Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar
Güzel bir gün olsun inşallah.
Oğluma sabah bin bir dil dökerek pansuman yaptık 🥴 Hastaneye götürmeyelim dedik. Götürürsek muhtemelen dikecekler ve bir sürü acı korku yaşayacak. Şimdilik iyi gibi bir sıkıntı çıkmadan iyileşir inşallah 🙏

Çok güzel canım. Menü de spor da 🤩

Hemen yolluyorum 😍
Eşimle oğlum çok beğendi. Sonunda oğlumun beğendiği sağlıklı bir tarif buldum 😂 sürekli kurabiye yiyor çünkü 🤷‍♀️

Çok teşekkür ederim canım. Amin💞

Kızlar ben bir ara ebru şallı ile yapmıştım. Videoları kademeli ilerlediği için iyi oluyor. Deneyebilirsiniz 😘
Pain Killer Pain Killer
Gecmis olsun canim. Umarim kisa surede iyilesir.

ayy canım ne güzel bana tarif atabilir misin ya sana zahmet arada sağlıklı atıştırmalıklar denemek istiyorum :KK19:
canım ebru şallının videolarını çok beğendim ama takıntılı bir insan olduğum için videonun çözünürlüğü düşük olunca hoşuma gitmedi gene de 1 videosunu indirdim :D
Çok pratik bir tarif kuzum. Vereyim hemen.

1.Yarım limon ve 1 portakalı karıştırma kabına sık, üzerine yarım çay kaşığı karbonat dök ve kaşıkla karıştır, güzelce köpürecek o.
2.Sonra 1 yumurta, yarım su bardağı zeytinyağı ve yarım su bardağı pekmez ekle(ben hurma pekmezi ekledim, tadı yeterli gelmezse biraz daha arttırabilirsin.) (1 yemek kaşığı kadar da tahin ekledim ama istemezsen eklemeyebilirsin). Güzelce karıştır.
3.sonra yavaş yavaş unu ekle. 2,5 su bardağı kadar ekledim ama biraz göz kararı oldu un. Cıvık bir hamur oluyor. Hatta tepsiye kaşıkla koyuyorum.
4.170 derecede önceden ısınmış fırında 15-20 dk pişir.
Foto da ekleyeyim sana 🤗
Afiyet şifa olsun 🤗
ben de dün upside down pilates diye bi sayfa buldum youtubeda hem böyle açık alanda yapıyor hem rahatsız edici bangır bangır müzikler yok :)
resistance band ile full vücut

top ile full vucut

çember ile vücut 7 part toplam 1 saat videolar ilk partı

ben bunları yapmayı planlıyorum canlar bi de live fit girl sayfası güzel 10 ar dklık videolar var aletli https://www.youtube.com/user/TheLiveFitGirl
Pain Killer Pain Killer belmayne belmayne

Ama bunları kumsalda yapmak lazım 😍😍 Manzaraya bittim yaa💞

Eklentiler

• IMG_20210119_113741.webp
    IMG_20210119_113741.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 17
Ben
Kızlar ben hâlâ yeni hedef listesini yapamadım ama bunda benim suçum yok
Cuma günü Kilo bildirimi ile yazmadığınız için tek tek herkesin geçmişine girip bakmak durumunda kalıyorum sonra mesajlar arasında kaybolup daralıp bırakıyorm 🤣
Hedefini göremediklerim
A asilr
S Suskunhanim
azaydidem azaydidem
S Smr3535
balpamuk balpamuk
Z Zeze34
M miraysu_ hâlâ tartı yok mu ?
Ben kilo bildiriminden hemen sonraki mesajımda 63.5yazmıştım canım ama haklısın aynı mesaja yazayım bi daha

Çok pratik bir tarif kuzum. Vereyim hemen.

1.Yarım limon ve 1 portakalı karıştırma kabına sık, üzerine yarım çay kaşığı karbonat dök ve kaşıkla karıştır, güzelce köpürecek o.
2.Sonra 1 yumurta, yarım su bardağı zeytinyağı ve yarım su bardağı pekmez ekle(ben hurma pekmezi ekledim, tadı yeterli gelmezse biraz daha arttırabilirsin.) (1 yemek kaşığı kadar da tahin ekledim ama istemezsen eklemeyebilirsin). Güzelce karıştır.
3.sonra yavaş yavaş unu ekle. 2,5 su bardağı kadar ekledim ama biraz göz kararı oldu un. Cıvık bir hamur oluyor. Hatta tepsiye kaşıkla koyuyorum.
4.170 derecede önceden ısınmış fırında 15-20 dk pişir.
Foto da ekleyeyim sana 🤗
Afiyet şifa olsun 🤗
cok teşekkür ederim canım un yerinde de farklı bi alternatif bulabilirsem bi de miktarları azaltırım tek olunca bence gayet güzel olur resmini çektim telefona çok sağol :KK19:
harika görünüyor:kk77:

15 -22 OCAK HEDEF TABLOSU

🎯
Cuma hızlı gelir kızlar elimizden geleni yapalım
Ödemli olanlar nasıl gidiyor ? Su ödem atıcı içiyor muyuz cuma günü şişkinlik var olmasın lütfen önce elimizden geleni yapalım ✌️

Hedefi boş olanlara benden -500 hedef cezası 🤣🤣🎯 hadi bakalım :confused: :halay:

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
85​
84.5​
68.6​
68​
78.4​
78​
82.1​
81.5​
69.6​
69​
65.35​
64.7​
76.5​
74.5​
55.2​
54.9​
79.1​
79​
58.6​
58,1​
64​
63.5​
76.75​
75.8​
70.4​
69.9​
65.3​
64.8​
53.3​
52.8​
60.4​
59,4​
77.35​
76.8​
77.3​
76.8​
69​
68​
87,1​
86.5​

Son düzenleme:
M miraysu_ listeyi yaparken fark ettim sen bana yarışma hedefini yazdın sanırım ben haftalık hedef istiyorm herkes cuma kilosunu yazarken belirtiyor
Cumadan cumaya yani ama senin güncel kilonda net olmadığı için komple sildim tatlım baskül gelince öbür haftaya ekleriz

kızlar az önce test yaptım çift çizgi net olarak cıktı.galiba hamileyim.yarun kan testimi yaptıracam.sabah bi tartıldım 82 olmuşum lütfen bana dua edin de sağlıkla daha çok kilo almadan bitireyim gebeliği.
bu durumda tabi listeye de giremem.sizlerle gebelik sonunda tekrar buluşuruz ins

Back
X