- 29 Nisan 2016
- 2.837
- 11.063
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #388.041
Dün - 300 düm bugün sabitim. Anlamadım neden olduğunu ama haftaya sabit başlamakta güzel
Cherry Mom
N
Naz03

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gece gelmedi şimdi arıza ekipleri çalışıyor binada iki üç yorganla yattım :)Canım nasıl geçti gecen. Çözüldü mü kombi sorunu. Hasta olmazsın inşallah
Ben dün gece oğlumla uyaya kalmışım
Spor olayı yalan olduBugün inşallah güzel bir spor yaparım.
![]()
ortim iki günden bişey olmaz toparlarsın hemen :)şte bir kamu spotu
Hareketsiz ve düzensiz bir hafta sonu geçiren ortiyle hareketli ve düzenli bir hafta sonu geçiren orti farkı![]()
sağol canım benim hedef revizesi yaptık 80 de ikinci mezuniyet inşallah
çok iyi canım tebriklerr
:)) 100 gr artı olsaydıda moral bozmak yok canım yola devam tebrikler :)Hemen kalkıp tartıldığımdan sanırım şimdi 86,9 çıktım ve rahatladım valla :)
Cuma 87,1
Bugün 86,9
Fark -200 gr
Buna da şükür :)
ooo :) çok iyi nurcum cumaya güzel eksi gelir senden :)Kizlar gunaydin
Cuma: 65.35
Bugun: 65.05
300 gr fark![]()
olur o kadar canım bugünden sonra toparlarsın :)Kızlar günaydın.
Ben 500 gr artıdayım. Böyle bir hafta sonundan sonra normal gerçi. Bugünden itibaren normal düzen ve sıkı sporla devam inşallah
Cherry Mom
Namaria
çok iyi canımcım tebriklerr
çok sağol tatlımKendini Iyi hissetmene cook sevindim canimGunaydin
günaydm canım evde aksilik olmuş herhalde üzüldümGunaydin arkadaslar mutlu haftalar ise gec kaldim bilgirim yapip kaciyim
Cum 85
Paz. 84.8
Fak 0.2
@belmayneCherry Mom
canım aynen yani aslında her reglide yokluyordu ama hastanelik etmiyordu uzun süredir tam kötü olduğum gece emre sebepsiz 40 kere uyandı ağladı ben iyice kötü oldum eşim ilgilendi falan ama yinede bende kalktım baktım uyuyamadım ondan oldu galibaÇok geçmiş olsun canım
Bayadır yoklamıyordu seni migren değil mine tetikledi acaba
haftaya sabit başlamak güzel deryacım tebrikler
oo çok iyi eksi kuzuum
senin rutinin oldu :) daha büyük artılarıda hallettin hallersin eminim canım :)günaydın arkadaşlar
800 gr artı
Kaptanım söz cumaya kadar toparlarım
dün spor yaptıysan ondandır belki cANIM -300 ü gördüysen yarın yine görürsün bir yerlerdedir :)) tebrikler :)Dün - 300 düm bugün sabitim. Anlamadım neden olduğunu ama haftaya sabit başlamakta güzel
Cherry Mom N Naz03
nasıl yani :))))
ooo harikasınn canımmmGünaydinlarrrrCherry Mom
Mehfam gecmis olsun kizceler
Ben bu cuma bildirim yapamadim ama cumartesi 77.3 kiloydum
Guncel 76.6
Fark -700
Bugunden itibaren sporada asılicam insallah gecen hafta 4 gun evde yoktum ve yerimde saymisim resmen o 4 gunluk acigi kapatmam lazim
Cherry Mom M miraysu_
Helal ortim harika gidiyosunIvit ortim bugun sporu da arttirdim. Zipladim biras benim bebik gorunce oyun oynuyorum sandi o da zipliyo yaaa cok datliii. Evin icinde yurudum yarim saat kadar ve de lesli yapacagim simdi. Bugun daha az yedim ama duzgun seyler yidim. Ahh ahh azmedince neler yapiyoruz bi kadinlar![]()
Menun cok guzel ortim sporlarda harika17 ocak
Kahvalti
Haşlanmis yumurta
Yagsiz yesil salata
1 ceviz
Ara
Sade kahve
Oglen
3 kasik bulgur pilavi
1 porsiyon pirasa yemegi
Ara
1 acuc bryaz leblebi
Tarcinli elma cayi
Aksam
Yogurt corbasi
Yarim tabak pirasa
Yarim elma yidim yemekten sonra
3tane tuzlu fistik
Ara
Cay
Maden suyu
Spor evin icinde yarim saat yurusu
300 ip atlama
Lesli 1 mil
Su
2 lt
@AzAyCherry Mom
Ceyrek aldim ve simiti gozumun onundn kaldirdim aslinda bende dayanamazdm ama nasil olduysa dayandim goz gormeyince demekAfiyet olsun kuzum ohh miss simit olmasaymis dicim ama ceyrek bi si yemissin ben o iradeyi gosteremiyorum ucundan ucundan diye diye bi bakmisim bitmis hepsi![]()
Wawww helalll
sağol canım bugun düzelir inşallahgünaydm canım evde aksilik olmuş herhalde üzüldüm
eksin için tebrikler :)
Ilk defa cuma cumartesi kacamak yapmadım canimnasıl yani :))))
Tesekkur ediyorum kaptanim insallah cumaya daha guzel bir eksiyle gelirimooo harikasınn canımmm
inş düzelir tatlımsağol canım bugun düzelir inşallah
bugün nasılsın canım
ayyyy demek ne kaçamak yapıyormuşsun 1.5 kg likIlk defa cuma cumartesi kacamak yapmadım canim![]()
Haftasonu Bu kadar gittiyse cuma ya harika bir sonuç gelecek senden canım tebrik ederim
ay çok şükür canım iyi ol da ev illaki toplanırinş düzelir tatlım
bugün iyiym şükür canım yaa ev savaş alanı oldu tabi onlara girişeceğim şimdi mutfak fena durumdaeşim çocukla oynadı yemek ütü yaptı tabi o arada ne bulduysa attıı birşey diyemezsin :)
Fark ettim de 2 haftadır ütü bana kalıyor diyorgeçen hafta tartıştık diye kendi gömleklerini kendi ütüledi bu hafta hastayım diye haftaya allah kerim
![]()
Ben de yürüyüşe falan çıkamam hep işlek yollardan giderim gideceğim yere:) 3kez psikiyatristten randevu aldım geçen ay, eşim çok yoğun çalışıyor bu ara, çocukları bırakıp da gidemedim diye iptal ettim. Yaşamayan bilmez bu durumu, beni anlamanıza sevindim:)Canım nasıl geçti gecen. Çözüldü mü kombi sorunu. Hasta olmazsın inşallah
Ben dün gece oğlumla uyaya kalmışım
Spor olayı yalan olduBugün inşallah güzel bir spor yaparım.
Çok geçmiş olsun canım
Bayadır yoklamıyordu seni migren değil mine tetikledi acaba
Evet canım ya insan hemen gitsinler istiyor ama gidecek hiç merak etme. Çok istikrarlısın maşallah
Fobi çok zor canım. Benim de köpek korkum vardı. Hayatımı çok etkilerdi. Yürüyüşe çıkamazdım karşılaşacağım diye. Baya aştım şükür
Bir arkadaşımın da çok ciddi kedi fobisi vardı ve terapitle aştı. En son bir kediyi kucağına almıştı hatta![]()