5 yıl sonra vajinismusu yendim :)

Alinti yapmadan genele cevap verecegim,
Buraya bir kadin konu acip esim psikolojik korkulari nedeniyle benimle ayda 1 sevisiyor ondan da zevk almiyor diyen kadiinlara herkes bosan, boyle evlilik olmaz derken iyi de, 5 koca yil bundan kacinmis ve 5 koca yil sonra uyusturucu kremi denemis bir kadina nedeni sorulunca mi sorun oluyor?
Cinsellik karsilikli degil miydi? Neden erkek yapamayinca gaydir, baskasiyla iliskisi vardir, masturbasyon yapiyordur, bosan gitsin bunla omur gecmez deniyor da kadin yapamayinca ama lutfen anlayis deniyor...
Cinsellikten zevk almak sadece kadinin ya da erkegin mi hakki?

Alakayı anlayamadım.. Enfeksiyonunuz vardır antibiyotik kullanırsınız, tedavi olursunuz. Vajinismusu yendim ben uyuşturucu kremle diye konu açmak neyin nesi? Zaten tedavi olmamış ki? Zevki sonraya bırakmakta kendi tabiri, benim değil.

yaptığı yorumu tekrar okuyun.zevki sonraya bırakmıyor.sorun geçene kadar uyuşturucu krem kullanacak dolayısıyla zevk olmayacak.sorun geçincede uyuşturucu kremde kullanmayacak.alakayı anladınmı şimdi.

Ömür boyu krem kullanacak değilim tabiki alıştıktan sonra birakacam yani önemli olan benim bu sorunu halletmiş olmam zevk alıp almamak sonraya kalsada olur

SUHAN burada ne yazıyor? "Önemli olan benim bu SORUNU HALLETMİŞ OLMAM, zevk alıp almamak sonraya kalsada olur"
bu sorunu halletmiş kendisi, zevk alıp ALMAMAK sonraya kalabilirmiş.

Hayır siz niye bu kadar korumaya geçtiniz ki

O konuya bosan diyenlerle bu konuya aldatiyordur diyenler ayni zihniyette kisiler zaten bi ikiyuzluluk soz konusu degil. Cinsel sorunlarda evlilikte karsilasilan tum diger sorunlar gibi eslerin birbirine destegiyle asilmali. İyi gunde kotu gunde diye evleniyoruz , iyi gunde kotu gunde ama ille de seks diye degil.

Geçmiş olsun,ama sadece ilaç ile devam etme. Psikoloğa git mutlaka hazır kasılmaların bitmişken bir kaç seansda çözersin. Kalıcı çözüm olmuş olur

cok gecmıs olsun

bırde cok ozur dıleyerek bir noktaya degınmek ıstıyorum bılmeyenler ıcın

hanı esın sadık kaldıgına emın mısın ,adama haksızlık dıyenler oluyor ya ... bılmedıklerı ıcın ...
adamın hali mı kalıyor acaba cunku gayet romantık bır baslangıcla olusan bır duygu durumu bı anda bılımsel bır olguya donusuverıyor normalde 5-10 dakıka suren ılıskılerde bızde saatler suruyor
yanı demeyeyım demeyeyım dıyorum dayanamadım

hayır vajınısmuslu esını aldatabılen adam kımle evlense aldatır zaten onu demek ıstıyorum . cunku bızler hergun gunde bırkac kez uzuuun uzun yasayarak o surecı atlattık da

Çok haklısın. Bir de biri çıkıp böyle yazmış olsaydı bir yerlerde kadin belki 5 yıl beklemeyecekti. Kadın maddi durumum yok diye de belirtmiş. Doktora gitmedin diye üstüne gitmek olmamiş yani.

Gerçekten merak ettim doktora gidenlerde forumlarda doktorun ne yapıp da 3-5 seansta çözdüğünü yazıyor mu?

Öncelikle zaten bilgisi olanlar benim yerime cevap vermişler bile çok çok çok teşekkür ederim sizlere kendi bilmeden yorum yapanlar ben oraya elimi bile degdiremeyen bir insandım ve krem sayesinde oldu dedim sadece zevk zevk zevk hayır da yani omur boyu krem kullanacak değilim ya bune saçmalık böyle eşime gelince evet çok çok sabırlı bir insan kendisi beni aldatmadi yani bundan çok eminim arkdaslarin da dediği gibi aldatacak adama illa benim gibi sorun lazım değil belirttim gibi durumum yoktu halada yok yani bu neyin kafası kimsenin içini bilmeden konuşmayın lütfen ya önemli olan benim ilişkiye girmem yani zevk zamanla olacak bisey nasıl bbi saçmalık bu yani eşim gayet zevk alıyor bunu kendisi dedi hissislesme sadece vajina girişinde oluyor içinde sokup sürecek değilim yani ya yapmayın lütfen bu hastalıktan haberi olmayan bir kaç bilgisiz gelmiş burda yorum yapıyor yani doktora gittim evet vevekendisi beni aglata aglata muayene yaptı sonra psikiyatriye yönlendirdi bende gitmek istemedim beş sene boş yatmadım yani yaa çok şey deneedim ama olmadı benilla bu kremi alırsanız herşey okey de demedim sadece ben öyle başardım benim için bu mutluluğun tarifi yok zevk o bu şuan geri planda benim için çünkü beş ay demiyorum beş yıl diyorum size yani saçma yorumlarını kendine ze saklayın lütfen yenememissin ne demek 15 gündür ilişkiye tam anlamıyla giriyorum yani daha ne olacak ki zamanla zevk de olur herşey olur destek değil de köstek olmanın bi anlamı yok ama ya

yanlış yönlendirme değil.sabitlenmiş bir konu var forumda listeler mevcut. yüzlerce kişi kendi başına yendi böyle birbirine destek olarak

"Psikiyatriye yönlendirildim gitmedim, 5 yıl sonra uyuşturucu kremle ilişkiye girdik" yazmış. Ayrıca kayganlaştırıcı da kullanılmış. Diyor ki hala kasılmam var ama yendim. Burada atlatmış bir kadın yok. Söz konusu başlıkta daha verimli yazılar olduğunu düşünüyorum. Kendisi de okuyup faydalanabilir. Yine de herkes ayrı bir birey. Sorunun temeli nedir öğrenmek için direkt yardım almak en doğrusu.

Bir araya gelemeyiz anca yaza... Whats updanda ne oldu diyemiyorum, kendiside acmayinca.. 3 sene saklamislardi kimseye soylememisti ilk evliliginde belki ozaman yardimci olurduk.. Benim onun vajinusmus oldugunu biliyor, sade bu ikinci evlenmesinde gine beraber olamadiklarini bildigimi bilmiyor..

hayır sanıyorlarki vajinusmuslu olanlar sevişemiyor heralde.vahh o adamın başına gelenler vahhh...bukadar bilgisizlik üzerine onlarca yorum.

EdeEee yalan mi söyleyin beş yıl sonra uyuşturucu kremle girdim ilişkiye yani evet gitmedim psikiytriye olanı söylüyorum

hayır sanıyorlarki vajinusmuslu olanlar sevişemiyor heralde.vahh o adamın başına gelenler vahhh...bukadar bilgisizlik üzerine onlarca yorum.
Heralde biz beş yıl arkadaş gibi yaşadık öyle düşünüyorlar yorumlardan da belli olduğu gibi illa ki bi şekilde eşimi tatmin etmeye çalıştım tabi vajinismus olunca onuda yapmıyoruz galibi :):)

Tam yeri de cevap teşekkürler konu hakkında bilgisi olmadan yazıyorlar işte

EdeEee yalan mi söyleyin beş yıl sonra uyuşturucu kremle girdim ilişkiye yani evet gitmedim psikiytriye olanı söylüyorum
bence kimseye laf anlatmaya devam etme.anlamıcaklar çünkü.geniş bi konu var.sen oraya git istersen. orda yardım bekleyen seni anlayan kişiler olacaktır

bence kimseye laf anlatmaya devam etme.anlamıcaklar çünkü.geniş bi konu var.sen oraya git istersen. orda yardım bekleyen seni anlayan kişiler olacaktır
Aynen anlatamadım derdimi galiba ne denir ki yani bu bir hastalık gelmişler bana beş yıl sonra zevk almadan ne anlarsın deniyor gülsem mi ağlasam mi bilemedim :)

Anlamamak için neden direniyorsunuz? Ben size yalan söylüyorsunuz demiyorun zaten. Bu şekilde ilişkiye girmeniz de sizin için bir başarıdır elbette. Yok aldamışsındır, yok kocan iyi dayanmış diye boş boş yorumlar var. 1 gün sevişmeseler kocaları bunları aldatıyor herhalde. Hoş ilişkiye girmemek demek cinsel yakışlaşma olmaması değil. Bunun da bilincindeyim. Gereksiz çıkışlar yapmayalım. Benim demek istediğim sizin henüz tam anlamı ile iyileşmediğiniz. Siz hala tedavi aşamasındasınız. Uyuşturucu krem kasılmanıza belirli ölçüde engel oluyor. İsteseniz de istemeseniz de kasılmıyorsunuz. Bu bir süreç ve sizin için sonu ancak bu kremler olmadan ilişki kurduğunuzda olacak. Ben iyileştim demeniz yanlış bir bakış açısı. Ayrıca psikiyatriste gitmedim, gerek yok, egzersizler boş iş demek tam bir cahillik. Eğer öyle olsaydı herkese bir krem verir gönderirlerdi. Bacağını açamayan, kendisine dokunulmasına izin vermeyen kadınlar var siz nasıl boş diyebilirsiniz psikolojik boyutuna? Üstelik 5 yılınızı heba etmişken. Bu kadar uzamasına yardım almadığınız için sebep olmuşsunuz ve hala oluyorsunuz. Bunu da savunuyorsunuz. Vajinusmus başta bedensel olmak üzere, psikolojik sebepler araştırılarak çözülür. Bu sebeple tavsiye verirken önce durumunuzu kabul edip sonra konuşmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…