- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #199.401
ortim nasıl oldun bacım iyimisin biraz daha benimde belim çok ağrıyo ama mecbur her işimi yapıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heeeeeeeeeee kıskanıyom ne olmuş![]()
hahaha düşün ne kadar umutsuz vakayım ki seni bile kıskanıyorum![]()
Gunaydin hanımlarrr.. nasilsiniz bugun bakalim
Ay ne biliym canim ya igneler ilaclar pek ise yaramadi gibi. Kendiliginden geciyodu zaten bi fark yok gibi. Dun temizlik.gunuydu supurdum sildim aksam uyustu belim.bugun de mr cikmamis daha gittim alamadimortim nasıl oldun bacım iyimisin biraz daha benimde belim çok ağrıyo ama mecbur her işimi yapıyorum![]()
ha ha o canavar hepimizde var şekerim bende dün saldım ama bugun devam bakalımleslie yap dedik yapmıyon gerçi ben yapıyomda noluyo o da ayrı mevzuu.... kola istiyom jelibon istiyom pasta istiyom... içimdeki canavarla ne savaşlar veriyorum biliyo musun sen.... 3 adım ötemde hepsi var hepsiii.... ama ben sanki oruçlu gibiyim..... su soda su soda.... ve hala 64.... olicik iş diil....
umutsuz ev kadınlarına döndükhala umutluyuz sen nasılsın :)
Umut fakirin ekmegi derler,betusun de jelibonu olsun..umut etmeye devam datlumhala umutluyuz sen nasılsın :)
Umut fakirin ekmegi derler,betusun de jelibonu olsun..umut etmeye devam datlumkiz kendine sınır koy 60 olmadan o sayikladilarini yimeeeee..
![]()
olsun altmış... yetmiş.... seksen... doksan... diye gitmemiş ya buna şükürsonra zaten 60 yetmiş uçmuş gitmiş... gerisini hatırlamıyorum :))
olsun altmış... yetmiş.... seksen... doksan... diye gitmemiş ya buna şükür![]()
Dönerken de görecen ışte bebisim anamizin karnindan boyle tombik dogmadik yaben 60 en son 2007 de gördüm o da kilo 47 lerden yukarı çıkarkene.... kaç yıl olmuş kız ohooo bi daha görmeye ömrüm yetcek mi acaba....
Ya evet haklısın da baktım kaç saattir tek mesaj bile yazan yok bari bi ses vereyim dedim dagılmasınlar diyeOrdekcim erkenden nirdeeee diye bagirmaya baslayinca yazicaz patladin mi durumuna geliyozo yuzden bilerek girdim ama bisey demedim yazarlar diye..bi de nilgunden haberin var mi sesi cikmadi bugun??
![]()
geldim geldim burdayım ben toplarım bu çeneyle herkesiSelam kızlar
Gene bi motivasyon eksikligi seziyorum sizlerde ama hayırlısı. Gecen hafta durmadan yazısan siz degildiniz sanki!
Ya evet haklısın da baktım kaç saattir tek mesaj bile yazan yok bari bi ses vereyim dedim dagılmasınlar diye![]()
Eki Görüntüle 1865255
asla kadınlar kendini akıllı sanmasın bizi böyle kandırıyorlar işte yazık bize![]()
Şahin gözlü kediyalnız adam pembe ayakkabı giymiş tı tı tı....
yemek yapıcam kızlar kız T tatlitambak bugunde resim at bakalım:)