• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen tatlım yaa bizim buraya seneye yeni okul açılacak oraya hemen vercem cvmi resumemi :KK53:gittim biraz bilgi topladım 3 ay tamiri varmış tam ben gelene kadar tamamlanmış olur:KK66:
hakkında en hayırlı olanı nasip etsin rabbim inşallah,kardeşinin düğününe gitmemek olmaz asla ,bence en doğrusunu yapıyosun :)

hakkında en hayırlı olanı nasip etsin rabbim inşallah,kardeşinin düğününe gitmemek olmaz asla ,bence en doğrusunu yapıyosun :)
Aman düğün olsa neyse seneye küçük evleniyor ondan sonra erkek kardeşim en iyisimi ben 2 yıl iş bulmayım kızzz:olamaz:birine git diğerine gitme olmaz artık sadece düğüne 3 gün varken giderim 0 hafta içinde dönerim en güzeli:KK66:

Peynir ile yumurta değişimi olur tabiki de ama iki aynı anda olmasın diye düşünüyorum ben de
Ne diyeti bu tatlıtambak merak ettim hani senin yaptığın protein diyetinmi bide 1 haftada 2 kilomu verdirttiyor :dondurma:eğer öyleyse bende yapayım aç gezip duruyom :işsiz:bizim bahçeye gelen komşunun kedisi gibi bön bön yiyeceklere bakıyom oda ağaçdaki güvercinlere bakıyor arada güvercin avluya uçtumu kediii çıldırıyor bana geldi diye ağzını 10 metre açıyor o panikle aynı ben:confused:düşün halimi:cry:

Eee elin vatanında su elektrik çuuuukkk pahalı anneme maaşımı söyledim ayyy ne çokk para dedi ben sadece 2 bin lira kira ödüyorum haberi yok oda çookk lüks yeri olan bir yer değil :olamaz:

abboooo ne çokmuş ben 500 tl veriyom içim yanıyo valla....

ayyy kızlar ev leş gibi @azerinnn duys beni keser... biraz temizlik sayfalarını okiyimde gaza geliyim.... ooyyşşş... nilsub nilsub kız valla benim halıların hali de içler acısı diğer odaların kini rulo yaptım yıkamaya vercektim ben kem küm ederken yıkamacı kapanmış ayol kaldım öyle rulo rulo halılarla başbaşa :))) bi el atıver :))

ayyy kızlar ev leş gibi @azerinnn duys beni keser... biraz temizlik sayfalarını okiyimde gaza geliyim.... ooyyşşş... nilsub nilsub kız valla benim halıların hali de içler acısı diğer odaların kini rulo yaptım yıkamaya vercektim ben kem küm ederken yıkamacı kapanmış ayol kaldım öyle rulo rulo halılarla başbaşa :))) bi el atıver :))
getir kız sende yıkarım ben :eğlence:
anam hepimiz bir araya gelince lak lak yapmaktan halı yıkayamazdık ay yakardık mangalı balkonda oh :kk77::eğlence::KK50:

kız neresi orası bende geleyim hangi sayfa

Ne diyeti bu tatlıtambak merak ettim hani senin yaptığın protein diyetinmi bide 1 haftada 2 kilomu verdirttiyor :dondurma:eğer öyleyse bende yapayım aç gezip duruyom :işsiz:bizim bahçeye gelen komşunun kedisi gibi bön bön yiyeceklere bakıyom oda ağaçdaki güvercinlere bakıyor arada güvercin avluya uçtumu kediii çıldırıyor bana geldi diye ağzını 10 metre açıyor o panikle aynı ben:confused:düşün halimi:cry:

Canim yaaa...
Pazartesi günü B blanche_ea ve nilsub nilsub ile akdeniz diyetine baslayacagiz. Listeyi buradan paylasmisti B blanche_ea gayet doyurucu ve saglikli bir menü ve 2 hafta da 8 kilo diyor

Doktor bel fitigi olabilir dedi haftaya cikacak sonuclarim agrimi hafifletsin diye ilac igne verdi..
Geçmiş olsun tatlım ..
inatettimolacak inatettimolacak canım sana da geçmiş olsun beni pert etti bel ağrısı 3 gündür yatıyorum ağrıdan :(
savurgan savurgan hakkında hayırlısı olsun sana kattıklarından fazlasını götürüyormuş işin baksana ..inşallah daha güzel ve huzur bulduğun bir iş bulursun cnm

abboooo ne çokmuş ben 500 tl veriyom içim yanıyo valla....
500 ev yok kankim burda haftalık 1000 bin tl oluyor :KK12:kredi çeksem ödemem 1200-1400 arası olcak depozitom vardı onuda eşimle iş yeri açtık teee yıllar önce elimizde patladı giyim üzerineydi sonra tekrar topladık yiyecek üzerine açalım o tutulur dedik eşim ev depozitosu olsun dedi sonra iki delüüü bir araya gelince nemi oldu ikimizde araba aldık tatillerde yedik içtik kızıma doğum günü partisi yaptım o paracıklarla:cry::cry:yani züğürtler çöplüğümüze geri döndük:cry:

Back
X