5 yıl sonra vajinismusu yendim :)

kesınlıkle haklısınız

yorumlar cok acayıp
duvarla sevısır gıbı
gorev gıbı
esın ıyı sabretmıs kıymetını bıl kocanın

konu sahıbı su dakıka tekrar vajınısmus ! saka gıbı

Azıcık empati kuramıyorlar. Bütün erkekler gözü dönmüş kadın avcısı bazılarının gözünde. Zevk almak İçin başka yollar da olduğunu, eşlerin arasındaki bağı vs. düşünmeden dalga geçer gibi yazılanlar...
Çok güzel ifade etmişsiniz. Olumsuz yazan herkese tüm yönleriyle cevap olmuş.

Ay kusura bakmayın da cahil cahil konuşuyorsunuz. Tutamadım kendimi. Yok doktor psikiyatriye yönlendirdi gitmedim, yok devlette tedavi oluyor ama yüzde yüz sonuç belki alınıyor, yok egzersizler falan filan boş konuşmanın alemi yok. Bilmem ne bilmem ne.

Asıl siz boş konuşuyorsunuz farkında mısınız? Bu iş iki uyuşturucu kremle kayganlaştırıcıyla olsaydı tüm uzmanlar bunu önerirdi (yani sadece kremi kayganlaştırıcıyı, egzersizleri terapiyi vs değil). Hataneye gitmemişsiniz adam gibi, tedavi görmemişsiniz, hiç profesyonel çaba (yani gerçek anlamda uğraşmamışsınız tedavi için) sarfetmemişsiniz. Gelmiş bir de vajinusmusu yendim diyorsunuz. İnsanlar da akılsız zaten o kadar yıllarını paralarını boşa yatırım yapıyorlar değil mi? Aaa ne gerek var canım terapiye falan filan.

Bir de uyuşturduktan sonra zevki var mı sevişmenin? Gerçek anlamda soruyorum. Yani zevk alabiliyor musunuz? Sevişmek görev değildir çünkü, zevktir, mutluluktur. Hani öylesine yapılan bir şey değil yani. Uyuşunca da bir şey hissedemez insan sanki, öyle düşündüm ben.

yanlış yönlendirme değil.sabitlenmiş bir konu var forumda listeler mevcut. yüzlerce kişi kendi başına yendi böyle birbirine destek olarak

doktorların verdiği belli başık krem jeller var.eczacı bile verebiliyor

bilmeden etmeden ne kadar kirici yorumlar yapilmis. Esinin aldatmis olabilecegini ima edenlerin evlilikleri seks uzerine kurulu galiba. Bu bir hastalik ve siz ya da esiniz bir hastalik gecirseniz aldatma kacinilmaz o zaman evliliginizde cok yazik ben de 4 sene bu iletten muzdariptim, her gece agladim. Esime haksizlik ettigim, cocuk sahibi olamayacagim vb dusuncelerle kendi kendimi yedim ve en buyukdestekcim esimdi. Bunun bir hastalik oldugunu anlamam, tedavi yontemlerini ogrenmem, dogru uzmani bulmam vb hepsi zaman kaybettirdi. 3 jinekolog ve 1 psikologtan sonra ancak yenebildim ve evet sayin cok bilmis uyeler hem psikolog hem de jinekolog uyusturucu krem onerdi. Zaten iliskiye kamasutra pozisyonlariyla baslayip orgazmin doruklarina ulasmamiz icin degil uyusturucu, hastaligi yenmek ve beyne olabiliyor mesaji vermek icin. Konu sahibi cok gecmis olsun. Umarim bundan sonra her sey istedigin gibi olur.

Cinselligi görev gibi yerine getirmek zor değil mi ? Söylediğin kremlerin uyuşturucu etkisi varsa neden ilişki yaşamak için zahmete giriyorsun ? Esin sen zevk almadan nasıl zevk alıyor ? Duvarla sevisiyormus gibi ..
çok kırıcısınız hemcinsinize karşı.çok üzücü

Bazı insanlar konu açılsada konu sahibine çullansak diye bekler oldu. Kadın sevincini paylaşmış ama doğru ama yanlış yöntemle aşama kaydetmiş. Ne hakkınız var yaşamadığınız bilmediğiniz duygular üzerinden insanları bu kadar kırmaya! Konu sahibi ne kadar zor olduğunu biliyorum lütfen kendini iyi hissettiğin yöntemler ile denemeye devam et :)

konu hakkında bilgi sahibi olup tekrar gelip yorum yapın nasıl zevk alınıyormuş..krem jell ooooo

beyinlerinin nerede çalıştığı belli oluyor..

Ömür boyu krem kullanacak değilim tabiki alıştıktan sonra birakacam yani önemli olan benim bu sorunu halletmiş olmam zevk alıp almamak sonraya kalsada olur

Ya çok özür dilerim ama bu sorunu hallettim zevk alıp almamak sonraya kalsada olur ne demek? Yani eşim işini görüyor diyor sunuz? Tedavi olmamışsınız üzgünüm, kendinizi uyuşturup başkasının zevk almasını sağlamak tedavi olmak değildir.
Lütfen ilgili bir Doktor'a gidin 2-4 seansta çok iyi sonuç veren Doktorlar olduğunu duymuştum.

Şükür tatlım senin adına çok sevindim şimdi kocanla yeni evli gibi olmuşunuzdur oh ne güzel mutluluğunun tadını çıkar daha çok düzeleceksin:)

grip olduğunuzda yahut herhangi bi hastalığınız olduğunda antibiyotiği yada adı her neyse kullanılan ilacı yarım mı bırakıyorsunuz.kremleri belli süre kullanmak zorunda.zevk sonraya bırakılmıyor yani.

5 yil sonrami uyusturucu kremin varliğindan haberdar oldunuz? Eminim şimdi başka markalar faydasizdir, sadece sizin dediğiniz marka yardim ediyordur.

Konuyu pek inandirici bulmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…