• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

heeeeeeeeeee kıskanıyom ne olmuş:KK11:

hahaha düşün ne kadar umutsuz vakayım ki seni bile kıskanıyorum:KK70::KK70::KK70:

leslie yap dedik yapmıyon gerçi ben yapıyomda noluyo o da ayrı mevzuu.... kola istiyom jelibon istiyom pasta istiyom... içimdeki canavarla ne savaşlar veriyorum biliyo musun sen.... 3 adım ötemde hepsi var hepsiii.... ama ben sanki oruçlu gibiyim..... su soda su soda.... ve hala 64.... olicik iş diil....

ortim nasıl oldun bacım iyimisin biraz daha benimde belim çok ağrıyo ama mecbur her işimi yapıyorum:KK43:
Ay ne biliym canim ya igneler ilaclar pek ise yaramadi gibi. Kendiliginden geciyodu zaten bi fark yok gibi. Dun temizlik.gunuydu supurdum sildim aksam uyustu belim.bugun de mr cikmamis daha gittim alamadim :KK12: bugun de buyuk pazar günü annem daldi carsiya posetler filan biraz agricak gibi yine :( bakalim ne olacak sonu..
Ay bende de oyle bebegim is zamani simdi annem birakip bahceye cikiyo eve bana kaliyo kalkip yapiyorum bende mecburen dinlene dinlene

leslie yap dedik yapmıyon gerçi ben yapıyomda noluyo o da ayrı mevzuu.... kola istiyom jelibon istiyom pasta istiyom... içimdeki canavarla ne savaşlar veriyorum biliyo musun sen.... 3 adım ötemde hepsi var hepsiii.... ama ben sanki oruçlu gibiyim..... su soda su soda.... ve hala 64.... olicik iş diil....
ha ha o canavar hepimizde var şekerim bende dün saldım ama bugun devam bakalım:işsiz:

Umut fakirin ekmegi derler,betusun de jelibonu olsun..umut etmeye devam datlum :KK66: kiz kendine sınır koy 60 olmadan o sayikladilarini yimeeeee..:KK20:

ben 60 en son 2007 de gördüm o da kilo 47 lerden yukarı çıkarkene.... kaç yıl olmuş kız ohooo bi daha görmeye ömrüm yetcek mi acaba....

Selam kızlar
Gene bi motivasyon eksikligi seziyorum sizlerde ama hayırlısı. Gecen hafta durmadan yazısan siz degildiniz sanki!
Ordekcim erkenden nirdeeee diye bagirmaya baslayinca yazicaz patladin mi durumuna geliyoz :KK70: o yuzden bilerek girdim ama bisey demedim yazarlar diye..bi de nilgunden haberin var mi sesi cikmadi bugun?? :KK43:
Ya evet haklısın da baktım kaç saattir tek mesaj bile yazan yok bari bi ses vereyim dedim dagılmasınlar diye :(

Selam kızlar
Gene bi motivasyon eksikligi seziyorum sizlerde ama hayırlısı. Gecen hafta durmadan yazısan siz degildiniz sanki!

Ya evet haklısın da baktım kaç saattir tek mesaj bile yazan yok bari bi ses vereyim dedim dagılmasınlar diye :KK43:
geldim geldim burdayım ben toplarım bu çeneyle herkesi :KK70:

13775952_911412825631235_431229584590814555_n.webp

asla kadınlar kendini akıllı sanmasın bizi böyle kandırıyorlar işte yazık bize:mad:

yemek yapıcam kızlar kız T tatlitambak bugunde resim at bakalım:)

Paylasirim tabiki canım. Akşam atarım yine. Ben de oğlumu uyuttum şimdi evi topla yemek ve Ütü islerini halledecem. Hazır kizimda babası ile dışarda takılıyorken. Ev evde ki sessizliği özlemişim... spor yapmak istiyorum yaaa bir başlasam devamı gelecek. Bugün o startı da vereyim bakalım. Dün yapamadim

Back
X