- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #199.801
zaten hurmanın çeşidine göre değişiyor canım 60 tl 70 tl ye bile hurma varEn son ki hatırladığım
Hurma 39 du
kuru kaysı 25
kuru meyvelerin çoğu memlektten geliyor bize canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten hurmanın çeşidine göre değişiyor canım 60 tl 70 tl ye bile hurma varEn son ki hatırladığım
Hurma 39 du
kuru kaysı 25
kuru meyvelerin çoğu memlektten geliyor bize canım.
yok yok kondisyon azlığından hemen güneşe mana bulma tembel sapıkgüneş varya o yoruyor insanı![]()
kredikartıyla ödediğim için kargo ücretini hiç hatırlamıyorum .sitede yazıyordu ama . kız bi sorun çıkarda oda sana denk gelirse karışmamya zaten tazeyse kargoda bozulmaz canım kargo ücreti ne kadar artık kargo ücretleri bile ucuz oluyor :) ay sipariş ediyim bende ...
bilmem bana sen kefil oldun bende 5-6 çeşit beğendim yarımşar kilo alsam yeter 1 aylık çocuklarda yer çünkü...kredikartıyla ödediğim için kargo ücretini hiç hatırlamıyorum .sitede yazıyordu ama . kız bi sorun çıkarda oda sana denk gelirse karışmamben 7 kere felan aldım burdan bir sorun çıkmadı.2 ayda felan tükettim aldıklarımı hep
medine gold hurması hoşuma gitti benim 46 tl olannilsub tunus hurması alma canım hiç beğenmedim onu ben
medine jumbo alıyorum ben hep gold denemedim hiç :)medine gold hurması hoşuma gitti benim 46 tl olan
kötü çıkarsa hesabımı kapar kaçarım buralardan ahhahahbilmem bana sen kefil oldun bende 5-6 çeşit beğendim yarımşar kilo alsam yeter 1 aylık çocuklarda yer çünkü...
güzelmi bende alıyım hangisi güzelse:)medine jumbo alıyorum ben hep gold denemedim hiç :)
yine sapık diyoya töğbe töğbeeee,ben çizgi flim izliycek incelikte bir insanım nerem sapık olsun benimyok yok kondisyon azlığından hemen güneşe mana bulma tembel sapık![]()
ben seviyorum jumboyu ama goldda iyiyse bilmiyorum ki :/ sadece tunussu hiç beğenmedim onu biliyorum .güzelmi bende alıyım hangisi güzelse:)
siteye msj attım bakalım eğer kargo gelir derlerse sipariş vericemben seviyorum jumboyu ama goldda iyiyse bilmiyorum ki :/ sadece tunussu hiç beğenmedim onu biliyorum .
okuyan toplansın diye
bakalım ne diycekler :)siteye msj attım bakalım eğer kargo gelir derlerse sipariş vericem
gel gel birazda burda yappp :)Selamm kizlarr..bugun cancan dostlarımla dedikodu günüydü anca gelebildimsizde bayaaa dokturmussunuz masallah okuya okuya geliyorum hemen
![]()
hem kendi grubumda hem burda bütün sayfaları itina ile dolduruyorum
nereye sinemayamı gidiyon kız