- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.141
Günaydın herkese....
Ay çok feciyim akşamdan beri dun halıları yıkayınca belim sırtım tutuldu yürüyemiyorum bile sabah çocukları alıp eşim kv gitti bende peşlerinden yavaş yavaş indim kahvaltı hazırladılar çayımı içtim kv çocuklar kalsın sen gitte biraz uzan dedi şimdi geldim eve.... akşam yine çeneniz düşmüş..:)
geçmişi okumaya çalışırken yine yazamayacağım yav. onun için hemencecik günaydın deyim
sen geçmişi okumuyosun tabi demiiyazıııık :)))))
geçmiş olsun canım ,yat dinlen birazGünaydın herkese....
Ay çok feciyim akşamdan beri dun halıları yıkayınca belim sırtım tutuldu yürüyemiyorum bile sabah çocukları alıp eşim kv gitti bende peşlerinden yavaş yavaş indim kahvaltı hazırladılar çayımı içtim kv çocuklar kalsın sen gitte biraz uzan dedi şimdi geldim eve.... akşam yine çeneniz düşmüş..:)
sen geçmişi okumuyosun tabi demii
ikinci öğretimlerde olur belki diye düşünmüştüm ama yorucu olur tabiadı üzerinde geçmiş :))) o kadar vaktim yok :)))
btlbetul aklıma ne geldi , hani sen tekrar okumak istiyodun ya sınava girdin mi ?
ikinci öğretimlerde olur belki diye düşünmüştüm ama yorucu olur tabi
hangi şehirdeydin sen tabloya bakıcam 2.öğretim ne var diye , millet gündüz çalışıp akşam okuyor . 2 yıllıklara bi bakıcam şehrini söylede ?yok kız hala istiyorum ama cesaret edemiyorum....... artık kafa götürmüyor kitap mitap ama içimde ukde de kaldı yani....
çocuk gelişimi felan zor değil :)aman yok uğraşamicem.... düşününce kabus gibi geliyor :))
kızım tembel o tembel okumaz okula bile gitmeye üşenir oçocuk gelişimi felan zor değil :)
kaçma lennn şehirini söylede kaççççhem 2. ünide çok bölüm yok ....ben iktisat mezunuyum zaten... 2.üni diye tarihe başladım ama yarım bıraktım.... ayyy ne sıkıcı konullaaardı.... ıığğyyyy... ben sayısalcıım ezber olayı bana ters :)
ayyy ben gidiyom yerleri silip çıkıciğim çarşı pazar.... ooo çok iş vaa :) muck muck....
gitme kız kal azcık daha :)hem 2. ünide çok bölüm yok ....ben iktisat mezunuyum zaten... 2.üni diye tarihe başladım ama yarım bıraktım.... ayyy ne sıkıcı konullaaardı.... ıığğyyyy... ben sayısalcıım ezber olayı bana ters :)
ayyy ben gidiyom yerleri silip çıkıciğim çarşı pazar.... ooo çok iş vaa :) muck muck....
gitmiş tarih seçmiş,zevkine uygun bişey seçse okur o . tembel felan değil içinde var onun biliyorum ben :) çalıştığı için yapamam diye düşünüyorkızım tembel o tembel okumaz okula bile gitmeye üşenir o
doğru söylüyon arada seviyorum seniadı üzerinde geçmiş :))) o kadar vaktim yok :)))
yok yok kızım tembel o tembelllllll.............gitmiş tarih seçmiş,zevkine uygun bişey seçse okur o . tembel felan değil içinde var onun biliyorum ben :) çalıştığı için yapamam diye düşünüyor
nerelere gidicen kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz............hem 2. ünide çok bölüm yok ....ben iktisat mezunuyum zaten... 2.üni diye tarihe başladım ama yarım bıraktım.... ayyy ne sıkıcı konullaaardı.... ıığğyyyy... ben sayısalcıım ezber olayı bana ters :)
gitmiş tarih seçmiş,zevkine uygun bişey seçse okur o . tembel felan değil içinde var onun biliyorum ben :) çalıştığı için yapamam diye düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?