- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.041
sende var o zaman bir ayarsızlıköff bugün benlen betüş bile içinden gelmeden konuşuyo sanki herkes bi soğuk geldi gidiomm bennn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende var o zaman bir ayarsızlıköff bugün benlen betüş bile içinden gelmeden konuşuyo sanki herkes bi soğuk geldi gidiomm bennn![]()
tabi küçüksün ya ilgi bekliyonöff bugün benlen betüş bile içinden gelmeden konuşuyo sanki herkes bi soğuk geldi gidiomm bennn![]()
öff bugün benlen betüş bile içinden gelmeden konuşuyo sanki herkes bi soğuk geldi gidiomm bennn![]()
selam kızlarr
2 gün önce mesai çıkışı bi arkadaşın arabasına çarpmıştım ikimizin arabada da küçük çocuk olduğu için bir de tam mesai çıkışı olduğu için kaza tuıtanağı falan yapmamıştık dün sabah dişçi öğleden sonrada o işlerle uğraştığım için hiç uğrayamadım buralara 320 mesaj vardı geçmişi de okuyamadım kusura bakmayın kızlar kg konusuna gelince bugün nerdeyse 3. gün wc ye çıkmayalı o yüzden kg da artışta az sonra listeye eklerim
sende var o zaman bir ayarsızlıkniye soğuk olalım kız delüüüüü
Duygucum listeye alayim mi seni? Duzenli paylasim yapabilecek misin?Tatlım geç fark ettim msjını gecen hafta yaptığım bir var before arter burada yayinlamamisim sanirim ..hemen ekliyorum..
Bu arada kilomu sabahın körü de gidip eczaneye koşa koşa giderek tarttirdimmorordek cimmm 73,9
![]()
Kiz sana neler oluyor :) gerci muhtemelen artik kas yapmaya basladin :)Ben de bu sabah da 61.0 ciktim valla, iyi yine pazartesi gunune gore 1.3 kilo vermisim; ama hala odemliyim ya hissediyorum![]()
Biz de gelirsek kizmayizEvet ankaradayım.Gel tabi ama kaptanlar kızmasın sonrasende kendine hedef belirle o zaman ona ulaşınca beraber gidelim.
Bu hafta annenin durumundan dolayi stres falan etkilemiştir. Lutfen artik duzenli paylasim yapmaya devam et ki kilo vermeye basla yeniden...
Valla lafım ozel olarak size degil tabi ki, gruba genel konusuyorum: böyle olacagı belliydi. Gercekten hafta ici paylasım ne kadar fazla olursa herkes o derece motive olup cuma güzel sonuclarla geliyor. Gecen hafta süperdi ornegin, derece yaptık. Bu hafta gene paylasımlar azaldı, herkesin sonucu ortada.Selam kizlarr..ist misafirlerimiz gelicek hazirliklardayiz girip girip yazamadim..sabitim ben de bu hafta..kiz ortimm noldu bize bebisimnilsub
Haftaici ciktim surekli anca sabite gelebildim haftaya daha guzel olacak ins
Ankaradamısın sende?Başka ilde şubesi varmı bilmiyorum çok güzel bi hamburgerci el yapımı burgerları filanBenim de fast food la pek aram yoktur o yüzden bilmem onlari ama merak ettim simdi
Ehehe yok zengin şeysi değilde yemeyi sevenlerin şeysi diyelim :)kız onlar ne kıız zengin şeyisi demek bak hiç duymamışım bile....
evet canım haftaya bakalım bende abimin gelişi kızımın böyle oluşu düzene sokamadım bu hafta kendimi haftaya inşallah:)Selam kizlarr..ist misafirlerimiz gelicek hazirliklardayiz girip girip yazamadim..sabitim ben de bu hafta..kiz ortimm noldu bize bebisimnilsub
Haftaici ciktim surekli anca sabite gelebildim haftaya daha guzel olacak ins
geçmiş olsun ...selam kızlarr
2 gün önce mesai çıkışı bi arkadaşın arabasına çarpmıştım ikimizin arabada da küçük çocuk olduğu için bir de tam mesai çıkışı olduğu için kaza tuıtanağı falan yapmamıştık dün sabah dişçi öğleden sonrada o işlerle uğraştığım için hiç uğrayamadım buralara 320 mesaj vardı geçmişi de okuyamadım kusura bakmayın kızlar kg konusuna gelince bugün nerdeyse 3. gün wc ye çıkmayalı o yüzden kg da artışta az sonra listeye eklerim
Geçmiş olsun canım kimsede bişey yok dimi?selam kızlarr