engellemeye calısıyorum...yoksa üşenmicem bakkala gidicem...

ben içiyorum ama fazla degıl ben bıtkı cayı cok içiyorum gunde 5 6 bardak falan hatta bı ara bobreklerım agrımaya baslamıstı 3 bardaga ındırmıstım sımdı bunyem alıstı çay içip tuvalete gıttıkten sonra yarım lıtre suyu cok rahat ıcıyorum

meraba kıslar bende 55.600 kiloyum 51 olmak istiyorum....
doğumdan sonra 19 kilo verdim ama su 4 kilo da gitse...
o altta yazan kilo degerleri bende neden görünmüyorrrr..

günaydın kızlar sengözlerimebaksanab

bu sabah tartıldım tam 56 kıloyum :sm_cool: ama artık çarşambaya kadar tartılmıycam

bu sabah ıkı tane tost yedım yanında 6 adet zeytın ve bır bardak ıhlamur içtim

bu aksam yurdumuzda yemek cıkmayacagı için sabah kahvaltısına yuklendım bıraz :mymeka:

neyse hadı gununuz guzel geçsin inş hihoyyyt

senemciq hoşgeldın a.s.

ve işte yeni listemiz

Son düzenleme:
benide ekle listeye benide ))
yesil cay ve bir dilim kepekli ekmek yiyorum kasarli

ay beni de eklermisiniz??? bende 58 kiloyum, 53 flan olsam ne kadar iyi olacak kıslarr...((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…