- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #199.601
edüyle büdü oldumukız bıdık ne izliyon![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edüyle büdü oldumukız bıdık ne izliyon![]()
bas cezayı ördekimmmm hiç acıma bunaaaa, canıma tak etti bu benim
ha ha ha utanmaz birde kendinmi çevircenedüyle büdü oldumumalum bekar olunca kendin çeviremiyosun flmi
töbe töbeee
sus kız yazcam şimdi menümübas cezayı ördekimmmm hiç acıma bunaaaa, canıma tak etti bu benim![]()
Yaz bence de kaptan yardımcısı böyle yaparsa digerleri neler yapar kimbilirver yaz gitsin ben bugunde dahil 3 gün oldu kendimi şaşmış durumdayım abim geldi dünden beride kızçemle uğraşıyorum hiç düzgün beslenemedim birde saatli yemedim şekerim cezama razıyım
ama bugunu yazayım istersen
aaaaaaaaa benim mazeretim vardı lütfen ayıralımYaz bence de kaptan yardımcısı böyle yaparsa digerleri neler yapar kimbilir![]()
çok güzel olmuş :)morordek
inatettimolacak
sabah domates haş yumurta 1kk peynir 1 dilim köy ekmeği
öğlen taze fasulya salata
akşam taze fasulye 1 kase yoğurt
su 2 lt ödem çayı 1 lt
spor 40 dk yürüyüş
ne vaaaaa kocaammm deeellmiüüüiha ha ha utanmaz birde kendinmi çevircen![]()
Herkesin bi mazereti var ona bakarsan :)aaaaaaaaa benim mazeretim vardı lütfen ayıralım![]()
4. takımda da kimse yüzüne bakmıyormus zatennilgünün yüzünden bu gruptan kovulacam anemmm ne terbiyesizz oldumm benn![]()
takıma uğrayan olsa baktıracamda uğrayan yok4. takımda da kimse yüzüne bakmıyormus zaten![]()
Sen bu takımdan gitmeyecektintakıma uğrayan olsa baktıracamda uğrayan yok![]()
aaaaaaaaaaaaa sağlık mazereti ayrı kızdırma beni görmedinmi kısçemin haliniHerkesin bi mazereti var ona bakarsan :)
Sen demedin mi kimseye acıma diye, bak sana bile acımıyorum![]()
betüş gruba mı uğruyoda zırlasın genişşşş kadınSen bu takımdan gitmeyecektin
Bizim öyle hayalet anımıza denk geldin, sattın gittin hemenHadi bizi anladım da Betüş'cügünü nasıl bıraktın? "Beni beni Bihterini" diye agladı arkandan
![]()
içinde varmış anam başınıza taş düşse benden bilceniznilgünün yüzünden bu gruptan kovulacam anemmm ne terbiyesizz oldumm benn![]()
evet benim için burdasın dimi doğruyu söylebetüş gruba mı uğruyoda zırlasın genişşşş kadınöhüm böhüm saattın demeyelimde eski grubumu özledim diyelim :)
benim içim ak pak ziftli mi sanıyon nediriçinde varmış anam başınıza taş düşse benden bilceniz![]()
eski grup derken 4.takımı kast etmiştim ama benevet benim için burdasın dimi doğruyu söyle![]()