- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #199.121
Hoşgeldinnnn :)Hoşbuldum, teşekkür ederim size de sağlıklı kilo vermeler :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldinnnn :)Hoşbuldum, teşekkür ederim size de sağlıklı kilo vermeler :))
Ahahah yeni miyav tesellisi..
Kiz tam adam almaya kalktik baska takimlara öncelik verdiler..bi de sonradan ben farkettim ki yeni gelenlerden dokulenler cok oldu vazgectiler 10gun sonra gelen gitmis..biz de hazir canlanmisken bozmayalim dedim duzeni.. kendiliginden istekli gelen arkadaslar daha güvenilir olacak gibi geliyo banaValla betül sessiz sessiz gruba yeni üyeler getiriyo
nilsub
inatettimolacak üye kapcaz diye kaç gün uğraştınız 1 tane getiremediniz bakınız
btlbetul her gün 1 üye getiriyor grubumuza helal olsun
![]()
Hosgeldin canim.. ilk sayfada gormussundur kaptanimiz kollontai bi de buyuk kaptan var mezun o arada yoklamaya geliyo toplight.. nilsub morordek ve ben de yardimci olmaya çalışıyoruz.. cesitli bi grubuz yeni annelerden erkek dusmanlarina organigimizden ogrencisine her telden var yazdikca millet tanırsın zaten..Hoşbuldum bende daha yeni geldim,btlbetul saolsun bana önerdi, kilolarımla boğuşan biri olarak bende katılmak istetim aranıza
![]()
süpersin Canım eski halinle şimdiki arasında çok fark vardır. bir de öyle eklesene hepimiz daha bir motive oluruz. tebrik ediyorum tatlım
bence zamanı vardır spor yapsa daha iyi olurduŞimdi bi haber gördüm, seren Serengil tüp mide ameliyatı olmuş 19 kg vermiş, 19 kg için insan ameliyat olur mu ya NE kadar mantıksız bir karar, biz ne yapalım p Zaman :)) ve Elinde imkan olan bir kadın ilginç geldi bana ,sizin fikriniz ne
Hoşgeldinnnn :)
hoşgeldin canim
kendinden bahsedermisin seni daha iyi tanımamız için :)
Hosgeldin canim.. ilk sayfada gormussundur kaptanimiz kollontai bi de buyuk kaptan var mezun o arada yoklamaya geliyo toplight.. nilsub morordek ve ben de yardimci olmaya çalışıyoruz.. cesitli bi grubuz yeni annelerden erkek dusmanlarina organigimizden ogrencisine her telden var yazdikca millet tanırsın zaten..
Sadece menu yazmaya degil muhabbete de gel motivasyon önemli
Bize kendinden bahseder misin taniyalim seni sarilalim sımsıkı teletabiler gibiiiii![]()
![]()
az kaldı datlum biraz daha ask acım azalsın doncem eski formuma, 4 gundur hic konusmadık esimle o da aramadı, bende aramıycam, demek ki gercekten bitmis anladım bunuidare etme düzel eski formuna dön yakarım :)
Orticim yazmis ben de deyiverem bugunki menuyu
nilsub
morordek
Sabah ogle bir oldu gec uyandim
2dl sucuk
1domates
2yumurtadan yalanci menemen :)
1yk lor salatalik cay
Ara
1bardak ayran
Aksam
1ortaboy kabak az yagla sote
1parca haslanmis tavuk
Az salata
Su 3lt 1lt kadar da yesilcay karisimini ictim
Spor ara verilmis durumda![]()
az kaldı datlum biraz daha ask acım azalsın doncem eski formuma, 4 gundur hic konusmadık esimle o da aramadı, bende aramıycam, demek ki gercekten bitmis anladım bunu![]()
az kaldı datlum biraz daha ask acım azalsın doncem eski formuma, 4 gundur hic konusmadık esimle o da aramadı, bende aramıycam, demek ki gercekten bitmis anladım bunu![]()