kadıs canım sıkma canını herevde oluyor tartısmalar kırgınlıklar.ve onun sana davrandıgı gıbı davrankı anlasın hatasını.bılıyosun erkekler ılgınc varlıklar.sen bagırırsın cagırırsın ama o neye kızdıgını bıle anlamaz.benımkıde tartısmalarda hıc konusmaz hayır bı karsılık verse bende soylesem sınırım cıkcak ama adam karsımda duvar gıbı olunca dahada hırslanıyorum onu tahrık edıyorum bu defa ve kucuk dusuyorum sevıyesızlesıyorum.artık bende susuyorum.sakınlesınce ıkımızde o zaman konusuyoruz ve daha az yıpranıyoruz[/Q
evet canım malesef oluyor
keşke olamsa kırgın olmak küs olmak çok çok kötü yaa
aynen bende kendimi çok küçük düşürüyomuşum geliyo karşılık venrmiyo ya aldımaz kapı duvar sanki
neyse kahvaltı hazırlamak için yukarı çıktım az önce
hiç bişe yokmuş gibi konuştum o da öyle
yani üstünü örtmek lazım galiba
bir daha da gündeme getirmicem ya
çünkü da yorgun bende işler çok bu günlerde
ama inşallah tekrarlamaz bu seviyesizliğini yoksa bu sefer kötü olur :1no2:
ben bugün daha iyiyim sadece baş ağrım var hafiften..
dışarı çıkıcam bu gün yine tiyatromuz var iki bilet aldığımı söylemiştim geçende bugün ortancada bizimle gelecek... sonrada ufaklık bizi yemeğe götürecek:roflol: babasından harçlık almış nereye yetecekse hepimizi doyuracakmış garibim :roflol:
canım i iolmana çok sevindim
ne güzel tiyatroa gideceksiniz inşallah ibzde birgün gideriz oğluşumla
babasından hayır yok baksanıza
ii eglenceler canım sizeeşakkıdı
ay 1 saat tee herkez gelip kaynatmış nerdeyse sabahın köründe yatın uyuyun ya hafta sonu yaa
ben ilk defa geçen hafta sonu geç kalktım ya çok şaşırdım kendime-tatlicadiarzu-