- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #199.641
Kız sen kaç yaşındasın :) yakında grubu 30 yaş üstü bekar kadınlar olarak elemi geçircez yoksabiz arkadaşlar arasında ona evde kalmış diyoruz ama oda uyabiluuuu yaneee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen kaç yaşındasın :) yakında grubu 30 yaş üstü bekar kadınlar olarak elemi geçircez yoksabiz arkadaşlar arasında ona evde kalmış diyoruz ama oda uyabiluuuu yaneee![]()
Yani şimdi öyle acı konusmak istemedim, her ne kadar dost acı söyler deseler de ben yapamadımbiz arkadaşlar arasında ona evde kalmış diyoruz ama oda uyabiluuuu yaneee![]()
sen de çok nazlanmışsın bizim kızlara, yapma öyle datlum onlar çok şekerler, kırmazlar seni.bana da bişey yazı verseydin ,3 kere baktım yokum![]()
![]()
morordek tatlım sen minik ördek mi istiyosun :):)tez vakitte olur inşallah :)
İnşallah yakında hayırlı bir evlat sahibi olursunuz canım :)![]()
Minik ördek deyince de ayrı bi güldüm
Neyse, öhöm, evet, 3-4 aydır var öyle bi niyetim de gelmedi henüz minik ördek![]()
26Kız sen kaç yaşındasın :) yakında grubu 30 yaş üstü bekar kadınlar olarak elemi geçircez yoksabtlbetul ün planı omu acaba
![]()
Yani şimdi öyle acı konusmak istemedim, her ne kadar dost acı söyler deseler de ben yapamadım![]()
napmışım ,biri beni mi kırmış nerde kız kaçırdımmı o kısmı ben sayfa söylesen de çok nazlanmışsın bizim kızlara, yapma öyle datlum onlar çok şekerler, kırmazlar seni.
aklın fikrin evirmede çevirmedeevirdiniz çevirdiniz ben bişee anlamadım bu konuşmadan![]()
sabır işi bu, kk daki gruplara bakıyorum arada uzun vakit alsada oluyor sonunda :)ne demişler sabrın sonu selamettir:)![]()
Minik ördek deyince de ayrı bi güldüm
Neyse, öhöm, evet, 3-4 aydır var öyle bi niyetim de gelmedi henüz minik ördek![]()
bu hafta ben çokkk motivesizin ya, bir gün ara verince o hafta hep öyle geçiyor maalesef neyseki artı değilim. ama acayip bir şişkinlik varSana gereken cevabı Nilgün vermis zaten
Gelin gelin bizde de izne ayrılan ayrılana, bari muhabbet döner de şu gruptaki hatunlara da motive olur hem
Basın sagolsun canım![]()
Teşekkür ederiiim insallah herkesin gönlüne göre olurİnşallah yakında hayırlı bir evlat sahibi olursunuz canım :)
sen kocanı özlemişin anlaşılan git biraz sokul da ikimizde rahatlayalımaklın fikrin evirmede çevirmede![]()
sağol canım iyi oldu inşallah bir daha olmaznilsub geçmiş olsun tatlım. inşallah kızın iyidir şimdi
@tugce1325 başın sağ olsun canım, Allah rahmet eylesin
morordek nice sağlıklı mutlu yıldönümlerine, bir sonraki yıldönümünüzü de 3 kişilik kutlarsınız inşallah
@savurgan dana da bil eğlenceli bir tatil diliyorum. tatil biter bitmez aramıza bekliyoruz seni
çatlıcam gülmektensen kocanı özlemişin anlaşılan git biraz sokul da ikimizde rahatlayalımD:
![]()
Bak bak belki de denk gelmissindir bana, ay ay liste tutuyoruz, 4 aydır müdavimiyim gebelik forumlarınınsabır işi bu, kk daki gruplara bakıyorum arada uzun vakit alsada oluyor sonunda :)ne demişler sabrın sonu selamettir:)
sen nereden gördün kız? bize niye göster nıyorsun kendini kaptanım. Nilgün çok övdü de çok merak ettim. foto istiyoruz fotobirde bana kıskanç dersiniz yeri geldimi taş gibi hatun diye hakkını veriyorum lütfen....![]()
kız çok oldu bizede göstereli siz yoktunuz dahasen nereden gördün kız? bize niye göster nıyorsun kendini kaptanım. Nilgün çok övdü de çok merak ettim. foto istiyoruz fotomorordek
çatlıcam gülmekten![]()
arkadaşımın açtığı konuya bakıyorum arada.her yeni gün bir umutla başlar diye. oda çok uğraştı çok şükür oldu sonunda:)Bak bak belki de denk gelmissindir bana, ay ay liste tutuyoruz, 4 aydır müdavimiyim gebelik forumlarının
Cidden öyle ya ne hikayeler duyuyorum ben de, zor vallahi... Sabır da bende pek yoktur da iste napıcan bekliyosun mecbur :)
Betüş'ten korkuma atmıyorum fotosen nereden gördün kız? bize niye göster nıyorsun kendini kaptanım. Nilgün çok övdü de çok merak ettim. foto istiyoruz fotomorordek
O konuyu gördüm ama bakmamıstım, bakayım hemen. Ne güzel mutlu sona ulasmıs :)arkadaşımın açtığı konuya bakıyorum arada.her yeni gün bir umutla başlar diye. oda çok uğraştı çok şükür oldu sonunda:)