- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.021
Ankaralılar çoğalıyoaa sen de mi ankara tayfasi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankaralılar çoğalıyoaa sen de mi ankara tayfasi?
tamam :)Evet ankaradayım.Gel tabi ama kaptanlar kızmasın sonrasende kendine hedef belirle o zaman ona ulaşınca beraber gidelim.
Neresi Deniz? Ben de 58 olunca gelirim :)Evet ankaradayım.Gel tabi ama kaptanlar kızmasın sonrasende kendine hedef belirle o zaman ona ulaşınca beraber gidelim.
Reklam olmasın ama bigbang canım ya :) şöyle bi bigboss yada smoke bang patlatırım diyorumNeresi Deniz? Ben de 58 olunca gelirim :)
Reklam olmasın ama bigbang canım ya :) şöyle bi bigboss yada smoke bang patlatırım diyorum![]()
ay sorma başıma geleni sabah erkenden kv aradı ne olur gel kimse yok diye taş fırını yakmış
anam bize sopada işlemiyo derimiz nasıl kalınlaştıysa kilodanpöffff eli sopalı biri lazım bize![]()
hadi o spordan şiş sen neyden şiştinağırlık çalışınca kaslar şişiyormuş onun etkisi vardır zaten şiş hissetmende
zıkkım yiyino ne bilmiyorum ama sen öyle bi sordun ki canım çekti olsun olsuun :))))
ayıp ediyosun ama zıkkım mıkkımay sorma başıma geleni sabah erkenden kv aradı ne olur gel kimse yok diye taş fırını yakmışekmekler pideler börekler hepsini hazırlamış pişirmeye yardım et diye gittim pişirdim şimdi geldim yemedim ama
anam bize spada işlemiyo
hadi o spordan şiş sen neyden şiştin
zıkkım yiyin![]()
köprüden atında kendinizi çarpmanın etkisi ile yağlarınızda parçalanır
Reklam olmasın ama bigbang canım ya :) şöyle bi bigboss yada smoke bang patlatırım diyorum![]()
fakirlik kanımıza işlemiş bende bilmiyorumkız onlar ne kıız zengin şeyisi demek bak hiç duymamışım bile....
hangisini duydun ,1 haftalık aburcubura verdiğin paraya eder işte :)kız onlar ne kıız zengin şeyisi demek bak hiç duymamışım bile....
ben bir binbag biliyorum k pop grubu olarmıkız onlar ne kıız zengin şeyisi demek bak hiç duymamışım bile....
köprüden atında kendinizi çarpmanın etkisi ile yağlarınızda parçalanır![]()
köprüden atında kendinizi çarpmanın etkisi ile yağlarınızda parçalanır![]()
ayıp sizin iyiliğiniz için söylediydim ben en etkili ve kısa yağ parçalama yöntemibak kız feyza bu bizden bu kadar nefret ediyo.... atın kendinizi diyo ... aaa aaaaaa......
kıskançlık başına vurdu kadının baktı bunlar şehirin merkezinde hamburger felan yiyecek ,kendi alamıyo tabi gitmiş bi dağın başına kuş ötmez kervan geçmez biyere ,çatlıyooooobak kız feyza bu bizden bu kadar nefret ediyo.... atın kendinizi diyo ... aaa aaaaaa......
ha ha ben şimdi taş fırından çıkan mis gibi şeylerin fotolarını atayımda görün 18 ay bozulmadan duran hamburgeleri yemesemde olurkıskançlık başına vurdu kadının baktı bunlar şehirin merkezinde hamburger felan yiyecek ,kendi alamıyo tabi gitmiş bi dağın başına kuş ötmez kervan geçmez biyere ,çatlıyoooooorganiğimde organiğimmm
![]()