- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #388.241
cok güzel geçer canım inşallah. Allah zihin acıklıgı versinGünaydınlar herkese, güzel bi gün geçirelim hep beraberve sınavlarım bugün başlıyor bana dua eder misiniz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok güzel geçer canım inşallah. Allah zihin acıklıgı versinGünaydınlar herkese, güzel bi gün geçirelim hep beraberve sınavlarım bugün başlıyor bana dua eder misiniz
![]()
Teşekkür ederimmmcok güzel geçer canım inşallah. Allah zihin acıklıgı versin![]()
Gecmis olsun canim. Umarim kisa surede iyilesir.Günaydın kızlar
Güzel bir gün olsun inşallah.
Oğluma sabah bin bir dil dökerek pansuman yaptıkHastaneye götürmeyelim dedik. Götürürsek muhtemelen dikecekler ve bir sürü acı korku yaşayacak. Şimdilik iyi gibi bir sıkıntı çıkmadan iyileşir inşallah
Çok güzel canım. Menü de spor da
Hemen yolluyorum
Eşimle oğlum çok beğendi. Sonunda oğlumun beğendiği sağlıklı bir tarif buldumsürekli kurabiye yiyor çünkü
Çok teşekkür ederim canım. Amin
Kızlar ben bir ara ebru şallı ile yapmıştım. Videoları kademeli ilerlediği için iyi oluyor. Deneyebilirsiniz
Pain Killer
Iyi dersler canim. Allah zihin acikligi versin, hep iyi bildigin yerlerden gelsin sorularGünaydınlar herkese, güzel bi gün geçirelim hep beraberve sınavlarım bugün başlıyor bana dua eder misiniz
![]()
Çok pratik bir tarif kuzum. Vereyim hemen.ayy canım ne güzel bana tarif atabilir misin ya sana zahmet arada sağlıklı atıştırmalıklar denemek istiyorum
canım ebru şallının videolarını çok beğendim ama takıntılı bir insan olduğum için videonun çözünürlüğü düşük olunca hoşuma gitmedi gene de 1 videosunu indirdim![]()
ben de dün upside down pilates diye bi sayfa buldum youtubeda hem böyle açık alanda yapıyor hem rahatsız edici bangır bangır müzikler yok :)
resistance band ile full vücut
top ile full vucut
çember ile vücut 7 part toplam 1 saat videolar ilk partı
ben bunları yapmayı planlıyorum canlar bi de live fit girl sayfası güzel 10 ar dklık videolar var aletli https://www.youtube.com/user/TheLiveFitGirl
Pain Killer
belmayne
Ben kilo bildiriminden hemen sonraki mesajımda 63.5yazmıştım canım ama haklısın aynı mesaja yazayım bi dahaKızlar ben hâlâ yeni hedef listesini yapamadım ama bunda benim suçum yok
Cuma günü Kilo bildirimi ile yazmadığınız için tek tek herkesin geçmişine girip bakmak durumunda kalıyorum sonra mesajlar arasında kaybolup daralıp bırakıyorm
Hedefini göremediklerim
A asilr
S Suskunhanim
azaydidem
S Smr3535
balpamuk
Z Zeze34
M miraysu_ hâlâ tartı yok mu ?
cok teşekkür ederim canım un yerinde de farklı bi alternatif bulabilirsem bi de miktarları azaltırım tek olunca bence gayet güzel olur resmini çektim telefona çok sağolÇok pratik bir tarif kuzum. Vereyim hemen.
1.Yarım limon ve 1 portakalı karıştırma kabına sık, üzerine yarım çay kaşığı karbonat dök ve kaşıkla karıştır, güzelce köpürecek o.
2.Sonra 1 yumurta, yarım su bardağı zeytinyağı ve yarım su bardağı pekmez ekle(ben hurma pekmezi ekledim, tadı yeterli gelmezse biraz daha arttırabilirsin.) (1 yemek kaşığı kadar da tahin ekledim ama istemezsen eklemeyebilirsin). Güzelce karıştır.
3.sonra yavaş yavaş unu ekle. 2,5 su bardağı kadar ekledim ama biraz göz kararı oldu un. Cıvık bir hamur oluyor. Hatta tepsiye kaşıkla koyuyorum.
4.170 derecede önceden ısınmış fırında 15-20 dk pişir.
Foto da ekleyeyim sana
Afiyet şifa olsun![]()
Tmm canımBenim hedef 75.8 canım
Ben
Ben kilo bildiriminden hemen sonraki mesajımda 63.5yazmıştım canım ama haklısın aynı mesaja yazayım bi daha
Sağol canımMalesef canin cikip tartilirim bugun yuruyus yaparken hedefim 55 idi.
Merakla bekliyoruzben diyetisyen randevuma gidiyorum canlar bu iki hafta durağandı diğer haftalara göre normal zaten durması ama bakalım yeni listede neler olcak![]()
Tebrikler canım çok sevindim adınaGünaydın kızlar
Bugün ucundan da olsa 63leri gördüm sonunda![]()
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
85 | 84.5 | | |
68.6 | 68 | | |
78.4 | 78 | | |
82.1 | 81.5 | | |
69.6 | 69 | | |
65.35 | 64.7 | | |
76.5 | 74.5 | | |
55.2 | 54.9 | | |
79.1 | 79 | | |
58.6 | 58,1 | | |
64 | 63.5 | | |
76.75 | 75.8 | | |
70.4 | 69.9 | | |
65.3 | 64.8 | | |
53.3 | 52.8 | | |
60.4 | 59,4 | | |
77.35 | 76.8 | | |
77.3 | 76.8 | | |
69 | 68 | | |
| | | |
87,1 | 86.5 | | |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | |
Benim gecen ay 18 gun gecikti hamilelik icin kan testi verdim sonuc cikti regl oldumbu ay insallah o kadar bekletmez. Kan değerlerime de baktirdim hersey normaldi.
evet canm 1 yıldır 3. bebeği istiyorduk da hep kilom dan dolayı korkuyordumHadi bakalim hayirlisi canim. Istiyir muydunuz bebis?