- Konu Sahibi Umutolmazsaolmaz
-
Direk geçmiş olsun deseniz daha iyi olurdu sanki beş yıl hastaneye gitmemissinde parayı da attın hadi cebe der gibi konusmyssunuz açıkçası kimse kimsenin durumunu bilemez lütfen ama yaa
Tam üstüne bastın. Alakalı bölümlerde daha yapıcı yorumlar yapılır.Konuyu yanlış yere açtım galiba
Bencede yinede teşekkür ederimallah allah bi acayipsiniz
vajinismus bence parayla yenilecek bir durum değil zaten
neyse sabah sabah daha hiçbirimiz uyanamadık herhalde, sakin sakin gidiyorum ben
Bilsem buralara konu acmazdim zaten çok saçma ve sinir bozucu yorumlar yapılıyorTam üstüne bastın. Alakalı bölümlerde daha yapıcı yorumlar yapılır.
Merhaba kızlar ben 5 yıllık evliyim ve vajinismus denen illetle 5 yıldır kabusu yaşadım yapmadığım şey kalmadı beş yıl içinde veeee en sonunda mutlu son öncelikle yazmamın amacı belki başka arkadaşlara yardımcı olurum olmayı çok isterim en azından ben yeneli 15 gün oldu artık tam anlamıyla ilişki yaşayabiliyorum tabii yine kasılmalar olmuyor değil ama en azından yapabiliyorum neyse nasıl yediğime gelelim ben uyuşturucu krem kullanıyorum tktx diye bi krem ve mükemmel uyusturuyor ve kayganlastirici jel bu ikisi benim derdime çare oldu bir değil bin şükür ki sorularınız olursa yardımcı olmak isterim inşallah bu sorunun üstesinden gelip benim gibi mutlu sona ulaşırsınız kızlar ..
Bilsem buralara konu acmazdim zaten çok saçma ve sinir bozucu yorumlar yapılıyor
Eşin ne yaptı sabır konusunda Nasıl davrandı ?Teşekkür ederim Ben doktora sadece bir kere gittim ve beni psikiyatriye yönlendirdi gitmek istemedim evet beş yılım çöp oldu resmen kafada bitirmek çok önemli evet üç beş seansta halleden doktorda varmış ama benim onlara verecek milyarlarim yoktu maalesef bende kendim hallettim çok şükür :)
Zaten seks yapabilsem uyuşturucu kremi ihtiyacım olmazdı demi bu böyle gidecek değil :)
Demek istedigimi yanlis anlamissiniz,
Soyle dusunun, iliskiye sadece anesteziyle girebiliyorsunuz, bunun sorununuzun cozumune direkt bir faydasi olmaz ki, ayrica uyusturucu esinizde de his kaybina neden olur, daha da soguyacaksiniz iliskiden
ya bu illet zevki baya arkaya atıyor. biraz sorumluluğa dönüşüyor. ben kremle değil ama baya zorla geçtim bu yoldan. zamanla diğeri de oluyor
Yani tabi ki hicbirimiz ilk gunden orgazm cigliklari atmamisizdir ama uyusturucuyla girilen iliskinin vajinismusa ne faydasi olabilir ben onu anlamadim, uyusturucunun etkisi gecince yine basa donmezler mi?
Hadi bu cift zaten 5 yil yapmamis, bir 5 yil daha yapmasalar da sorun olmaz ama evliliginin basinda olanlar icin cok kotu bir oneri bence.
Yanında bi arkadaşınızın derdi gibi anlatsanız bunlarla yenmiş çok şaşırdım bi komşumuzunda bu sıkıntısı var söyleyimde kullansın gibi ne bileyim yada kim biliyosa ona söyleseniz söylemesi için yazık üzüldümPfff eşimin dayı kızı aynı sorunu var.. Ilk kocasindan 3 sene sonra ayrildi.. Simdide bu yaz evlendi.. Sorunu halen devam ediyormus ve doktora gidiyorlarmis.. Kizin benim bilmedigini biliyor.. Yoksa önerirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?