- 4 Eylül 2018
- 18
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi Umutolmazsaolmaz
-
Konuyu yanlış yere açtım galibaMerhaba kızlar ben 5 yıllık evliyim ve vajinismus denen illetle 5 yıldır kabusu yaşadım yapmadığım şey kalmadı beş yıl içinde veeee en sonunda mutlu son öncelikle yazmamın amacı belki başka arkadaşlara yardımcı olurum olmayı çok isterim en azından ben yeneli 15 gün oldu artık tam anlamıyla ilişki yaşayabiliyorum tabii yine kasılmalar olmuyor değil ama en azından yapabiliyorum neyse nasıl yediğime gelelim ben uyuşturucu krem kullanıyorum tktx diye bi krem ve mükemmel uyusturuyor ve kayganlastirici jel bu ikisi benim derdime çare oldu bir değil bin şükür ki sorularınız olursa yardımcı olmak isterim inşallah bu sorunun üstesinden gelip benim gibi mutlu sona ulaşırsınız kızlar ..
Merhaba kızlar ben 5 yıllık evliyim ve vajinismus denen illetle 5 yıldır kabusu yaşadım yapmadığım şey kalmadı beş yıl içinde veeee en sonunda mutlu son öncelikle yazmamın amacı belki başka arkadaşlara yardımcı olurum olmayı çok isterim en azından ben yeneli 15 gün oldu artık tam anlamıyla ilişki yaşayabiliyorum tabii yine kasılmalar olmuyor değil ama en azından yapabiliyorum neyse nasıl yediğime gelelim ben uyuşturucu krem kullanıyorum tktx diye bi krem ve mükemmel uyusturuyor ve kayganlastirici jel bu ikisi benim derdime çare oldu bir değil bin şükür ki sorularınız olursa yardımcı olmak isterim inşallah bu sorunun üstesinden gelip benim gibi mutlu sona ulaşırsınız kızlar ..
Teşekkür ederim Ben doktora sadece bir kere gittim ve beni psikiyatriye yönlendirdi gitmek istemedim evet beş yılım çöp oldu resmen kafada bitirmek çok önemli evet üç beş seansta halleden doktorda varmış ama benim onlara verecek milyarlarim yoktu maalesef bende kendim hallettim çok şükür :)
Evet reklam hoşuna gittimi canım yorum yapmak için yorum yapma lütfen yaniReklammıydı yoksa demeden geçemedim...
Ama faydası varsa, ihtiyacı olanlara şifa olsun
15 gündür ilişkiye girebiliyorum daha nasıl bitmemiş ki acaba benim ki sadece öneri ya başka yerlere cekilmesinden nefret ediyorum bunun psikolojik bir rahatsızlık olduğunu herkez biliyor canım sadece sen değil kimse kimsenin içini durumunu bilemez evet maalesef kki sizin gibi hemen yanlış tarafa çekmeye çalışan insanlarımız var bu sadece bir öneri belki benden başka birine de yardımım dokunur diye kimseye doktorluk taslamiyorun canımTedaviniz bitmemiş de aşama kaydedilmiş gibi duruyor. Bunun için tebrik ederim. Ayrıca konunun yeri burası değil, yanlış yere açmışsınız.
Bu durumu yaşayanlar size gelmek yerine bir uzmana gitse daha faydalı olur. Yanlış yönlendirebilirsiniz ki öyle de olmuş. Ben kremle, kayganlaştırıcıyla çözdüm demişsiniz. Olayın psikolojik boyutunu hiçe saymışsınız. Sizce ne kadar doğru? Sitenin ilgili bölümünde daha kapsayıcı tavsiyeler görmek mümkün.
Bir de burada çok karşılaşıyorum "ilişki olmadı" diyene, "aha bende de var vajinusmussuunnn" yazan üyeleri. Yeri gelmişken onları da uyarayım, doktor tanı koyar.
Hangi amaçla yazılmış bir cevap acaba ya herkezin çok parası yok demekki canım çok saçma yavalla o zaman size kolay gelsineşinizin 5 senelik birikimi ile balayı döneminiz başlamıştır 5 sene iyi dayanmışsınız dile kolay
Ömür boyu krem kullanacak değilim tabiki alıştıktan sonra birakacam yani önemli olan benim bu sorunu halletmiş olmam zevk alıp almamak sonraya kalsada olurUyuşturucu krem ve kayganlastiriciyla nasil zevk aliosun merak ettim doğrusu?
para mı demişim ben?Hangi amaçla yazılmış bir cevap acaba ya herkezin çok parası yok demekki canım çok saçma ya
Direk geçmiş olsun deseniz daha iyi olurdu sanki beş yıl hastaneye gitmemissinde parayı da attın hadi cebe der gibi konusmyssunuz açıkçası kimse kimsenin durumunu bilemez lütfen ama yaapara mı demişim ben?
5 senedir dert çekmişsiniz sorununuz çözülmüş geçmiş olsun diyorum daha ne diyeyim?
Zaten seks yapabilsem uyuşturucu kremi ihtiyacım olmazdı demi bu böyle gidecek değil :)Uyusturucu kremle ikiniz de hicbir sey hissedemezsiniz ki, zevk yoksa seks yapmaya gerek de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?