Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de tatli olarak aklinda olsun kuru inciri sut ile islatip firina atiyorum ya da direkt hurma yiyorum ya cok guzel kesiyor.

Hurma ceviz bayılıyorum ben de... evdeki alternatifleri bitireyim aktara ugrayacam. ..
sütle incir ilk deneyecegim şey olacak. Fırında hiç yapmadım.

internettekilerde çok kaliteli sırf kuruyemiş satan siteden alıyorum antikkuruyemiiş ismi .ama pahalımı normal aktara göre onu merak ettim.
baktım dediğin siteye canım çok güzel görünüyorlar kaliteli çıkıyor dedin nasıl geliyor kardo ile eve kadar geliyormu? benim buraya gelmeyebilir çünkü

baktım dediğin siteye canım çok güzel görünüyorlar kaliteli çıkıyor dedin nasıl geliyor kardo ile eve kadar geliyormu? benim buraya gelmeyebilir çünkü
özel paketlerde ayrı ayrı paketliyorlar ,bir karton kutuya koyuyorlar sonra. evet eve kadar kargoyla geliyor. ben hep burdan alıyorum çok memnunum .fiyatlar uygunmu bilmiyorum tabi aktarlara göre .

nilsub nilsub senin eve hiç kargo gelmedi mi canım ? okadar uzakmı merkezden felan
yok yok baktım fiyatlar normal canım pahalı değil bende hemen hemen aynı fiyatlara alıyorum sorma merkeze 10 km canım merkeze kadar geliyor kargolar buraya gelmiyor yok kız hepsi buradan çok şey şipariş ediyorum merkezde tanıdığımızın dükkanına geliyor gidip oradan alıyor eşim

Back
X