- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #199.841
en güzeli toplu almak bencedeÇiğ badem di zaten canim. Almadım aktardan toplu alışverişe gidecem zaten o zama alurim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en güzeli toplu almak bencedeÇiğ badem di zaten canim. Almadım aktardan toplu alışverişe gidecem zaten o zama alurim
çiğ yiyince bir daha kavrulmuş yemezsin.zaten diyette çiğ yenmeliymiş
sen başla o zaman arada özelden msj at güzelse bende başlarım vaktimi harcamıyım boşuna20.30 mu ozamana kadar napacam ben kös kös![]()
minim güzel yaparsın sen :)Ben de çiğ severim kuru yemişleri.
Ay kendime evde fıstık ezmesi yapacam ilk denemem olacak.
peküüüüüsen başla o zaman arada özelden msj at güzelse bende başlarım vaktimi harcamıyım boşuna![]()
ama sitede gün kurusu kayısı yoken güzeli toplu almak bencede
bende gün kurusu alıyodum eminmisin ? bitmiştir ozamanama sitede gün kurusu kayısı yoknormal kayısı var ben gün kurusu alıyorum
bakayım ben sadece normal kayısı buldum sağol:)nilsub gün kuru kayısı varya canım http://www.antikkuruyemis.com/Kayisi-Grubu,LA_208-2.html#labels=208-2
Gelsin yavrukusunuz da..adaşim degil miydi o zaten.. gel datlum
Sıcaktan tatlım yaa ben resmen sıcaklardan yoruluyorumbende bu ara sporu bırakım ama yürürken bile yorulmaya başladım evde spor yaparken böyle olmuyordu..
kaptirmam takimimi hanim hanim bunlar benim yavrularim
ah kuzum bende bir oglan var ne sen sor ne ben soyleyeyimGelsin yavrukusunuz da..adaşim degil miydi o zaten.. gel datlumYawrukush sen de katil sohbetlere sezon acilinca donersin tontiklerinin başına
![]()
Ben de menumu paylasayim bugun spor yapmayabilirim, dinlenme gunumu bugune almaya karar verdim:
Sabah:
2 dilim tb ekmegine kasarli, hindi fumeli tost+ haslanmis yumurta
Ara:
1 hurma, 4 badem
Ogle:
1 patlicandan imambayildi,
3 yk bulgur pilavi,
1 kase bogurtlen.
Ara:
1 protein bar
Aksam:
1 kase tavuk suyuna sehriyeli corba.
Su: 2 litreden fazla olur.
Spor: Belki aksam leslie ya da yuruyus yaparim bakayim ama sanmiyorum.
Ekliyorum 2 hurma, 7 badem daha yedim; simdi de eve gidip taze fasulye yapmaya calisacagim![]()
Canım sıcaktanda olsa kondisyon eksikliğinden bendekiSıcaktan tatlım yaa ben resmen sıcaklardan yoruluyorumkolumu kaldıracak halim yok heryerim ağrıyor resmen
Aaa ayni benah kuzum bende bir oglan var ne sen sor ne ben soyleyeyim
suan salon halim kum icinde onu temizleyeyim derken katladigim camasirlardan kendine cadirlar yapmis
ilk firsatta geliciiim, hos davetiniz icin tesekkurler![]()
Aaa ayni bencocuk dedigin yaramaz olar bi kerem taam mi
nedir yani annis degil misin oglus degil mi o kosacan tabii pesinden
(bekara koca bosamak kolayin vucut bulmus hali
konusan zatın bigun bi yavrusu olsa ve o yapsa neler yapar dusunemedi
)
Simdi yeni bi caps akımı var ya senin oglana ondan yapalim.
Halina dokeyim mi kum
Camasirlardan cadir yapayim mi kendime
Edeyim mi ortaligin içine
Nabican sokaga mi atican![]()
![]()
![]()
![]()