• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım nasıl geçti gecen. Çözüldü mü kombi sorunu. Hasta olmazsın inşallah 💞
Ben dün gece oğlumla uyaya kalmışım 🤭
Spor olayı yalan oldu🥴 Bugün inşallah güzel bir spor yaparım. 🙏
canım gece gelmedi şimdi arıza ekipleri çalışıyor binada iki üç yorganla yattım :)
bugun yaparsın balım :KK19:

şte bir kamu spotu 😂
Hareketsiz ve düzensiz bir hafta sonu geçiren ortiyle hareketli ve düzenli bir hafta sonu geçiren orti farkı 🤭
ortim iki günden bişey olmaz toparlarsın hemen :)
balım benim daha fazla eksi gelirdi ama dün pilates beni mahvetti ilk defa yaptım eminim ki kas ödemi oldu çünkü heryerim ağrıyo :deli:
yarın da diyetisyen randevum var bu hafta daha verimli geçireceğiz inşallah :KK68:

Namaria Namaria Namaria Namaria canım cuma unuttum
2. Mezuniyetini kutlarım farısı üçüncüye emenim o hedefine de kısa sürede ulaşacaksın
sağol canım benim hedef revizesi yaptık 80 de ikinci mezuniyet inşallah :KK200:
hepimiz imezuniyetlerimize sağlıcakla erişiriz inşallah namazlardan sonra hepimize dua ediyorum ideal kilolarımıza sağlıcakla inelim diye :KK19:

Kızlar dün -400 idim ama dün spor yapamadigimdan bugün -200 yani 58.4 Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik
çok iyi canım tebriklerr
Hemen kalkıp tartıldığımdan sanırım şimdi 86,9 çıktım ve rahatladım valla :)

Cuma 87,1
Bugün 86,9
Fark -200 gr
Buna da şükür :)
:)) 100 gr artı olsaydıda moral bozmak yok canım yola devam tebrikler :)
Kizlar gunaydin
Cuma: 65.35
Bugun: 65.05
300 gr fark😊
ooo :) çok iyi nurcum cumaya güzel eksi gelir senden :)
Kızlar günaydın.
Ben 500 gr artıdayım. Böyle bir hafta sonundan sonra normal gerçi. Bugünden itibaren normal düzen ve sıkı sporla devam inşallah 🙏

Cherry Mom Cherry Mom Namaria Namaria
olur o kadar canım bugünden sonra toparlarsın :)
Cuma: 55.2
Pazartesi: 54.9
Fark :-300
Cherry Mom Cherry Mom @nnurc
çok iyi canımcım tebriklerr
Kendini Iyi hissetmene cook sevindim canim ❤️ Gunaydin
çok sağol tatlım :KK200:
Gunaydin arkadaslar mutlu haftalar ise gec kaldim bilgirim yapip kaciyim
Cum 85
Paz. 84.8
Fak 0.2
@belmayne Cherry Mom Cherry Mom
günaydm canım evde aksilik olmuş herhalde üzüldüm
eksin için tebrikler :)
Çok geçmiş olsun canım ☹️
Bayadır yoklamıyordu seni migren değil mi🤔 ne tetikledi acaba
canım aynen yani aslında her reglide yokluyordu ama hastanelik etmiyordu uzun süredir tam kötü olduğum gece emre sebepsiz 40 kere uyandı ağladı ben iyice kötü oldum eşim ilgilendi falan ama yinede bende kalktım baktım uyuyamadım ondan oldu galiba
Gunaydin kizlar, ben sabitim. Cherry Mom Cherry Mom @Ceylansnn
haftaya sabit başlamak güzel deryacım tebrikler
Günaydın kızlar
Cuma 69
Bugün 68.6
Fark _400 gr
@DeryaOnDiet Cherry Mom Cherry Mom
oo çok iyi eksi kuzuum
günaydın arkadaşlar

800 gr artı
Kaptanım söz cumaya kadar toparlarım
senin rutinin oldu :) daha büyük artılarıda hallettin hallersin eminim canım :)
Dün - 300 düm bugün sabitim. Anlamadım neden olduğunu ama haftaya sabit başlamakta güzel
Cherry Mom Cherry Mom N Naz03
dün spor yaptıysan ondandır belki cANIM -300 ü gördüysen yarın yine görürsün bir yerlerdedir :)) tebrikler :)

Ivit ortim bugun sporu da arttirdim. Zipladim biras benim bebik gorunce oyun oynuyorum sandi o da zipliyo yaaa cok datliii. Evin icinde yurudum yarim saat kadar ve de lesli yapacagim simdi. Bugun daha az yedim ama duzgun seyler yidim. Ahh ahh azmedince neler yapiyoruz bi kadinlar :halay:
Helal ortim harika gidiyosun😍
17 ocak
Kahvalti
Haşlanmis yumurta
Yagsiz yesil salata
1 ceviz

Ara
Sade kahve

Oglen
3 kasik bulgur pilavi
1 porsiyon pirasa yemegi

Ara
1 acuc bryaz leblebi
Tarcinli elma cayi

Aksam
Yogurt corbasi
Yarim tabak pirasa
Yarim elma yidim yemekten sonra
3tane tuzlu fistik

Ara
Cay
Maden suyu

Spor evin icinde yarim saat yurusu
300 ip atlama
Lesli 1 mil

Su
2 lt
@AzAy Cherry Mom Cherry Mom
Menun cok guzel ortim sporlarda harika👍🏻😍
Afiyet olsun kuzum ohh miss simit olmasaymis dicim ama ceyrek bi si yemissin ben o iradeyi gosteremiyorum ucundan ucundan diye diye bi bakmisim bitmis hepsi :KK48:
Ceyrek aldim ve simiti gozumun onundn kaldirdim aslinda bende dayanamazdm ama nasil olduysa dayandim goz gormeyince demek🤭😂
Wawww helalll👏👏

sağol canım bugun düzelir inşallah :KK200:
bugün nasılsın canım
inş düzelir tatlım

bugün iyiym şükür canım yaa ev savaş alanı oldu tabi onlara girişeceğim şimdi mutfak fena durumda :confused: eşim çocukla oynadı yemek ütü yaptı tabi o arada ne bulduysa attıı birşey diyemezsin :)
Fark ettim de 2 haftadır ütü bana kalıyor diyor :KK53: geçen hafta tartıştık diye kendi gömleklerini kendi ütüledi bu hafta hastayım diye haftaya allah kerim :KK70:

inş düzelir tatlım

bugün iyiym şükür canım yaa ev savaş alanı oldu tabi onlara girişeceğim şimdi mutfak fena durumda :confused: eşim çocukla oynadı yemek ütü yaptı tabi o arada ne bulduysa attıı birşey diyemezsin :)
Fark ettim de 2 haftadır ütü bana kalıyor diyor :KK53: geçen hafta tartıştık diye kendi gömleklerini kendi ütüledi bu hafta hastayım diye haftaya allah kerim :KK70:
ay çok şükür canım iyi ol da ev illaki toplanır :KK68:
ahahah gene Allah razı olsun uğraşmış 2 hafta ütü yapmış bence bu bile iyi bişey :D çok kendini yormadan yap canım işleri de :KK19:

Canım nasıl geçti gecen. Çözüldü mü kombi sorunu. Hasta olmazsın inşallah 💞
Ben dün gece oğlumla uyaya kalmışım 🤭
Spor olayı yalan oldu🥴 Bugün inşallah güzel bir spor yaparım. 🙏

Çok geçmiş olsun canım ☹️
Bayadır yoklamıyordu seni migren değil mi🤔 ne tetikledi acaba

Evet canım ya insan hemen gitsinler istiyor ama gidecek hiç merak etme. Çok istikrarlısın maşallah 🙏

Fobi çok zor canım. Benim de köpek korkum vardı. Hayatımı çok etkilerdi. Yürüyüşe çıkamazdım karşılaşacağım diye. Baya aştım şükür 🙏
Bir arkadaşımın da çok ciddi kedi fobisi vardı ve terapitle aştı. En son bir kediyi kucağına almıştı hatta 🤗
Ben de yürüyüşe falan çıkamam hep işlek yollardan giderim gideceğim yere:) 3kez psikiyatristten randevu aldım geçen ay, eşim çok yoğun çalışıyor bu ara, çocukları bırakıp da gidemedim diye iptal ettim. Yaşamayan bilmez bu durumu, beni anlamanıza sevindim:)

Back
X