- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #199.621
ne biliyim içini sen bilcen ağzına vurdubenim içim ak pak ziftli mi sanıyon nedir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne biliyim içini sen bilcen ağzına vurdubenim içim ak pak ziftli mi sanıyon nedir![]()
ben buraya yazmanı bahsetmiştimeski grup derken 4.takımı kast etmiştim ama ben![]()
Ya gördüm tabi ki çok üzüldüm, şaka yapıyorumaaaaaaaaaaaaa sağlık mazereti ayrı kızdırma beni görmedinmi kısçemin halini![]()
Yaaa bırakk bırakkk bu ayaklarıbetüş gruba mı uğruyoda zırlasın genişşşş kadınöhüm böhüm saattın demeyelimde eski grubumu özledim diyelim :)
Ahaaa sporlu bir menü gelmiiişşşİyi akşamlar kızlar bende menümü paylaşayım
morordek
inatettimolacak
nilsub
Sabah:1 dl çavdar ekmeği+1.5 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık+1 ince dilim karpuz
Öğlen:1 kase çorba+1 tabak taze fasulye+1 kase salata+1/2 dilim karpuz
Ara:2 adet hurma
Akşam:1 küçük tabak biberli,domatesli kavrulmuş kıyma+1,5 bardak ayran+karpuz
Su:3 lt üstü
Spor:2 mile leslie
kim ağzıza vurdu anlamadımne biliyim içini sen bilcen ağzına vurdusesli güldüm
sende lafı sokuyon sokuyon sonra sevimli dil çıkarıyon taktiğe gel heleYa gördüm tabi ki çok üzüldüm, şaka yapıyorum
Yaaa bırakk bırakkk bu ayakları![]()
Hımm 4. Grup eski olduğuna göre sen artık bizim gruptasınmı demek oluyor bu yani :) hadi hadi itiraf et naz yapmaeski grup derken 4.takımı kast etmiştim ama ben![]()
Evet bugün baktım gelen yok kalkıp yaptım :)Ahaaa sporlu bir menü gelmiiişşş![]()
evirdiniz çevirdiniz ben bişee anlamadım bu konuşmadanHımm 4. Grup eski olduğuna göre sen artık bizim gruptasınmı demek oluyor bu yani :) hadi hadi itiraf et naz yapma
sende lafı sokuyon sokuyon sonra sevimli dil çıkarıyon taktiğe gel hele![]()
Süper olmus insallah devamı da gelir diyelim o zamanEvet bugün baktım gelen yok kalkıp yaptım :)
çok güzel olmuş canım :)İyi akşamlar kızlar bende menümü paylaşayım
morordek
inatettimolacak
nilsub
Sabah:1 dl çavdar ekmeği+1.5 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık+1 ince dilim karpuz
Öğlen:1 kase çorba+1 tabak taze fasulye+1 kase salata+1/2 dilim karpuz
Ara:2 adet hurma
Akşam:1 küçük tabak biberli,domatesli kavrulmuş kıyma+1,5 bardak ayran+karpuz
Su:3 lt üstü
Spor:2 mile leslie
Ayyy bizde senden bişey anlamadık bu ne naz yahu.Hergün burdasın muhabbet sohbet katılım.Grubundada ses yok diye yakınıyosun.Hem alttan alttan mesaj veriyosun bize hem yoh gelmem.Yetti gari gel dedik işte geeelevirdiniz çevirdiniz ben bişee anlamadım bu konuşmadan![]()
aşık maşık deme bu nilgün yine bişey çıkarır ordan bakAyyy bizde senden bişey anlamadık bu ne naz yahu.Hergün burdasın muhabbet sohbet katılım.Grubundada ses yok diye yakınıyosun.Hem alttan alttan mesaj veriyosun bize hem yoh gelmem.Yetti gari gel dedik işte geeel. Fazla naz aşık usandırırmış bak benden söylemesi
HahahAyyy bizde senden bişey anlamadık bu ne naz yahu.Hergün burdasın muhabbet sohbet katılım.Grubundada ses yok diye yakınıyosun.Hem alttan alttan mesaj veriyosun bize hem yoh gelmem.Yetti gari gel dedik işte geeel. Fazla naz aşık usandırırmış bak benden söylemesi
Ayyy yerim senin o duanı, vallahi cok isterim dün de içimden gecen oydu zatennilsub geçmiş olsun tatlım. inşallah kızın iyidir şimdi
tugce1325 başın sağ olsun canım, Allah rahmet eylesin
morordek nice sağlıklı mutlu yıldönümlerine, bir sonraki yıldönümünüzü de 3 kişilik kutlarsınız inşallah
savurgan dana da bil eğlenceli bir tatil diliyorum. tatil biter bitmez aramıza bekliyoruz seni
biz arkadaşlar arasında ona evde kalmış diyoruz ama oda uyabiluuuu yaneee
bana da bişey yazı verseydin ,3 kere baktım yokumnilsub geçmiş olsun tatlım. inşallah kızın iyidir şimdi
tugce1325 başın sağ olsun canım, Allah rahmet eylesin
morordek nice sağlıklı mutlu yıldönümlerine, bir sonraki yıldönümünüzü de 3 kişilik kutlarsınız inşallah
savurgan dana da bil eğlenceli bir tatil diliyorum. tatil biter bitmez aramıza bekliyoruz seni
geçmiş oldun tatlım ya. hastalığın iyisi kötüsü olmaz ama bel fıtığı çok kötü ve neredeyse tedavisi olmayan bir hastalık fıtık olmamasına sevindim inşallah bel düzleşmesinin de bir tedavisi vardırBu arada herkese selamlarrr.. Bugun hastaneye gittim sonuc almaya carsi filan derken girmedim bu saate kadar,.
Dr fıtık değil bel duzlesmesi var dedi..igne yazdı yine ama hemsire dinlen bikac gun cekmiyo vucudun daha dedi.. delik desik heryerimbi sure ara vericem ilaclara da bakalım bi degisiklik olur mu.. soran herkese tesekkurler daha iyi olucam zopaayla kovalamaya devam edicimmm sizi
![]()