5 yıl sonra vajinismusu yendim :)

Arkadaşlar tamam psikolojik de, uyuşturucu kremle de olsa ilişkiye girebildiğini gördükçe zaten çok acır düşüncesi de yavaş yavaş kaybolacak. Zamanla kremi azaltıp normal düzene girer.
Birkaç seansta bu işi çözen doktorlar da bu yöntemleri kullanıyor.
Bu sorunun altında yatan mükemmelliyetçilik, takıntılar, travmalar vs. da isterse terapi yoluyla atlatılır.
Dalga geçenler, böyle olmamış ki diyenler biraz anlayışlı olsa?! Konu sahibi de 5 yıl bu sorunla yaşamak istemezdi. Sevincini paylaşıyor burada. Biraz destekleseniz kendine güveni daha çabuk gelecek.
U Umutolmazsaolmaz konunuzu jinekoloji bölümüne taşıtırsanız sizin için daha iyi olur.
kesınlıkle haklısınız

yorumlar cok acayıp
duvarla sevısır gıbı
gorev gıbı
esın ıyı sabretmıs kıymetını bıl kocanın

konu sahıbı su dakıka tekrar vajınısmus ! saka gıbı

evlılıgımın ılk 5 ayında bende vajınısmustum
tedavı surecınde doktor ılk uyusturucu krem verdı
bılmedıgınız ıcın degısık ve tuhaf sorular soruyorsunuz konu sahıbıne :KK70:

5 yıl esının sabrı , sadık kaldıgına emın mısın , esının kıymetını bıl gıbı sorularda ınanılmaz kırıcı
ne yanı adamın bır saglık sorunu olsa aldatalım mı veya bosayalım mı
bu bır sorun ve bırlıkte asılması gereken bır sorun .

ben evlılıgımın ılk 1 ayı kızlık zarı cıkartma ve vajına genısletme amelıyatı oldum. once fızyolojık sebeplerdı benımkı. septalı cift zar yanı ıkı tane ard arda . normal sekılde olması mumkun degıl aneztezı altında cıkartıp bırazda genısletmek lazım cok dar dedı 3 farklı doktor

amelıyat oldum artık sorun cozuldu dedıler ama ben korktum . 4 ayda vajınısmus tedavı surecım surdu. doktorlar bana cok sanslısın cabuk atlattın dedıler . hatta ben okadar cok uzuluyordum ve aglıyordum kı esıme benden boşan dedım. omur boyu boyle olacak gıbı kendıme ınancım yok saglıklı bır evlılık olmayacak dedım

sacmalama bız eşiz. sabret duzelecek guven bana dedı ve en cok sevıldıgım donemı ben ozaman hıssettım su 5 yıllık evlılıgımde. ınanılmaz bır sefkat gosterdı. hatta kendını sucladı benım yuzumden ben canını yakıyorum dedı nasıl davranacagını bılemedı. ıkımız bırlıkte eslı tedavı olduk cunku bu tek basına cozulecek bır sorun degıl

bende de en buyuk yardımcı uyusturucu krem olmustu kondom kullanıldıgı ıcın este uyusma falan olmuyor sızde tamamen uyusmuyorsunuz herseyı hıssedıyorsunuz sadece kasılmanız azalıyor yanı kendınızı ıstesenızde kasamıyorsunuz

10 yıl vajınısmuslu evlılık surdurup 10 yıl sonra aşıp cocuk sahıbı olanlar var. evın ıcınde yasananları sızler bılemezsınız oyle bır psıkolojı oluyor kı adam azmıs kudurmus gıbı gozu baska kadın aramıyor zaten . ılla aldatacak dıye bırsey yok aldatmaması esın 5 yıl beklemesı matah bırsey degıl saglık sorunu bu . beklemek ıstemeyen tabıkı gıdıp ayrılabılır hayatında bu kadar oncelıklı bı durumsa. ama eş olarak gorup sabredıp bırlıkte asanlar normalden daha mutlu oluyorlar bunu bılesınız. cunku tedavı surecınde sızlerın denemedıklerını deneyıp daha dogru noktaları buluyorlar. bırbırlerını daha dogru kesfedıyorlar

yanı degısık ve tuhaf yorumlar yapmadan once kısının bu durumla zaten cebellestıgını cok mucadele verdıgını ve yoruldugunu unutmadan yazın.

genel bır bılgılendırme yazısı yazdıktan sonra gıdebılırım .
Azıcık empati kuramıyorlar. Bütün erkekler gözü dönmüş kadın avcısı bazılarının gözünde. Zevk almak İçin başka yollar da olduğunu, eşlerin arasındaki bağı vs. düşünmeden dalga geçer gibi yazılanlar...
Çok güzel ifade etmişsiniz. Olumsuz yazan herkese tüm yönleriyle cevap olmuş.

Ay kusura bakmayın da cahil cahil konuşuyorsunuz. Tutamadım kendimi. Yok doktor psikiyatriye yönlendirdi gitmedim, yok devlette tedavi oluyor ama yüzde yüz sonuç belki alınıyor, yok egzersizler falan filan boş konuşmanın alemi yok. Bilmem ne bilmem ne.

Asıl siz boş konuşuyorsunuz farkında mısınız? Bu iş iki uyuşturucu kremle kayganlaştırıcıyla olsaydı tüm uzmanlar bunu önerirdi (yani sadece kremi kayganlaştırıcıyı, egzersizleri terapiyi vs değil). Hataneye gitmemişsiniz adam gibi, tedavi görmemişsiniz, hiç profesyonel çaba (yani gerçek anlamda uğraşmamışsınız tedavi için) sarfetmemişsiniz. Gelmiş bir de vajinusmusu yendim diyorsunuz. İnsanlar da akılsız zaten o kadar yıllarını paralarını boşa yatırım yapıyorlar değil mi? Aaa ne gerek var canım terapiye falan filan.

Bir de uyuşturduktan sonra zevki var mı sevişmenin? Gerçek anlamda soruyorum. Yani zevk alabiliyor musunuz? Sevişmek görev değildir çünkü, zevktir, mutluluktur. Hani öylesine yapılan bir şey değil yani. Uyuşunca da bir şey hissedemez insan sanki, öyle düşündüm ben.

Tedaviniz bitmemiş de aşama kaydedilmiş gibi duruyor. Bunun için tebrik ederim. Ayrıca konunun yeri burası değil, yanlış yere açmışsınız.

Bu durumu yaşayanlar size gelmek yerine bir uzmana gitse daha faydalı olur. Yanlış yönlendirebilirsiniz ki öyle de olmuş. Ben kremle, kayganlaştırıcıyla çözdüm demişsiniz. Olayın psikolojik boyutunu hiçe saymışsınız. Sizce ne kadar doğru? Sitenin ilgili bölümünde daha kapsayıcı tavsiyeler görmek mümkün.

Bir de burada çok karşılaşıyorum "ilişki olmadı" diyene, "aha bende de var vajinusmussuunnn" yazan üyeleri. Yeri gelmişken onları da uyarayım, doktor tanı koyar.
yanlış yönlendirme değil.sabitlenmiş bir konu var forumda listeler mevcut. yüzlerce kişi kendi başına yendi böyle birbirine destek olarak

Benim merak ettiğim bu krem ve jel doktor tavsiyesiyle mi basladınız yoksa tamamen deneme yoluyla mı?

Sağlık konusunda tavsiyelere karşıyım doktor tavsiyesi olmadan hiç bir şey yapılmaz. Siz bunu keske 5 sene önce deneseydiniz ayrıca ne zamana kadar uyuşturucu kremle ilişki olacak?
doktorların verdiği belli başık krem jeller var.eczacı bile verebiliyor

bilmeden etmeden ne kadar kirici yorumlar yapilmis. Esinin aldatmis olabilecegini ima edenlerin evlilikleri seks uzerine kurulu galiba. Bu bir hastalik ve siz ya da esiniz bir hastalik gecirseniz aldatma kacinilmaz o zaman evliliginizde cok yazik :KK12: ben de 4 sene bu iletten muzdariptim, her gece agladim. Esime haksizlik ettigim, cocuk sahibi olamayacagim vb dusuncelerle kendi kendimi yedim ve en buyukdestekcim esimdi. Bunun bir hastalik oldugunu anlamam, tedavi yontemlerini ogrenmem, dogru uzmani bulmam vb hepsi zaman kaybettirdi. 3 jinekolog ve 1 psikologtan sonra ancak yenebildim ve evet sayin cok bilmis uyeler hem psikolog hem de jinekolog uyusturucu krem onerdi. Zaten iliskiye kamasutra pozisyonlariyla baslayip orgazmin doruklarina ulasmamiz icin degil uyusturucu, hastaligi yenmek ve beyne olabiliyor mesaji vermek icin. Konu sahibi cok gecmis olsun. Umarim bundan sonra her sey istedigin gibi olur.

Cinselligi görev gibi yerine getirmek zor değil mi ? Söylediğin kremlerin uyuşturucu etkisi varsa neden ilişki yaşamak için zahmete giriyorsun ? Esin sen zevk almadan nasıl zevk alıyor ? Duvarla sevisiyormus gibi ..
çok kırıcısınız hemcinsinize karşı.çok üzücü

Bazı insanlar konu açılsada konu sahibine çullansak diye bekler oldu. Kadın sevincini paylaşmış ama doğru ama yanlış yöntemle aşama kaydetmiş. Ne hakkınız var yaşamadığınız bilmediğiniz duygular üzerinden insanları bu kadar kırmaya! Konu sahibi ne kadar zor olduğunu biliyorum lütfen kendini iyi hissettiğin yöntemler ile denemeye devam et :)

Ay kusura bakmayın da cahil cahil konuşuyorsunuz. Tutamadım kendimi. Yok doktor psikiyatriye yönlendirdi gitmedim, yok devlette tedavi oluyor ama yüzde yüz sonuç belki alınıyor, yok egzersizler falan filan boş konuşmanın alemi yok. Bilmem ne bilmem ne.

Asıl siz boş konuşuyorsunuz farkında mısınız? Bu iş iki uyuşturucu kremle kayganlaştırıcıyla olsaydı tüm uzmanlar bunu önerirdi (yani sadece kremi kayganlaştırıcıyı, egzersizleri terapiyi vs değil). Hataneye gitmemişsiniz adam gibi, tedavi görmemişsiniz, hiç profesyonel çaba (yani gerçek anlamda uğraşmamışsınız tedavi için) sarfetmemişsiniz. Gelmiş bir de vajinusmusu yendim diyorsunuz. İnsanlar da akılsız zaten o kadar yıllarını paralarını boşa yatırım yapıyorlar değil mi? Aaa ne gerek var canım terapiye falan filan.

Bir de uyuşturduktan sonra zevki var mı sevişmenin? Gerçek anlamda soruyorum. Yani zevk alabiliyor musunuz? Sevişmek görev değildir çünkü, zevktir, mutluluktur. Hani öylesine yapılan bir şey değil yani. Uyuşunca da bir şey hissedemez insan sanki, öyle düşündüm ben.
konu hakkında bilgi sahibi olup tekrar gelip yorum yapın nasıl zevk alınıyormuş..krem jell ooooo

bilmeden etmeden ne kadar kirici yorumlar yapilmis. Esinin aldatmis olabilecegini ima edenlerin evlilikleri seks uzerine kurulu galiba. Bu bir hastalik ve siz ya da esiniz bir hastalik gecirseniz aldatma kacinilmaz o zaman evliliginizde cok yazik :KK12: ben de 4 sene bu iletten muzdariptim, her gece agladim. Esime haksizlik ettigim, cocuk sahibi olamayacagim vb dusuncelerle kendi kendimi yedim ve en buyukdestekcim esimdi. Bunun bir hastalik oldugunu anlamam, tedavi yontemlerini ogrenmem, dogru uzmani bulmam vb hepsi zaman kaybettirdi. 3 jinekolog ve 1 psikologtan sonra ancak yenebildim ve evet sayin cok bilmis uyeler hem psikolog hem de jinekolog uyusturucu krem onerdi. Zaten iliskiye kamasutra pozisyonlariyla baslayip orgazmin doruklarina ulasmamiz icin degil uyusturucu, hastaligi yenmek ve beyne olabiliyor mesaji vermek icin. Konu sahibi cok gecmis olsun. Umarim bundan sonra her sey istedigin gibi olur.
beyinlerinin nerede çalıştığı belli oluyor..

Ömür boyu krem kullanacak değilim tabiki alıştıktan sonra birakacam yani önemli olan benim bu sorunu halletmiş olmam zevk alıp almamak sonraya kalsada olur

Ya çok özür dilerim ama bu sorunu hallettim zevk alıp almamak sonraya kalsada olur ne demek? Yani eşim işini görüyor diyor sunuz? Tedavi olmamışsınız üzgünüm, kendinizi uyuşturup başkasının zevk almasını sağlamak tedavi olmak değildir.
Lütfen ilgili bir Doktor'a gidin :dua: 2-4 seansta çok iyi sonuç veren Doktorlar olduğunu duymuştum.

Merhaba kızlar ben 5 yıllık evliyim ve vajinismus denen illetle 5 yıldır kabusu yaşadım yapmadığım şey kalmadı beş yıl içinde veeee en sonunda mutlu son öncelikle yazmamın amacı belki başka arkadaşlara yardımcı olurum olmayı çok isterim en azından ben yeneli 15 gün oldu artık tam anlamıyla ilişki yaşayabiliyorum tabii yine kasılmalar olmuyor değil ama en azından yapabiliyorum neyse nasıl yediğime gelelim ben uyuşturucu krem kullanıyorum tktx diye bi krem ve mükemmel uyusturuyor ve kayganlastirici jel bu ikisi benim derdime çare oldu bir değil bin şükür ki sorularınız olursa yardımcı olmak isterim inşallah bu sorunun üstesinden gelip benim gibi mutlu sona ulaşırsınız kızlar ..
Şükür tatlım senin adına çok sevindim şimdi kocanla yeni evli gibi olmuşunuzdur oh ne güzel mutluluğunun tadını çıkar daha çok düzeleceksin:)

Ya çok özür dilerim ama bu sorunu hallettim zevk alıp almamak sonraya kalsada olur ne demek? Yani eşim işini görüyor diyor sunuz? Tedavi olmamışsınız üzgünüm, kendinizi uyuşturup başkasının zevk almasını sağlamak tedavi olmak değildir.
Lütfen ilgili bir Doktor'a gidin :dua: 2-4 seansta çok iyi sonuç veren Doktorlar olduğunu duymuştum.
grip olduğunuzda yahut herhangi bi hastalığınız olduğunda antibiyotiği yada adı her neyse kullanılan ilacı yarım mı bırakıyorsunuz.kremleri belli süre kullanmak zorunda.zevk sonraya bırakılmıyor yani.

5 yil sonrami uyusturucu kremin varliğindan haberdar oldunuz? Eminim şimdi başka markalar faydasizdir, sadece sizin dediğiniz marka yardim ediyordur.

Konuyu pek inandirici bulmadim.

Back
X