- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #388.661
Anaslı form çayı da içsem olur mu acaba
Nikinik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim lazanya olmasaymis cok iyimis20 ocak
Kahvalti
Haşlanmis yumurta
Yesillik
Ceviz 1 tane
Aksam
Iki dilim lazanya
Salata
Ara
Cay
Bitki caylari
Maden suyu
Iki parca sutlu cikolata
Su 2 lt
Spor yapamadim
Cherry Mom
azaydidem
Ananas odem attirir form da tuvalet icin yardimci olurAnaslı form çayı da içsem olur mu acabaNikinik
Ananaslı yeşil çay çok güzelmiş bir denk gelemedim yaaaAnaslı form çayı da içsem olur mu acabaNikinik
Ben dr şimdi yeşil çay akşama da form çayını içeyim ne var ne yok bütün ödemlerim gitsin sen de al deneAnanas odem attirir form da tuvalet icin yardimci olurguzel tercih. Bugun cikabilirsem markete ben de alayim ananasli form bi kac gundur kizlar yaziyor merak ettim.bir de arada bitki cayi degisikligi yapmak gerekiyormus.ben uzun suredir yesilcay kayisili form gidiyordum.dun kirazsapina basladim yanina da farkli bi form almis olurum.
Oooo kaptanım ananaslı yeşil çay müthiş güzel çok içtim ama ananaslı form çayı almış içmemiştim onu da bugün deneyeceğim bakalımAnanaslı yeşil çay çok güzelmiş bir denk gelemedim yaaa
Ah ahh nerde o eski sevgi bire görebilsekk yenidennnnBu hafta biraz kötü geçmiş, haftaya full tik yapcam burayı![]()
Ben de merak ettim en iyisi migrosa gideyim ben orda cesit coktir bi talan edeyim bakayimAnanaslı yeşil çay çok güzelmiş bir denk gelemedim yaaa
Aynen bugun bol bol icelim guzellesimBen dr şimdi yeşil çay akşama da form çayını içeyim ne var ne yok bütün ödemlerim gitsin sen de al dene![]()
Aaa var mi orda once oraya bakayim o zman orasi cok yakin evime.Oooo kaptanım ananaslı yeşil çay müthiş güzel çok içtim ama ananaslı form çayı almış içmemiştim onu da bugün deneyeceğim bakalımbi dr a101de falan satılıyor ananaslı yeşil çay
Migrosda var diyorlar ama bizim burdakinde bulamadım küçük migrosBen de merak ettim en iyisi migrosa gideyim ben orda cesit coktir bi talan edeyim bakayim
Aynen bugun bol bol icelim guzellesim![]()
Bak bak ben dün gördüm çünküAaa var mi orda once oraya bakayim o zman orasi cok yakin evime.
Ay oldum da rahatladım darısı başına canım, ama mevsimler sastigi için bu düzenin de sasmasi normal.Benim hiç gecikmezdi iki aydır gecikiyorAnladim canim görünce de sasirmistim zaten
Gozun aydin.Ben hala olamadim![]()
Benim de bu 2. Ayim gecikmede sabah randevu alayim kadin hastaliklarindan dedim ama randevu alınmıyormuş. Hastaneye de randevusuz gidip su pandemide beklemek akil isi degil napcam bilmiyorum.Ay oldum da rahatladım darısı başına canım, ama mevsimler sastigi için bu düzenin de sasmasi normal.Benim hiç gecikmezdi iki aydır gecikiyor
çok sevilen bi burç değil ama iyidir geneAyyy canım benimm mucuk mucuk![]()
Hemen bakayım aslan’ın özelliklerine![]()
evet canım çok güzel o cok severek içtim ben bi kutu bitirdimAnanaslı yeşil çay çok güzelmiş bir denk gelemedim yaaa
Ahahahçok sevilen bi burç değil ama iyidir geneçok da bakma canım sen de benden soğuma
![]()
akrep miiiAhahahcekilin akrep geldi.
Yok canim ben alistim burcumu soyleyince bi himmm akrep mi modu oluyor. Bazi ozelliklerini de tasimiyor degilimakrep miiioldu iyi günleeeer
takılıyorum canım herkesin burcu kendine güzel![]()
yok canım ben genelde her burcu severim ama yengeç ve başak erkekleri benden uzak olsunlarYok canim ben alistim burcumu soyleyince bi himmm akrep mi modu oluyor. Bazi ozelliklerini de tasimiyor degilimben seviyorum burcumu ha bi de yukselenim de akrep
![]()