Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız sen kaç yaşındasın :) yakında grubu 30 yaş üstü bekar kadınlar olarak elemi geçircez yoksa btlbetul btlbetul ün planı omu acaba :KK70:
26:63:
Yani şimdi öyle acı konusmak istemedim, her ne kadar dost acı söyler deseler de ben yapamadım :p
En Büyük KK
sen de çok nazlanmışsın bizim kızlara, yapma öyle datlum onlar çok şekerler, kırmazlar seni.
napmışım ,biri beni mi kırmış nerde kız kaçırdımmı o kısmı ben sayfa söyle :D

Sana gereken cevabı Nilgün vermis zaten :p

Gelin gelin bizde de izne ayrılan ayrılana, bari muhabbet döner de şu gruptaki hatunlara da motive olur hem :KK70:

Basın sagolsun canım :KK43:
bu hafta ben çokkk motivesizin ya, bir gün ara verince o hafta hep öyle geçiyor maalesef neyseki artı değilim. ama acayip bir şişkinlik var

nilsub nilsub geçmiş olsun tatlım. inşallah kızın iyidir şimdi
@tugce1325 başın sağ olsun canım, Allah rahmet eylesin
morordek morordek nice sağlıklı mutlu yıldönümlerine, bir sonraki yıldönümünüzü de 3 kişilik kutlarsınız inşallah:anne:
@savurgan dana da bil eğlenceli bir tatil diliyorum. tatil biter bitmez aramıza bekliyoruz seni
sağol canım iyi oldu inşallah bir daha olmaz

sabır işi bu, kk daki gruplara bakıyorum arada uzun vakit alsada oluyor sonunda :)ne demişler sabrın sonu selamettir:)
Bak bak belki de denk gelmissindir bana, ay ay liste tutuyoruz, 4 aydır müdavimiyim gebelik forumlarının :D
Cidden öyle ya ne hikayeler duyuyorum ben de, zor vallahi... Sabır da bende pek yoktur da iste napıcan bekliyosun mecbur :)

çatlıcam gülmekten :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:D:D:D

Bak bak belki de denk gelmissindir bana, ay ay liste tutuyoruz, 4 aydır müdavimiyim gebelik forumlarının :KK70:
Cidden öyle ya ne hikayeler duyuyorum ben de, zor vallahi... Sabır da bende pek yoktur da iste napıcan bekliyosun mecbur :)
arkadaşımın açtığı konuya bakıyorum arada.her yeni gün bir umutla başlar diye. oda çok uğraştı çok şükür oldu sonunda:)

Back
X