Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Derya menüne bayıldım. Diyetisyenin verdiklerine harfiyen uyuyorsun değil mi?
Bu arada sana patates köftesi verirken tarifini de veriyor mu?
Çok güzel bir menü bunu kaydedebilirim.
1 haftalık listen mi bu birde?
Evet canim listeme gercekten harfiyen uyuyorum. En onemlisi 3 saatte bir yemek aralarda hicbir sey yememek dedi. Patates koftesini patatesi haslayip baharatkayip top seklinj veriyorum. Tabiki bak canim, 1 ay sonra yenisini alinca atarim yine. Tam listem soyle:

Eklentiler

• F83E919F-B9E6-421A-B859-E870FBC80CEE.webp
    F83E919F-B9E6-421A-B859-E870FBC80CEE.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 26
Canim bence biraz cesit fazla menude miktar az ama cok cesit de bazen durgunluga sebep oluyor tabi ki diyetisyen menüsü ise bisey diyemem ama benim diyetisyenler tek cesit arti salata yogurt verdiler hep 🥰
Canim ben emziriyorum ya. Diyetisyen tam anlamiyka bir diyet veya kisitlama yapma dedi. Seker sifir. Beyaz un sifir. Ve her 3 saatte bir yoyorum. Karbonhidrati da ogunlere gore gramini verdi. Yani cok kisitli bir diyet yapma dedi sutun vitamini azalmasin diye.

Evet biraz karbonhidrat yükü var gibi ama tabii miktar önemli birde karbonhidrat krizi yaşadığımız dönemlerden birinde yapılabilir bir liste bence. Denemek isterim öyle günlerimden birinde.😊 DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Saldirmami engelliyir canim. Yoksa ben ac kalinca cok saldiriyirum kalorili yiyeceklere. Bu arada ben 68 kiloyken dusuk karbonhidratli diyet yapmistim. Liste cook uzun cunku tariflerle gramlarla mail adresimde ve lehce ama google translateden cevirirsin. Eger istersrn mail adresini ozelden yaz, mail atayim canim sana. O diyetle harika kilo verip sIKilasmistim. Burada cok unlu bir diyetisyen var dabrowska diye obdan almistim.

Kızlar ben hâlâ yeni hedef listesini yapamadım ama bunda benim suçum yok
Cuma günü Kilo bildirimi ile yazmadığınız için tek tek herkesin geçmişine girip bakmak durumunda kalıyorum sonra mesajlar arasında kaybolup daralıp bırakıyorm 🤣
Hedefini göremediklerim
A asilr
S Suskunhanim
azaydidem azaydidem
S Smr3535
balpamuk balpamuk
Z Zeze34
M miraysu_ hâlâ tartı yok mu ?

Günaydın herkese günaydın ortim @Tempus 🤗🤗bugün hayatımda lk kez detoks yapacagım pısmis hiç bir gıda yemeyecegim bu benim için büyük insanlık için küçük bir adım olacak. 🤭 Bu arada zıplayan arkadaşları ayriyetten tebrik ediyorum 2 gundur kas agrıları yüzunden zor yürüyorum resmen . Helal olsun kızlar size .
Gunaydin canim. Iyi detokslar 😉

Canim ben emziriyorum ya. Diyetisyen tam anlamiyka bir diyet veya kisitlama yapma dedi. Seker sifir. Beyaz un sifir. Ve her 3 saatte bir yoyorum. Karbonhidrati da ogunlere gore gramini verdi. Yani cok kisitli bir diyet yapma dedi sutun vitamini azalmasin diye
aynen canım emziren anne menüleri tabi ki dolu dolu olmalı :KK200:

Günaydın kızlar
Güzel bir gün olsun inşallah.
Oğluma sabah bin bir dil dökerek pansuman yaptık 🥴 Hastaneye götürmeyelim dedik. Götürürsek muhtemelen dikecekler ve bir sürü acı korku yaşayacak. Şimdilik iyi gibi bir sıkıntı çıkmadan iyileşir inşallah 🙏
18 Ocak
10.00
1 dilim peynir yesillik
1 ceviz 1 incir
13.00
8 yk turlu 5 yk yogurt
2 dilim tam buğday ekmeği
16.30
1 elma bir bardak kefir 8 badem
18.30
8 yk tonbalikli salata (150 gr ton balığı ile)
1 dilim tuzsuz etimek
20.00
1 activia ( wc problemi icin)
Su 3 lt
Spor 4200 adim 42 p.
15 dk stepper 30 p.
45 dk leslie 67p.
Topl 139p.
belmayne belmayne Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Çok güzel canım. Menü de spor da 🤩
Aynen canim iki kepce bi kasik eski diyetisyenim demisti ama ben ekmeksiz corba icemem iste 😂
Ay o kurabiyelerden bana da gondeeer merak ettim 🙃🤪
Hemen yolluyorum 😍
Eşimle oğlum çok beğendi. Sonunda oğlumun beğendiği sağlıklı bir tarif buldum 😂 sürekli kurabiye yiyor çünkü 🤷‍♀️
Dene bakalim canim iyi gelirse bizede sole😉
Merak ettim nerde yasiyodun 4 yas kucuk degilmi nasil bas ediyosun🙈🙈
Saol ortim😍 Hadi bakalim tartin gelsin sende tartil canim tabikide biz kazanicizzz😂😂
Cok gecmis olsun rabbim beterinden korusun canim😔
Çok teşekkür ederim canım. Amin💞
Tamam canim bulduklarim var linklerini yarin atayim insallah 😍
Kızlar ben bir ara ebru şallı ile yapmıştım. Videoları kademeli ilerlediği için iyi oluyor. Deneyebilirsiniz 😘
Pain Killer Pain Killer

Hemen yolluyorum 😍
Eşimle oğlum çok beğendi. Sonunda oğlumun beğendiği sağlıklı bir tarif buldum 😂 sürekli kurabiye yiyor çünkü 🤷‍♀️
ayy canım ne güzel bana tarif atabilir misin ya sana zahmet arada sağlıklı atıştırmalıklar denemek istiyorum :KK19:
Kızlar ben bir ara ebru şallı ile yapmıştım. Videoları kademeli ilerlediği için iyi oluyor. Deneyebilirsiniz 😘
Pain Killer Pain Killer Pain Killer Pain Killer
canım ebru şallının videolarını çok beğendim ama takıntılı bir insan olduğum için videonun çözünürlüğü düşük olunca hoşuma gitmedi gene de 1 videosunu indirdim :D

ben de dün upside down pilates diye bi sayfa buldum youtubeda hem böyle açık alanda yapıyor hem rahatsız edici bangır bangır müzikler yok :)

resistance band ile full vücut

top ile full vucut

çember ile vücut 7 part toplam 1 saat videolar ilk partı

ben bunları yapmayı planlıyorum canlar bi de live fit girl sayfası güzel 10 ar dklık videolar var aletli https://www.youtube.com/user/TheLiveFitGirl

Pain Killer Pain Killer belmayne belmayne

Back
X