- 23 Mart 2016
- 29.631
- 90.000
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #388.541
Ha onu gördümProfile fotomu koydum gı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha onu gördümProfile fotomu koydum gı![]()
Konum vermeyin ha burdan sapuğu var delüsü varGel balim isiklarin orda buluşalım![]()
Geçen gün de çalıştığınız yeri ve evinizin olduğu tarağı yazmistiniz sanırım,Ahahahha ışıkların ora ama, hangi ışıkların ora?![]()
Ortimin menusu cok iyi yine20 ocak çarşamba
11.00
1tane haşlanmış yumurta, 10gr kaşar 20gr süzme peynir, 3 zeytin, salatalık, domates
14.00
1 çay bardağından 1 parmak eksik kakaolu süt, 15gr ceviz fındık karışımı
17.00
130gr et döner, 1 bardak ayran, salata
Su : 2.8lt
Spor : 20dk kardiyo=80p
10dk pilates=20p
200zıp= 40p
4200 adım= 42p total=182p
Monica_
Cherry Mom @_Reyyan
Senin de menülerin çok iyi ortim şurda cumaya 1 gün daha kaldı meyve ve tost yeme hayaliyle gidiyorum20 ocak
12:00 2 yumurtali patatesli omlet, 2 dilim hellim
15:30 1 corn flakes bar, filtre kahve
18:30 2 kase lahana corbasi, 4 kofte, 1 dilim ekmek
su: 2 litre
Spor:7185 adim 71 puan
yarimuhendis
Cherry Mom @_Reyyan
Ortim sınavlara gelince 2 tane girdim henüz kendi salaklığımla doğru yaptığım soruyu yanlışa çevirdim delilendimOrtimin menusu cok iyi yineSporu da eksik etmiyorsun bravo ortim az kaldi cuma cok guzel sonuclar geliyor
Sinavlarin nasil geciyor?
Ah yaa canin sagolsunOrtim sınavlara gelince 2 tane girdim henüz kendi salaklığımla doğru yaptığım soruyu yanlışa çevirdim delilendimama genel olarak iyiler bakalım
![]()
Ayy kaptanimVayyyy kıskanmadık![]()
Dogru diyosun canim isiklarin ora ammaKonum vermeyin ha burdan sapuğu var delüsü var![]()
Ortimmm yururs yapmadik ki kandirdim kahve ictik
Tişikkir ederim kaptancığım. Zayıflayarak gençleşiyoruz.![]()
Menüsküs nasıl etki eder bilemiyorum ama yaşlı olmadığın kesin![]()
Vaavvss. Efsane geri döndü12:00
1 yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 dilim esmer ekmek
4 çeri domates
17:30
1 büyük kase salata
3-4 kaşık yoğurt
1 hurma
1 saate kadar sitlü kahve içeceğim
Su:1.5 litre
Spor:80 dk eliptik ( 2 ayrı turda tamamlandı) + 7200 adım
@muhursuzpusula
Ben de kendime diyorum son sınıf oldun kaç senedir sınavlara giriyorsun hala ne stresi bu diyeAh yaa canin sagolsun
Insallah devami da iyi olur ortim
Mezuniyetimin ustunden 8 yil gecmis ama hala ruyalarima girer sinavlar mezuniyet stresi vs.![]()
Oo ortim çok planıcı gördüm seniAyy kaptanimTempus a umut tacirligi yaptim evde kahve içtik yürüyüş diye kandirdim
sizle de yapacaz insallah
Dogru diyosun canim isiklarin ora amma
Ortimmm yururs yapmadik ki kandirdim kahve ictik![]()
Aynen canım derin mevzu, ama becerebilirsem söylediğini yapacağım. Teşekkür ederimHoş geldin kuzum. Dön artık yahu. Tarhana yalnız içilmiyor
Canım aslında o sinir hali geldiğinde hiç bastırma. Siniri göndermeye çalışma aksine o duygunun içinde kal. O an çok sinirli olduğunu kabul et ve neyin tetiklediğini bulmaya çalış. Kendine kızma. Muhakkak vardır bir sebebi. Belli ki daralmışsın. Sinir genellikle alan işgali anlamına gelir. Sana ait bir alanın vaktin yokmuş gibi hissediyor olabilirsin. Belki işine yarar canım bu söylediklerim. Ama derin mevzular farkındayım![]()
aynen var yani öyle şeylerKonum vermeyin ha burdan sapuğu var delüsü var![]()
Ortimm yasaklar bitsin bulusucaz insallahhOo ortim çok planıcı gördüm seni
Ama şu an daha az kıskanıyor değiliz yani![]()
Canim ben de ziplayamiyorum twist hareketi yaparken burkuldu bi kere o yuzden im offAy ben zıplama özürlüyüm.
Yapabilir miyim ki
Ayak bileklerim hemen ağrıyor. Menüsküs de var. Yaşlıyım galiba![]()
Ay teşekkür ederim canım, bu sabah tartıda İzin dönüşü kilomun üstüne +1 daha görünce eliptikten hiç inmesem bile yeridir dedim.Vaavvss. Efsane geri döndü![]()