- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #199.661
sen kocanı özlemişin anlaşılan git biraz sokul da ikimizde rahatlayalımD:
![]()
Kız güldürdn beni çok tatlısın yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen kocanı özlemişin anlaşılan git biraz sokul da ikimizde rahatlayalımD:
![]()
kız ne tatlısı bu deliii adımı sapığa çıkardıKız güldürdn beni çok tatlısın yaaa
Eee düşürdün tabi aklına, kocasının yanına gitti
hahahah sen yazınca bende cevap verdim hadi tamam tatlı sapık olsun adın o zamankız ne tatlısı bu deliii adımı sapığa çıkardı![]()
Eee düşürdün tabi aklına, kocasının yanına gitti![]()
kız gitsen dizilerini izle sonrada geçmişi sil bak unutma
ben bu konuya okumayanlar için açıklık getireyim..öhüm böhümmm kk daki vücut estetiğini okuudm diye sildim geçmişi bennnnnkız gitsen dizilerini izle sonrada geçmişi sil bak unutma![]()
Ilaclik bişey yok spor dedi de onu da yapiyom zaten..agir kaldirmak ysak kilo yasak dedi..3aydir 15kilo verdim dedim zaten dr sokçok geçmiş olsun canım . tedavisi varmıymış bel düzleşmesinin ?
şuan bende şokkkIlaclik bişey yok spor dedi de onu da yapiyom zaten..agir kaldirmak ysak kilo yasak dedi..3aydir 15kilo verdim dedim zaten dr sok![]()
Yaa size boşuna demedik Özge'yi örnek alın diyeşuan bende şokkk![]()
tabi açıklık getir sonra yanlış anlarızben bu konuya okumayanlar için açıklık getireyim..öhüm böhümmm kk daki vücut estetiğini okuudm diye sildim geçmişi bennnnn![]()
sende anca laff şok ol durmadanşuan bende şokkk![]()
senin uyku vaktin geçmiş,tek gözü kapalı yazıyosundur sen şimdi
yok kız kızçem hastaya uyuyamıyorum dünde 02,30 gibi uyumuşumsenin uyku vaktin geçmiş,tek gözü kapalı yazıyosundur sen şimdi![]()
ağrısı oldumu bugün hiç ?yok kız kızçem hastaya uyuyamıyorum dünde 02,30 gibi uyumuşum