• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aktardan kabuk tarçın zencefil aldım akşama ödemsavar yapıcam inşallah :D
Cherry Mom Cherry Mom canım ben hep erken bildirim yapıyorum ama her ihtimale karşı yarın sabah ödemli çıkarsam diye 13.00 e kadar bildirim yapabilirim değil mi bi bakacağım işten gelip öğle arası. bu ara multi ödemliyim belki öğlen daha az cıkar uygunsa senin için :KK200:

aktardan kabuk tarçın zencefil aldım akşama ödemsavar yapıcam inşallah :KK70:
Cherry Mom Cherry Mom canım ben hep erken bildirim yapıyorum ama her ihtimale karşı yarın sabah ödemli çıkarsam diye 13.00 e kadar bildirim yapabilirim değil mi bi bakacağım işten gelip öğle arası. bu ara multi ödemliyim belki öğlen daha az cıkar uygunsa senin için :KK200:
Tabiki canım zaten sana her daim ulaşabiliyorum hiç sorun olmaz iyi düşünmüşsün :KK200:
sabahtan ödemli uyanan olursa onları da bekleyebiliriz kızlar

KIZLAR BUGÜN MENÜLERE LÜTFEN TİKKKKAAAT TİKKKATTT :)

KIRMIZI ÇİZGİM PERŞEMBE MENÜSÜ :d PERŞEMBE MENÜSÜNDE KAÇAMAK GÖRMEK BENİ ÇOK ÇOK ÜZÜYOR VE BENCE HERŞEYİN BELİRLEYİCİSİ OLUYOR O YÜZDEN FULL DİKKAT EDELİM

GÜNÜ ERKEN BİTİRELİM
SIVI ALIMINI BİLE GEÇ SAATE BIRAKMAYALIM :21:

Tabiki canım zaten sana her daim ulaşabiliyorum hiç sorun olmaz iyi düşünmüşsün :KK200:
sabahtan ödemli uyanan olursa onları da bekleyebiliriz kızlar
sağol canım benim :KK200: bi sabah denerim bi öğlen bakarım duruma canım bu hafta biraz ödem ve wc sorunu oldu çünkü

Kizlar migros kurcalamasi sonucu buna karar verdim 😂 her poşetin uzerinde de farkli notlar var.icimi de yumusak.faydali da olur umarim.

Eklentiler

• 20210121_154629.webp
    20210121_154629.webp
    25 KB · Görüntüleme: 26
  • 20210121_154620.webp
    20210121_154620.webp
    27 KB · Görüntüleme: 26
Allah sabır versin demiyorum canım Allah sabrının mükafatını versin :))
şaka bi yana anlaşmanın burçla alakası yok be canım insan olan her şekilde insan..
Oyle tabiki canim burc uyumlarina falan pek inanmam ama. Karakter yapisi olarak etkiledigini düşünüyorum. Ablam oglum esim basak ve gercekten cok benzer ozellikleri var.bazisi iyi bazisini da ne sor ne de ben soyleyim 😂😂

Tünaydın bugun herkes gec kalmis sanirim🤭🤭
Ben sonunda pazartesiden beri ilk defa eksiyle uyandim 76.2 -400 yarin insallah 75 ucundanda olsa gorurum hedefim o cunku🥰 bgun safprotein gunu ilan ettim 😂😂 aslinda dun oleydi.. yok yok ben saf protein yapmadan kilo veremiyorum gercekten dukan mi yapsam yine ne yapsam🙈🙈 ama bugun haslanmis yumurtami yerken artim tiksinc geldi sanirim bi kac gun yiyemicm yulafli omlete devamke😂
Aynen ortim bende birkac gun haslanmis yumurta gormek istemiyorummm:D

Benim de bu 2. Ayim gecikmede sabah randevu alayim kadin hastaliklarindan dedim ama randevu alınmıyormuş. Hastaneye de randevusuz gidip su pandemide beklemek akil isi degil napcam bilmiyorum.

Kizlar bende 3 gun geciktim onemli bi gecikme degil ama vucut sisiyo geriliyo bi suru bitki cayi ictim yine insallah olurum

KIZLAR BUGÜN MENÜLERE LÜTFEN TİKKKKAAAT TİKKKATTT :)

KIRMIZI ÇİZGİM PERŞEMBE MENÜSÜ :d PERŞEMBE MENÜSÜNDE KAÇAMAK GÖRMEK BENİ ÇOK ÇOK ÜZÜYOR VE BENCE HERŞEYİN BELİRLEYİCİSİ OLUYOR O YÜZDEN FULL DİKKAT EDELİM

GÜNÜ ERKEN BİTİRELİM
SIVI ALIMINI BİLE GEÇ SAATE BIRAKMAYALIM :21:
Kaptancim ben ne yazik ki her emzirmeden sonra 1,5 veya 2 bardak su iciyorum. Gece de buna dahil. Hem cok susuyirum hem de bol sut olsun diye. O yuzden sivi alimimi erken bitirmem imkansiz. Ama yemegi hergun zaten 18 gibi yiyorum o sorun degil.

Back
X