• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sezon basinda cook begendigim 2 ekbise vardi zarada. Nasilsa indirime girecek diye almamistim. Bugun ikisini de indurimli aldim. Ayy cook mutlu oldum. Zayiflayinca yazin tril tril giyerim ikisini de 😉 elbiseler sunlar cok huzel oturuyorlar vucuda bakmak isteyen olursa:
Nasil mutlu oldum anlatamam 💃💃💃

Eklentiler

• 48C2AFF1-E437-41EE-90B6-79A91DC76EEE.webp
    48C2AFF1-E437-41EE-90B6-79A91DC76EEE.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 25
  • 82BF8D49-138B-4651-B490-BBC660521C73.webp
    82BF8D49-138B-4651-B490-BBC660521C73.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 23
Ben mezun olunca bile burda kalmam lazım hem sizinle konuşmak için hem de kilomu koruyabilmek için😊😊
Değil mi sende artık dönenlerden tecrübe ettin
Bende kaptan yardımcısı olurken ne yalan söyleyeyim o niyetle oldum 😅🤭 dedim bari kalıcı olayım da izin mizin derken kopmayayım sonra kaptanlık geldi iyice mıh gibi kaldım 🙈😅😅

Bende kaptan yardımcısı olurken ne yalan söyleyeyim o niyetle oldum 😅🤭 dedim bari kalıcı olayım da izin mizin derken kopmayayım sonra kaptanlık geldi iyice mıh gibi kaldım 🙈😅😅
Kaptanım vallahi öyle burda menü bildirimi yapacağım diye ay şunu yesem bunu da menüye yazmak zorundayım bi lokma şey diye mi yazacağım diyip yemekten vazgeçiyorum😂😂

Mezuniyet sonrasi hadi yune 2-3 kilo geri donuyor ama izin isi sakat kaptancim. Ne zaman izin aldiysam hep kilo alip dondum. Ondan insallah nisan sonuna kadar mezun olur da gonul rahatligiyla giderim memleketime.

Kaptanım vallahi öyle burda menü bildirimi yapacağım diye ay şunu yesem bunu da menüye yazmak zorundayım bi lokma şey diye mi yazacağım diyip yemekten vazgeçiyorum😂😂
Ne güzel aynen öyle canım 🤩
Hem öyle oluyor hemde dönüp baktığında ya bugün ne çok yemişim yada ne az protein almışım vs diyebiliyorsun normal zmanda ye gitsin hesap yok kitap yok akılda bile kalmıyor

Ya yarına çok iyi eksi bekliyordum ama bugün dünden 300gr fazla çıkınca bi şüphelendim😂regl zamanım yaklaştığı için galiba şiştim😂
Umarim eksi olursun canim🙏
Cok SIk tartilmak beni demotive ediyor. Eskiden burdayken ben pazartesi kontrol tartisi bile tapmiyordum 🤪 cumadan cumaya

Ne güzel aynen öyle canım 🤩
Hem öyle oluyor hemde dönüp baktığında ya bugün ne çok yemişim yada ne az protein almışım vs diyebiliyorsun normal zmanda ye gitsin hesap yok kitap yok akılda bile kalmıyor
Aynen öyle kaptanım valla bir an önce mezun olup alt listeden devam etmek istiyorum😂vermem gereken kilonun %80nini verdiğimde mezun olabiliyordum değil mi kaptanım

Umarim eksi olursun canim🙏
Cok SIk tartilmak beni demotive ediyor. Eskiden burdayken ben pazartesi kontrol tartisi bile tapmiyordum 🤪 cumadan cumaya
Ben de her gün tartılmazsam içim içimi yiyor mesela bugün tartılmasam ve yarın dünden fazla çıksam moralim daha da bozulurdu ve bugün önünü alamazdım😂

Mezuniyet sonrasi hadi yune 2-3 kilo geri donuyor ama izin isi sakat kaptancim. Ne zaman izin aldiysam hep kilo alip dondum. Ondan insallah nisan sonuna kadar mezun olur da gonul rahatligiyla giderim memleketime.
Oo 3 ayımız var derya 👀 senin yarışmaya girişte yazdırdığın ilk hedef neydi acaba çok eski ise revize edelim seni listeye alırken..
Ordada dikkatli olman lazım canım kilo verip gideceksin ister istemez burdaki düzenin olmayacak

Ben de her gün tartılmazsam içim içimi yiyor mesela bugün tartılmasam ve yarın dünden fazla çıksam moralim daha da bozulurdu ve bugün önünü alamazdım😂
Waaw hergun tartilmak, hic denemedim. Ama mantikli dedigin. Bugun artiyo gorunce daha sIKI tuttun. Birara deneyim ben de dedigin gibi onceden onlem almak icin faydali olabilir.

Oo 3 ayımız var derya 👀 senin yarışmaya girişte yazdırdığın ilk hedef neydi acaba çok eski ise revize edelim seni listeye alırken..
Ordada dikkatli olman lazım canım kilo verip gideceksin ister istemez burdaki düzenin olmayacak
Haklisin canim. Hele ki bu sene uzun sureki gitmek istiyorum 1-2 aylihina. Cok dikkat etmem lazim. Burda Turk tatlari a hasret kalinca orda saldiriyorum. Ayyy simit mesela. Nasil ozkedim .
Benim kalmak istedigim kilo 65, ama hedefimi 62 yapalim. 3 kilo alip verme kilosu olsun. Galiba ilk hedefim de ya 62idi ya da65

Waaw hergun tartilmak, hic denemedim. Ama mantikli dedigin. Bugun artiyo gorunce daha sIKI tuttun. Birara deneyim ben de dedigin gibi onceden onlem almak icin faydali olabilir.
Yani her gün tartılmak istemezsen en azından çarşamba veya perşembe tartılıp cuma gümlemekten kurtulabilirsin😂😂😂

Back
X