- Konu Sahibi Cherry Mom
- #199.781
ya menumde yine protein hedefimi tutturamadim, karbom ve yagim da normalden az hatta ama ne yapayim ya cok sicak et almiyor midem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya menumde yine protein hedefimi tutturamadim, karbom ve yagim da normalden az hatta ama ne yapayim ya cok sicak et almiyor midem.
Ben de tatli olarak aklinda olsun kuru inciri sut ile islatip firina atiyorum ya da direkt hurma yiyorum ya cok guzel kesiyor.
et yerine geçen sebzeler tüketebilirisin mantar gibi :)ya menumde yine protein hedefimi tutturamadim, karbom ve yagim da normalden az hatta ama ne yapayim ya cok sicak et almiyor midem.
ben internetten alıyorum ,aktarda dahamı ucuz oluyor acaba? ne kadara alıyosun kuru meyvelerin kilosunu :):)Hurma ceviz bayılıyorum ben de... evdeki alternatifleri bitireyim aktara ugrayacam. ..
sütle incir ilk deneyecegim şey olacak. Fırında hiç yapmadım.
aktardakiler internetten daha iyi oluyordur bence, ben marketten aliyorum ya da kuruyemisciden.ben internetten alıyorum ,aktarda dahamı ucuz oluyor acaba? ne kadara alıyosun kuru meyvelerin kilosunu :):)
ya evet sabahlari da yumurta deniyorum da ancak 1 tane kac tane yiyebilirim kiet yerine geçen sebzeler tüketebilirisin mantar gibi :)
ben iki tane yiyorumya evet sabahlari da yumurta deniyorum da ancak 1 tane kac tane yiyebilirim ki![]()
internettekilerde çok kaliteli sırf kuruyemiş satan siteden alıyorum antikkuruyemiiş ismi .ama pahalımı normal aktara göre onu merak ettim.aktardakiler internetten daha iyi oluyordur bence, ben marketten aliyorum ya da kuruyemisciden.
baktım dediğin siteye canım çok güzel görünüyorlar kaliteli çıkıyor dedin nasıl geliyor kardo ile eve kadar geliyormu? benim buraya gelmeyebilir çünküinternettekilerde çok kaliteli sırf kuruyemiş satan siteden alıyorum antikkuruyemiiş ismi .ama pahalımı normal aktara göre onu merak ettim.
özel paketlerde ayrı ayrı paketliyorlar ,bir karton kutuya koyuyorlar sonra. evet eve kadar kargoyla geliyor. ben hep burdan alıyorum çok memnunum .fiyatlar uygunmu bilmiyorum tabi aktarlara göre .baktım dediğin siteye canım çok güzel görünüyorlar kaliteli çıkıyor dedin nasıl geliyor kardo ile eve kadar geliyormu? benim buraya gelmeyebilir çünkü
yok yok baktım fiyatlar normal canım pahalı değil bende hemen hemen aynı fiyatlara alıyorum sorma merkeze 10 km canım merkeze kadar geliyor kargolar buraya gelmiyor yok kız hepsi buradan çok şey şipariş ediyorum merkezde tanıdığımızın dükkanına geliyor gidip oradan alıyor eşimnilsub senin eve hiç kargo gelmedi mi canım ? okadar uzakmı merkezden felan
taze dimi bende alayım bari....özel paketlerde ayrı ayrı paketliyorlar ,bir karton kutuya koyuyorlar sonra. evet eve kadar kargoyla geliyor. ben hep burdan alıyorum çok memnunum .fiyatlar uygunmu bilmiyorum tabi aktarlara göre .
ben internetten alıyorum ,aktarda dahamı ucuz oluyor acaba? ne kadara alıyosun kuru meyvelerin kilosunu :):)
taze canım :)bende hiç sıkıntı olmadı en azından .bozulmasın diye şu çıtçıtlı paketlere koyuyorlar .taze dimi bende alayım bari....
bende bu ara sporu bırakım ama yürürken bile yorulmaya başladım evde spor yaparken böyle olmuyordu..nilsub bende bir spora başlasam ama nedense hiç canım istemiyor. Belki azcık kilo versem sevke gelirim. Çok şükür eski motivasyonumu yakaladım.
tamam canım sağ ol :)En son ki hatırladığım
Hurma 39 du
kuru kaysı 25
kuru meyvelerin çoğu memlektten geliyor bize canım.
ya zaten tazeyse kargoda bozulmaz canım kargo ücreti ne kadar artık kargo ücretleri bile ucuz oluyor :) ay sipariş ediyim bende ...taze canım :)bende hiç sıkıntı olmadı en azından .bozulmasın diye şu çıtçıtlı paketlere koyuyorlar .
güneş varya o yoruyor insanıbende bu ara sporu bırakım ama yürürken bile yorulmaya başladım evde spor yaparken böyle olmuyordu..