- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.001
He mide daha reglinin 2. Günü bitmesine rağmen gitti kilolar. Daha da gidecek insaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
***5. Takım 477. Etap***
nilsub (75,4/)
savurgan (68,6/68,4/0,2/%0,29) izne ayrılmak istiyor
denhizx (69/68,8/0,2/%0,29)
melampusefe (68,1/)
parkbyull (92,3/91/1,3/%1,41) izne ayrılmak istiyor
inatettimolacak (76/)
umutlayasasen (74,3/)
tugce1325 (60,2/)
5. Takım Ortalaması: %
Takım içi liste:
d_mndc (73,2/)
tatlitambak (80,5/)
blanche_ea (60,6/)
btlbetul (65,2/)
toplight (74,8/)
plasticwoman (104,7/)
Pirayesu (?) yeni üye başlangıç: 4 Agustos, başlangıç kilosu: , hedef kilo: 65
bende kendimi regl şişkinliği diye avutuyodumHe mide daha reglinin 2. Günü bitmesine rağmen gitti kilolar. Daha da gidecek insaallah
double stekhaus olsun muboğaz dedin de önce biir fast food yiyelim köprüde manzaraya karşı :)))
duble stekhaus olsun mu![]()
regl şişkinliği kişiden kişiye değişiyor canım.Kimisi bitene kadar şiş oluyo kimisi 2. gün atıyo hepsini.Benimde çok şişikinlik olur bittikten sonra gider ödemimbende kendimi regl şişkinliği diye avutuyodumyıktın bütün hayallerimi
o ne bilmiyorum ama sen öyle bi sordun ki canım çekti olsun olsuun :))))
ozaman tekrar avutuyum ben kendimi :)regl şişkinliği kişiden kişiye değişiyor canım.Kimisi bitene kadar şiş oluyo kimisi 2. gün atıyo hepsini.Benimde çok şişikinlik olur bittikten sonra gider ödemim
double stekhaus olsun mu![]()
Bende 65 kiloma ulaşıayım burda bi yer var orda yiycem :) ama önce 65 olmam lazımo ne bilmiyorum ama sen öyle bi sordun ki canım çekti olsun olsuun :))))
Sen kendini bilirsin :) ne zaman gider ödemin ona göre avut kendiniozaman tekrar avutuyum ben kendimi :)
yok ya 9 haftadir sismez de, agirlik calismaya basladigimdan beri 60'in altini gormedim ama bu hafta bilmiyorum ne var anlamadim, aman +2,-2 cok sallamiyorum su anağırlık çalışınca kaslar şişiyormuş onun etkisi vardır zaten şiş hissetmende
Evet ya colugum cocugum yokken ben vaktimi cok iyi degerlendirme pesindeyim, tatiller, kitap okumalar tum zamanlarimi doldurmaya calisiyorum.En iyisini yapmıssin canım. Benimde yapmak istediğim sakinlikte kitap okumak..
Aynen evet ya tatillerde ne kadar dikkat de etsem kilo almis donuyorum ben, yolculuk beni sisiriyor. 1 hafta sonra ancak normale donuyor ama bu sefer 2 gundu tatil hic dikkat etmedim cidden. 12'sinde yine cikacagim ama bu sefer sadece salata yiyecegim.Sen pazartesi 62.3 muydun. Ah ah bu tatiller mahvetti seni:)
ya belki ben de yapmamisimdir ama karin kaslarim var valla, yine de 55 ya hayalim. Hem kasli hem 55 olamam mi?belkim bende kas yapmışımdır olmaz mı olabiliiir :))) aburcubur kası :)))
ankaradaysan bende geliyim yanınaBende 65 kiloma ulaşıayım burda bi yer var orda yiycem :) ama önce 65 olmam lazım![]()
yok ya 9 haftadir sismez de, agirlik calismaya basladigimdan beri 60'in altini gormedim ama bu hafta bilmiyorum ne var anlamadim, aman +2,-2 cok sallamiyorum su an
Evet ya colugum cocugum yokken ben vaktimi cok iyi degerlendirme pesindeyim, tatiller, kitap okumalar tum zamanlarimi doldurmaya calisiyorum.
Aynen evet ya tatillerde ne kadar dikkat de etsem kilo almis donuyorum ben, yolculuk beni sisiriyor. 1 hafta sonra ancakyeşil çay iç bak... yalnız benim için bak yeşiiil yeşiill... normale donuyor ama bu sefer 2 gundu tatil hic dikkat etmedim cidden. 12'sinde yine cikacagim ama bu sefer sadece salata yiyecegim.
ya belki ben de yapmamisimdir ama karin kaslarim var valla, yine de 55 ya hayalim. Hem kasli hem 55 olamam mi?
aa sen de mi ankara tayfasi?ankaradaysan bende geliyim yanına![]()
Evet ankaradayım.Gel tabi ama kaptanlar kızmasın sonraankaradaysan bende geliyim yanına![]()
aa sen de mi ankara tayfasi?
yok 45 istemiyorum ya ama onceden 52 isterdim ya artik onu da istemiyorum. 55 guzel, hatta 57 bile guzel.olur niye olmasın millet 45kilo....