5 yıl sonra vajinismusu yendim :)

Umutolmazsaolmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
18
7
1
29
Merhaba kızlar ben 5 yıllık evliyim ve vajinismus denen illetle 5 yıldır kabusu yaşadım yapmadığım şey kalmadı beş yıl içinde veeee en sonunda mutlu son öncelikle yazmamın amacı belki başka arkadaşlara yardımcı olurum olmayı çok isterim en azından ben yeneli 15 gün oldu artık tam anlamıyla ilişki yaşayabiliyorum tabii yine kasılmalar olmuyor değil ama en azından yapabiliyorum neyse nasıl yediğime gelelim ben uyuşturucu krem kullanıyorum tktx diye bi krem ve mükemmel uyusturuyor ve kayganlastirici jel bu ikisi benim derdime çare oldu bir değil bin şükür ki sorularınız olursa yardımcı olmak isterim inşallah bu sorunun üstesinden gelip benim gibi mutlu sona ulaşırsınız kızlar ..

Konuyu yanlış yere açtım galiba

Geçmiş olsun ya 5 senedir bununla mı uğraşıyorsun ne fena Dr lar 3-4 seansta çözüyor diyolar yalan demek ki. Herşey kafada bitiyor. En sonunda beyninde bu savaşı kazanmışsin krem bahanesi olmuş. Yoksa o kremlerin fazla faydası yoktur, icerenleri basit maddeler. Ama jeli mutlaka devam et alışana kadar. O canının yanmasını büyük ölçüde engeller. Hadi gözün aydın sırtından yük kalkmış olmali

Teşekkür ederim Ben doktora sadece bir kere gittim ve beni psikiyatriye yönlendirdi gitmek istemedim evet beş yılım çöp oldu resmen kafada bitirmek çok önemli evet üç beş seansta halleden doktorda varmış ama benim onlara verecek milyarlarim yoktu maalesef bende kendim hallettim çok şükür :)

Tedaviniz bitmemiş de aşama kaydedilmiş gibi duruyor. Bunun için tebrik ederim. Ayrıca konunun yeri burası değil, yanlış yere açmışsınız.

Bu durumu yaşayanlar size gelmek yerine bir uzmana gitse daha faydalı olur. Yanlış yönlendirebilirsiniz ki öyle de olmuş. Ben kremle, kayganlaştırıcıyla çözdüm demişsiniz. Olayın psikolojik boyutunu hiçe saymışsınız. Sizce ne kadar doğru? Sitenin ilgili bölümünde daha kapsayıcı tavsiyeler görmek mümkün.

Bir de burada çok karşılaşıyorum "ilişki olmadı" diyene, "aha bende de var vajinusmussuunnn" yazan üyeleri. Yeri gelmişken onları da uyarayım, doktor tanı koyar.

Pfff eşimin dayı kızı aynı sorunu var.. Ilk kocasindan 3 sene sonra ayrildi.. Simdide bu yaz evlendi.. Sorunu halen devam ediyormus ve doktora gidiyorlarmis.. Kizin benim bilmedigini biliyor.. Yoksa önerirdim.

Jel ve uyuşturucu ile çözdüğünüzü sanıyorsunuz. Ki hala kasılmanız varmış. Doğru şekilde uzman yardımı alsaydınız 5 yılınız çöp olmazdı ve kullandığınız ürünlere rağmen kasılma yaşamazdınız. Ayrıca milyarlar vermenize de gerek yok. Zira uzun süredir milyar yerine binleri kullanıyoruz; 1000 TL, 500 TL gibi. Sağlık için de elbette ki maddi ve manevi uğraş vermek gerekiyor. Burada yanlış izlediğiniz yolla ve tedavi oldum diyerek kimseyi yanıltmayın. Önce kendiniz tedavi olun/tedavinizi bitirin.

Birincisi reklam falan değil ikicisi benim yazma amacım kimseye doktorluk yaslamak değil sadece öneri evet kasilmam oluyor beş yıl sonra ilişkiye girebiliyorum en azından tabi ki bide bu sorunu olan arkadaşlara sormak lazım yani nasıl çare aradıklarını aynısını yaşayan anlar ancak canım 500 bir milyar dediğin maalesef devlet hastanesinde tedavi olurnuyor oda 10 seans dahada yüzde yüz sonucu belki alırsın benim ki sadece öneri burda kendi kendini tedavi etmeye çalışan bir sürü insan var egzersizler falan filan bence boş konuşmanın alemi yok yani ben beş yıl sonra ilişkiye girmissem demek ki kafamda bitirmisim demi yani bunun psikolojik bi hastalık olduğu biliniyor zaten ayy reklammis falan filan gereksiz yorumlara hiç gerek yok yayaaa

15 gündür ilişkiye girebiliyorum daha nasıl bitmemiş ki acaba benim ki sadece öneri ya başka yerlere cekilmesinden nefret ediyorum bunun psikolojik bir rahatsızlık olduğunu herkez biliyor canım sadece sen değil kimse kimsenin içini durumunu bilemez evet maalesef kki sizin gibi hemen yanlış tarafa çekmeye çalışan insanlarımız var bu sadece bir öneri belki benden başka birine de yardımım dokunur diye kimseye doktorluk taslamiyorun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…