çikolatam ya konunu okudum şimdi ve anladım kopan fırtınaları, bunları bir çoğumuz yaşıyoruz ama sen hatalısın biliyormusun.. haklı taraf sensin, üzülen taraf sensin ama malesef hatalısın, fazla ilgi fazla sevgi karşındakini çocuğun yerine koymuşsun ki bunu çocuklara bile yapsan onlarda bunalırlar ve anne rahat bırak beni diyiverirler.... 3 maymunu oynasaydın fazla geçmeden senin peşinde koşan olurdu eşin ama sen çocuk yapmışsın onu alışmadığı bir şeye alıştırmaya çalışmışsın canım artık toparlanırmı bilemiyorum az önce yazdığınıda gördüm üzücü yani.. ama bak aramadın sormadın sonra nasıl sen ilgi göstermedin diye sana döndü ilgisi değilmi... onunda istediği ilgilenmemendi aslında... bazı şeylere çok zor adapte oluyorlar bir eyin kafalarına dank etmesi için çok zaman geçmeli... sen diyorsunki istediğim bu değildi böyle davranırsam onun isteği olur ama ben mutlu olamam... sadece gereken şey zamandı size ... bekleyememişsin canım.... zamanla oda bir şeylerin farkına varacaktı ve değişecekti ama ikinizde üzülüyorsunuz şimdi neye yarar ikinizde çocukça davranmışsınız ben biraz duygularımı erteleyeyim karşımdaki insanı düşüneyim tavrına girememişsiniz ...erkekler suçlarının sürekli söylenmesinden nefret ederler hani sen kendine vakit ayırıyrsun bana ayıramıyorsun dediğin ana dünyayı başlarına yık inan daha az tepski verirler yeterki suçlarından nasıl olmaları gerektiğinden bahsetme... böyle mutlu olamam diyordun bir kaç mesajda ama keşke bekleseydin ben yavrum... adam daha ne olduğunu anlayamamış, alışkın olduğu hayatı birdenbire nasıl değiştirsin.. birde sen çok boş kalmışsın keşke kendine bir hobi bulup bir zaman böyle geçmesini bekleseydin ama her gününü her anını kocanın tavırlarıyla düşünerek geçirmişsin.. onlar bunları düşünmezler... çok şeyi oluruna bırakır giderler ve doğru olanda budur aslında biz yapamıyoruz çok zaman ama yapmalıyız... başarabilirsek ileride güzel sonuçlar çıkacaktır ahh keşke sabredip bekleyebilsek..
yemek yerken bile bebeğe gösterilen ilgi gibi ilgiye alıştırmışsın sen farkında olmasanda bunalmış ve şimdi kaçıyor... ne demek koskoca bir adama yemeğini hazırlamak tavuğunu soymak.. evet yaparsın ama cilve anlamında yaparsın..farkettirmeden yapmalıydın... şu anki durum neye bağlanır zaman gsterir bilemiyorum şu anda ama ileride bir bebeğin olduğundada onada böyle davranırsan hayata karşı ayakta duramayan bir birey yetiştirirsin söyleyeyim...tüm insanlar ilgiyi sever ama herşey dozunda olmalı değilmi...kendimi örnek vereyim kocam bana kıskanıyor sevgi gösteriyor ayaklarına oraya gideceğim gitme ben götüreyim arabayla dese, alışverişe çıkacağım desemde beraber gidelim sen yorulma tek başına dese inanki sinir olurum kavga çıkartırım bu kezde adam bir kez daha bana yardımda bulunmaz bende tek başıma kalırım biliyorum ama elimde değil istemem öyle ilgiyi... benim kendime ait hayatım var, hoş şimdi çoluk çocuk kendimize zaman ayıramıyoruz ama konunun asıl nedeni bu canım ya fazla ilgi bunaltır bunaltır boğar insanı sen bunu yaparak kaybetmişsin... şimdi dönüşü telafisi olurmu bilemiyorum..