• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tünaydın bugun herkes gec kalmis sanirim🤭🤭
Ben sonunda pazartesiden beri ilk defa eksiyle uyandim 76.2 -400 yarin insallah 75 ucundanda olsa gorurum hedefim o cunku🥰 bgun safprotein gunu ilan ettim 😂😂 aslinda dun oleydi.. yok yok ben saf protein yapmadan kilo veremiyorum gercekten dukan mi yapsam yine ne yapsam🙈🙈 ama bugun haslanmis yumurtami yerken artim tiksinc geldi sanirim bi kac gun yiyemicm yulafli omlete devamke😂

Anaslı form çayı da içsem olur mu acaba Nikinik Nikinik
Ananas odem attirir form da tuvalet icin yardimci olur 🤭🤭 guzel tercih. Bugun cikabilirsem markete ben de alayim ananasli form bi kac gundur kizlar yaziyor merak ettim.bir de arada bitki cayi degisikligi yapmak gerekiyormus.ben uzun suredir yesilcay kayisili form gidiyordum.dun kirazsapina basladim yanina da farkli bi form almis olurum.

Ananas odem attirir form da tuvalet icin yardimci olur 🤭🤭 guzel tercih. Bugun cikabilirsem markete ben de alayim ananasli form bi kac gundur kizlar yaziyor merak ettim.bir de arada bitki cayi degisikligi yapmak gerekiyormus.ben uzun suredir yesilcay kayisili form gidiyordum.dun kirazsapina basladim yanina da farkli bi form almis olurum.
Ben dr şimdi yeşil çay akşama da form çayını içeyim ne var ne yok bütün ödemlerim gitsin sen de al dene😂😂

Oooo kaptanım ananaslı yeşil çay müthiş güzel çok içtim ama ananaslı form çayı almış içmemiştim onu da bugün deneyeceğim bakalım😊bi dr a101de falan satılıyor ananaslı yeşil çay
Aaa var mi orda once oraya bakayim o zman orasi cok yakin evime.

Ben de merak ettim en iyisi migrosa gideyim ben orda cesit coktir bi talan edeyim bakayim 🤭

Aynen bugun bol bol icelim guzellesim 😂😂
Migrosda var diyorlar ama bizim burdakinde bulamadım küçük migros 😔 tek m :lülülü:
Saat 1 oldu çocuk saatime baka baka saati 1 etti resmen 🤭 dışarı çıkıyoruz tekrar bir bakalım :)

Ay oldum da rahatladım darısı başına canım, ama mevsimler sastigi için bu düzenin de sasmasi normal.Benim hiç gecikmezdi iki aydır gecikiyor
Benim de bu 2. Ayim gecikmede sabah randevu alayim kadin hastaliklarindan dedim ama randevu alınmıyormuş. Hastaneye de randevusuz gidip su pandemide beklemek akil isi degil napcam bilmiyorum.

akrep miii :KK57: oldu iyi günleeeer :KK70:
takılıyorum canım herkesin burcu kendine güzel :halay:
Yok canim ben alistim burcumu soyleyince bi himmm akrep mi modu oluyor. Bazi ozelliklerini de tasimiyor degilim 🤭🤭 ben seviyorum burcumu ha bi de yukselenim de akrep 😂😂😂

Back
X