- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
- Konu Sahibi Umutolmazsaolmaz
-
grip olduğunuzda yahut herhangi bi hastalığınız olduğunda antibiyotiği yada adı her neyse kullanılan ilacı yarım mı bırakıyorsunuz.kremleri belli süre kullanmak zorunda.zevk sonraya bırakılmıyor yani.
yaptığı yorumu tekrar okuyun.zevki sonraya bırakmıyor.sorun geçene kadar uyuşturucu krem kullanacak dolayısıyla zevk olmayacak.sorun geçincede uyuşturucu kremde kullanmayacak.alakayı anladınmı şimdi.Alakayı anlayamadım.. Enfeksiyonunuz vardır antibiyotik kullanırsınız, tedavi olursunuz. Vajinismusu yendim ben uyuşturucu kremle diye konu açmak neyin nesi? Zaten tedavi olmamış ki? Zevki sonraya bırakmakta kendi tabiri, benim değil.
ha bitane de burda5 yil sonrami uyusturucu kremin varliğindan haberdar oldunuz? Eminim şimdi başka markalar faydasizdir, sadece sizin dediğiniz marka yardim ediyordur.
Konuyu pek inandirici bulmadim.
Ömür boyu krem kullanacak değilim tabiki alıştıktan sonra birakacam yani önemli olan benim bu sorunu halletmiş olmam zevk alıp almamak sonraya kalsada olur
O konuya bosan diyenlerle bu konuya aldatiyordur diyenler ayni zihniyette kisiler zaten bi ikiyuzluluk soz konusu degil. Cinsel sorunlarda evlilikte karsilasilan tum diger sorunlar gibi eslerin birbirine destegiyle asilmali. İyi gunde kotu gunde diye evleniyoruz , iyi gunde kotu gunde ama ille de seks diye degil.Alinti yapmadan genele cevap verecegim,
Buraya bir kadin konu acip esim psikolojik korkulari nedeniyle benimle ayda 1 sevisiyor ondan da zevk almiyor diyen kadiinlara herkes bosan, boyle evlilik olmaz derken iyi de, 5 koca yil bundan kacinmis ve 5 koca yil sonra uyusturucu kremi denemis bir kadina nedeni sorulunca mi sorun oluyor?
Cinsellik karsilikli degil miydi? Neden erkek yapamayinca gaydir, baskasiyla iliskisi vardir, masturbasyon yapiyordur, bosan gitsin bunla omur gecmez deniyor da kadin yapamayinca ama lutfen anlayis deniyor...
Cinsellikten zevk almak sadece kadinin ya da erkegin mi hakki?
cok gecmıs olsunbilmeden etmeden ne kadar kirici yorumlar yapilmis. Esinin aldatmis olabilecegini ima edenlerin evlilikleri seks uzerine kurulu galiba. Bu bir hastalik ve siz ya da esiniz bir hastalik gecirseniz aldatma kacinilmaz o zaman evliliginizde cok yazikben de 4 sene bu iletten muzdariptim, her gece agladim. Esime haksizlik ettigim, cocuk sahibi olamayacagim vb dusuncelerle kendi kendimi yedim ve en buyukdestekcim esimdi. Bunun bir hastalik oldugunu anlamam, tedavi yontemlerini ogrenmem, dogru uzmani bulmam vb hepsi zaman kaybettirdi. 3 jinekolog ve 1 psikologtan sonra ancak yenebildim ve evet sayin cok bilmis uyeler hem psikolog hem de jinekolog uyusturucu krem onerdi. Zaten iliskiye kamasutra pozisyonlariyla baslayip orgazmin doruklarina ulasmamiz icin degil uyusturucu, hastaligi yenmek ve beyne olabiliyor mesaji vermek icin. Konu sahibi cok gecmis olsun. Umarim bundan sonra her sey istedigin gibi olur.
Çok haklısın. Bir de biri çıkıp böyle yazmış olsaydı bir yerlerde kadin belki 5 yıl beklemeyecekti. Kadın maddi durumum yok diye de belirtmiş. Doktora gitmedin diye üstüne gitmek olmamiş yani.Arkadaşlar tamam psikolojik de, uyuşturucu kremle de olsa ilişkiye girebildiğini gördükçe zaten çok acır düşüncesi de yavaş yavaş kaybolacak. Zamanla kremi azaltıp normal düzene girer.
Birkaç seansta bu işi çözen doktorlar da bu yöntemleri kullanıyor.
Bu sorunun altında yatan mükemmelliyetçilik, takıntılar, travmalar vs. da isterse terapi yoluyla atlatılır.
Dalga geçenler, böyle olmamış ki diyenler biraz anlayışlı olsa?! Konu sahibi de 5 yıl bu sorunla yaşamak istemezdi. Sevincini paylaşıyor burada. Biraz destekleseniz kendine güveni daha çabuk gelecek.
U Umutolmazsaolmaz konunuzu jinekoloji bölümüne taşıtırsanız sizin için daha iyi olur.
konu hakkında bilgi sahibi olup tekrar gelip yorum yapın nasıl zevk alınıyormuş..krem jell ooooo
yanlış yönlendirme değil.sabitlenmiş bir konu var forumda listeler mevcut. yüzlerce kişi kendi başına yendi böyle birbirine destek olarak
Bir araya gelemeyiz anca yaza... Whats updanda ne oldu diyemiyorum, kendiside acmayinca.. 3 sene saklamislardi kimseye soylememisti ilk evliliginde belki ozaman yardimci olurduk.. Benim onun vajinusmus oldugunu biliyor, sade bu ikinci evlenmesinde gine beraber olamadiklarini bildigimi bilmiyor..Yanında bi arkadaşınızın derdi gibi anlatsanız bunlarla yenmiş çok şaşırdım bi komşumuzunda bu sıkıntısı var söyleyimde kullansın gibi ne bileyim yada kim biliyosa ona söyleseniz söylemesi için yazık üzüldüm
hayır sanıyorlarki vajinusmuslu olanlar sevişemiyor heralde.vahh o adamın başına gelenler vahhh...bukadar bilgisizlik üzerine onlarca yorum.cok gecmıs olsun
bırde cok ozur dıleyerek bir noktaya degınmek ıstıyorum bılmeyenler ıcın
hanı esın sadık kaldıgına emın mısın ,adama haksızlık dıyenler oluyor ya ... bılmedıklerı ıcın ...
adamın hali mı kalıyor acabacunku gayet romantık bır baslangıcla olusan bır duygu durumu bı anda bılımsel bır olguya donusuverıyor normalde 5-10 dakıka suren ılıskılerde bızde saatler suruyor
yanı demeyeyım demeyeyım dıyorum dayanamadım
hayır vajınısmuslu esını aldatabılen adam kımle evlense aldatır zaten onu demek ıstıyorum . cunku bızler hergun gunde bırkac kez uzuuun uzun yasayarak o surecı atlattık da
EdeEee yalan mi söyleyin beş yıl sonra uyuşturucu kremle girdim ilişkiye yani evet gitmedim psikiytriye olanı söylüyorum"Psikiyatriye yönlendirildim gitmedim, 5 yıl sonra uyuşturucu kremle ilişkiye girdik" yazmış. Ayrıca kayganlaştırıcı da kullanılmış. Diyor ki hala kasılmam var ama yendim. Burada atlatmış bir kadın yok. Söz konusu başlıkta daha verimli yazılar olduğunu düşünüyorum. Kendisi de okuyup faydalanabilir. Yine de herkes ayrı bir birey. Sorunun temeli nedir öğrenmek için direkt yardım almak en doğrusu.
Heralde biz beş yıl arkadaş gibi yaşadık öyle düşünüyorlar yorumlardan da belli olduğu gibi illa ki bi şekilde eşimi tatmin etmeye çalıştım tabi vajinismus olunca onuda yapmıyoruz galibi :):)hayır sanıyorlarki vajinusmuslu olanlar sevişemiyor heralde.vahh o adamın başına gelenler vahhh...bukadar bilgisizlik üzerine onlarca yorum.
Tam yeri de cevap teşekkürler konu hakkında bilgisi olmadan yazıyorlar iştecok gecmıs olsun
bırde cok ozur dıleyerek bir noktaya degınmek ıstıyorum bılmeyenler ıcın
hanı esın sadık kaldıgına emın mısın ,adama haksızlık dıyenler oluyor ya ... bılmedıklerı ıcın ...
adamın hali mı kalıyor acabacunku gayet romantık bır baslangıcla olusan bır duygu durumu bı anda bılımsel bır olguya donusuverıyor normalde 5-10 dakıka suren ılıskılerde bızde saatler suruyor
yanı demeyeyım demeyeyım dıyorum dayanamadım
hayır vajınısmuslu esını aldatabılen adam kımle evlense aldatır zaten onu demek ıstıyorum . cunku bızler hergun gunde bırkac kez uzuuun uzun yasayarak o surecı atlattık da
bence kimseye laf anlatmaya devam etme.anlamıcaklar çünkü.geniş bi konu var.sen oraya git istersen. orda yardım bekleyen seni anlayan kişiler olacaktırEdeEee yalan mi söyleyin beş yıl sonra uyuşturucu kremle girdim ilişkiye yani evet gitmedim psikiytriye olanı söylüyorum
Aynen anlatamadım derdimi galiba ne denir ki yani bu bir hastalık gelmişler bana beş yıl sonra zevk almadan ne anlarsın deniyor gülsem mi ağlasam mi bilemedim :)bence kimseye laf anlatmaya devam etme.anlamıcaklar çünkü.geniş bi konu var.sen oraya git istersen. orda yardım bekleyen seni anlayan kişiler olacaktır
EdeEee yalan mi söyleyin beş yıl sonra uyuşturucu kremle girdim ilişkiye yani evet gitmedim psikiytriye olanı söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?