- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #388.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim listeme gercekten harfiyen uyuyorum. En onemlisi 3 saatte bir yemek aralarda hicbir sey yememek dedi. Patates koftesini patatesi haslayip baharatkayip top seklinj veriyorum. Tabiki bak canim, 1 ay sonra yenisini alinca atarim yine. Tam listem soyle:Derya menüne bayıldım. Diyetisyenin verdiklerine harfiyen uyuyorsun değil mi?
Bu arada sana patates köftesi verirken tarifini de veriyor mu?
Çok güzel bir menü bunu kaydedebilirim.
1 haftalık listen mi bu birde?
Canim ben emziriyorum ya. Diyetisyen tam anlamiyka bir diyet veya kisitlama yapma dedi. Seker sifir. Beyaz un sifir. Ve her 3 saatte bir yoyorum. Karbonhidrati da ogunlere gore gramini verdi. Yani cok kisitli bir diyet yapma dedi sutun vitamini azalmasin diye.Canim bence biraz cesit fazla menude miktar az ama cok cesit de bazen durgunluga sebep oluyor tabi ki diyetisyen menüsü ise bisey diyemem ama benim diyetisyenler tek cesit arti salata yogurt verdiler hep![]()
Günaydın tatlımGünaydınlar herkese, güzel bi gün geçirelim hep beraberve sınavlarım bugün başlıyor bana dua eder misiniz
![]()
Saldirmami engelliyir canim. Yoksa ben ac kalinca cok saldiriyirum kalorili yiyeceklere. Bu arada ben 68 kiloyken dusuk karbonhidratli diyet yapmistim. Liste cook uzun cunku tariflerle gramlarla mail adresimde ve lehce ama google translateden cevirirsin. Eger istersrn mail adresini ozelden yaz, mail atayim canim sana. O diyetle harika kilo verip sIKilasmistim. Burada cok unlu bir diyetisyen var dabrowska diye obdan almistim.Evet biraz karbonhidrat yükü var gibi ama tabii miktar önemli birde karbonhidrat krizi yaşadığımız dönemlerden birinde yapılabilir bir liste bence. Denemek isterim öyle günlerimden birinde.![]()
DeryaOnDiet
Teşekkür ederiz15-22 Ocak Menü Paylaşım Listesi
@Amor-a![]()
![]()
![]()
belmayne
![]()
![]()
![]()
Namaria
![]()
![]()
![]()
@nnurc![]()
![]()
![]()
@hawar![]()
![]()
![]()
@Nikinik![]()
![]()
![]()
S Smr3535![]()
![]()
![]()
@Naz03![]()
![]()
![]()
@ummhnisa![]()
![]()
![]()
yarimuhendis
![]()
![]()
![]()
Z Zeze34![]()
![]()
![]()
A asilr![]()
![]()
![]()
balpamuk
![]()
![]()
![]()
S Suskunhanim![]()
![]()
![]()
DeryaOnDiet
![]()
![]()
![]()
@zafer64![]()
![]()
azaydidem
![]()
![]()
![]()
@muhursuzpusula![]()
![]()
![]()
M miraysu_![]()
![]()
![]()
@Tempus![]()
![]()
![]()
@Ceylansnn![]()
![]()
![]()
birsevgi
![]()
![]()
Pain Killer
![]()
Aman olma canimSağol ortim hasta olmamak için elimden geleni yapıyorum
Tmm cnm düzelteyim sonraki paylaşımdaCanım cuma günü 4000 adım vardı 40 p. Çok bişi değil ama öyle bom boş durmasın![]()
Teşekkür ederim kaptanımGünaydın tatlım
Ederiz tabi sınavların çarçabuk ve güzelce geçsin gitsin inşallah![]()
Gunaydin canim. Iyi detokslarGünaydın herkese günaydın ortim @Tempusbugün hayatımda lk kez detoks yapacagım pısmis hiç bir gıda yemeyecegim bu benim için büyük insanlık için küçük bir adım olacak.
Bu arada zıplayan arkadaşları ayriyetten tebrik ediyorum 2 gundur kas agrıları yüzunden zor yürüyorum resmen . Helal olsun kızlar size .
aynen canım emziren anne menüleri tabi ki dolu dolu olmalıCanim ben emziriyorum ya. Diyetisyen tam anlamiyka bir diyet veya kisitlama yapma dedi. Seker sifir. Beyaz un sifir. Ve her 3 saatte bir yoyorum. Karbonhidrati da ogunlere gore gramini verdi. Yani cok kisitli bir diyet yapma dedi sutun vitamini azalmasin diye
Çok güzel canım. Menü de spor da18 Ocak
10.00
1 dilim peynir yesillik
1 ceviz 1 incir
13.00
8 yk turlu 5 yk yogurt
2 dilim tam buğday ekmeği
16.30
1 elma bir bardak kefir 8 badem
18.30
8 yk tonbalikli salata (150 gr ton balığı ile)
1 dilim tuzsuz etimek
20.00
1 activia ( wc problemi icin)
Su 3 lt
Spor 4200 adim 42 p.
15 dk stepper 30 p.
45 dk leslie 67p.
Topl 139p.
belmayne
Cherry Mom
Mehfam
Hemen yolluyorumAynen canim iki kepce bi kasik eski diyetisyenim demisti ama ben ekmeksiz corba icemem iste
Ay o kurabiyelerden bana da gondeeer merak ettim![]()
Çok teşekkür ederim canım. AminDene bakalim canim iyi gelirse bizede sole
Merak ettim nerde yasiyodun 4 yas kucuk degilmi nasil bas ediyosun
Saol ortimHadi bakalim tartin gelsin sende tartil canim tabikide biz kazanicizzz
Cok gecmis olsun rabbim beterinden korusun canim![]()
Kızlar ben bir ara ebru şallı ile yapmıştım. Videoları kademeli ilerlediği için iyi oluyor. DeneyebilirsinizTamam canim bulduklarim var linklerini yarin atayim insallah![]()
Kızlar ben hâlâ yeni hedef listesini yapamadım ama bunda benim suçum yok
Cuma günü Kilo bildirimi ile yazmadığınız için tek tek herkesin geçmişine girip bakmak durumunda kalıyorum sonra mesajlar arasında kaybolup daralıp bırakıyorm
Hedefini göremediklerim
A asilr
S Suskunhanim
azaydidem
S Smr3535
balpamuk
Z Zeze34
M miraysu_ hâlâ tartı yok mu ?
ayy canım ne güzel bana tarif atabilir misin ya sana zahmet arada sağlıklı atıştırmalıklar denemek istiyorumHemen yolluyorum
Eşimle oğlum çok beğendi. Sonunda oğlumun beğendiği sağlıklı bir tarif buldumsürekli kurabiye yiyor çünkü
![]()
canım ebru şallının videolarını çok beğendim ama takıntılı bir insan olduğum için videonun çözünürlüğü düşük olunca hoşuma gitmedi gene de 1 videosunu indirdimKızlar ben bir ara ebru şallı ile yapmıştım. Videoları kademeli ilerlediği için iyi oluyor. Deneyebilirsiniz
Pain Killer
Pain Killer
Benim hedef 75.8 canımKızlar ben hâlâ yeni hedef listesini yapamadım ama bunda benim suçum yok
Cuma günü Kilo bildirimi ile yazmadığınız için tek tek herkesin geçmişine girip bakmak durumunda kalıyorum sonra mesajlar arasında kaybolup daralıp bırakıyorm
Hedefini göremediklerim
A asilr
S Suskunhanim
azaydidem
S Smr3535
balpamuk
Z Zeze34
M miraysu_ hâlâ tartı yok mu ?