• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay sorma başıma geleni sabah erkenden kv aradı ne olur gel kimse yok diye taş fırını yakmış :KK43: ekmekler pideler börekler hepsini hazırlamış pişirmeye yardım et diye gittim pişirdim şimdi geldim yemedim ama :mad:
pöffff eli sopalı biri lazım bize :sinirli:
anam bize sopada işlemiyo derimiz nasıl kalınlaştıysa kilodan :KK70:
ağırlık çalışınca kaslar şişiyormuş onun etkisi vardır zaten şiş hissetmende
hadi o spordan şiş sen neyden şiştin:dondurma:
o ne bilmiyorum ama sen öyle bi sordun ki canım çekti olsun olsuun :))))
zıkkım yiyin :KK70::KK70::KK70::KK70:

ay sorma başıma geleni sabah erkenden kv aradı ne olur gel kimse yok diye taş fırını yakmış :KK43: ekmekler pideler börekler hepsini hazırlamış pişirmeye yardım et diye gittim pişirdim şimdi geldim yemedim ama :mad:

anam bize spada işlemiyo

hadi o spordan şiş sen neyden şiştin:dondurma:

zıkkım yiyin :KK70::KK70::KK70::KK70:
ayıp ediyosun ama zıkkım mıkkım :D:D:DD::D:D

bak kız feyza bu bizden bu kadar nefret ediyo.... atın kendinizi diyo ... aaa aaaaaa......
kıskançlık başına vurdu kadının baktı bunlar şehirin merkezinde hamburger felan yiyecek ,kendi alamıyo tabi gitmiş bi dağın başına kuş ötmez kervan geçmez biyere ,çatlıyooooo :D organiğimde organiğimmm :D

kıskançlık başına vurdu kadının baktı bunlar şehirin merkezinde hamburger felan yiyecek ,kendi alamıyo tabi gitmiş bi dağın başına kuş ötmez kervan geçmez biyere ,çatlıyooooo :KK70: organiğimde organiğimmm :KK70:
ha ha ben şimdi taş fırından çıkan mis gibi şeylerin fotolarını atayımda görün 18 ay bozulmadan duran hamburgeleri yemesemde olur :KK70::KK70::KK70:

Back
X