Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tabiki canım istediğin metni seve seve hazırlarım senin nasıl bir şey i,stediğini anladım ben.ancak bu akşam değilde yarın bu metni sana ulaştırmamda bir mahsur varmıdır.
birde müdür imzalı belge kolay müdürmüz destekler beni ancak bu ne tür bir belge olacak biraz daha açarsan sevinirim:))

mehalim adamların dediğine göre okulumuzun kütüphanesinin kitaba ihtiyacı var sizin gibi büyük bir yayın evinin desteğini istiyoruz mealinde bir yazı olacak
yazıyı da yarın yolla dert değil ben pazartesi gönderebilirim zaten en erken

kallisim okudum canım hem sevindim hem üzüldüm
ayça nasıl şimdi inşallah iyidir biraz daha

ben de evdeyim şimdi örgülerle uğraşıcam efe yokken o da pazara gelecek inşallah

arkadaşlar eşimde az sonra gelecek ve ben yoruldum çocuklarda özlemişler valla yarım gün bile ayrılık berbat bişiyy.. çıkıp biraz onlarla vakit geçireyim artık yarın spordan sonra gelir eski mesajlara göz atrım..

bu arada kayınpederimde ameliyat oldu iyi ama çok ağır geçmiş hepinize teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için..

iyi akşamlar takımım
kilomu kallisteye sabah bildirmiştim.ama o bugün yokmuş o yüzden kilom listeye girmemiş.
kallistecim geçmiş olsun hastanıza.sürpriz var yanlış anlamadıysam merak ettim bak şimdi.
honeyim bizlerden tavsiye sormuşsun ya sigara içmemeni şiddetle tavsiye edeceğim o zaman.2 nefes bile zarar canım.çünkü bebek hasreti ile yandın şimdiye kadar ve tutunsun bebeğin diye dua ediyosun günlerdir.sigara içmesen bir de çok iyi olur bence.yine de kendin bilirsin tabi
kadisim uğramış.eşinle sıkıntılar olmuş sanırım.aynen ben de sorun lar yaşıyorum kaç gündür.işte bugün biraz iyi gibiyiz çünkü hasta oldu ve bana muhtaçççççç:))
emelim, mehalim ,reyhan ablacım ,zenanım,busecim hepinizi öpüyorum.

çikolatam takımın onayı olursa listenin durumuna bağlı alırız tabiki niye almayalım benim oyumu aldın bile canım

kallisim hasretlik çok kötü Allah ayırmasın canım

evet ben biraz kendimden bahsedeyim...eski uyelerdenim..kilo verme isini uzun suredir deneyen,bu konuda bircok sey bilen fakat verdigim kilolari koruma becerisini gosteremedigimden hala bu yolda debelenen biriyim sırnaşık şey birkac kere kilo verdim ama hep fazlasiyla geri aldim.bu sefer bu isi bitirme azmini gostermek istiyorum.yardimlarinizla.motivasyon ariyorum aslinda..

çikolatam gelmişsin bile ba kaptanım bitanem onaylamış bile
ben seni tanıyom da diğerleri tanımıyor kendini anlat biraz taze gelinim benim

biraz sabırlı olun yahu ne yazacağımı mı okuyorsunuz hemen benim mesaj gitmeden cevap geliyo aaaa

hadi ben de bir cizelge yapayim artik...onca zamandir su yarismayi takip ediyorum bak bugune kismet oldu emelim,hem de seninle ayni takima??
emelim sen kilo mu aldin ? kizma ama.....

yok yok kızmıyorum aldım evet ama geri gidecekler kararlıyım moralime bağlı tamamen kendimi iyi hissedersem gidiyorlar sıkılırsam bişeylere hemen geri geliyorlar

evet çikolatam nasibin şimdiymiş
sen çzelgenle uğraş benim de az işim var yarın misafir gelecekmiş hazırlık falan geri gelirim geceyarısından önce mutlaka
bu arada msne eklesene benimki aynı

Son düzenleyen: Moderatör:

tamam cnm... eski msn mi kullanmiyorum artik yenisine eklerim gorusmek uzere...

merhabalar beni aranıza kabul ettiğiniz için hepinize teşekkür ederima.s. ben üniversite öğrencisiyim çocukluğumdan beri hep kiloloydum zayıflamaya çalışsam da olmuyodu gerekli kararlılığı gösteremiyordum ama en son 2008 yazında kilolarımdan çok daha rahatsız oldum insanların bakışları, sözleri çok rahatsız ediyordu...ben de spor yaparak ve az yiyerek 72 kilodan 60 kiloya düştüm :) sonra daha da zayıflamam gerektiğine karar verdim ama artık daha zormuş üstelik kilo almaya başladım sanırım motivasyon eksikliğinden bu sorunu yaşıyordum...şimdi 60.2 kiloyum hedefim 50 kilo olabilmek:dance:

çikolata hoşgeldin canım. evet takımımıza taze kan lazım bende açıklayım arkadaşlar bu günki liste itibariyle 3 kişilik kontenJan vardı ama şuanda doldu. aramıza bu hafta katılan arkadaşlar çikolatacığım ( adıda pek datlu yawww) candy ve sportie 3 kişiyle doldu kontenjan.

çikolata ve candy burda sanırsam ikisindende rica etsem bugun tartıldılarsa yada kilolarını biliyorlarsa kilolalarını söylerlerse sevinirim..

çikolatacaım zaten eski üyeymiş işleyişi iyi kötü biliyordur ama candy cim için bir kaç açıklama yapmak istiyorum...

candy canım her hafta cuma günü tartılıp cuma 12 ye kadar mutlaka kilomuzu bildiriyoruz olduki bir aksilik olursa perşembe akşamından bildirimde bulunuyoruz .burda yediklerimizi içtiklerimizi yaptığımız sporu dertlerimizi mutluluklarımızı kısaca hayata dair ne varsa paylaşıyoruz inan biz takım olarak çok sıkı ilişkilere sahibiz şayet sende istersen bu aile içine çok kolay girebilirsin. merak ettiğin ne varsa burdan hepimize yönelik sorabilirsin çekinmece
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
bu bölümüde okursan işleyiş hakkında daha iyi fikir edinebilirsin hadii hoş geldin canıma.s.

mehalim selamlar canum :) adim da tadlu ben de oyleyimdir (amma simarigim he)
ben de seni tanidigima memnun oldum. evet ben bircok kurali biliyorum canim,cizelgemi de simdi ekledim(muzisyenim belli oldu mu) :roflol: 3 gun once basladim saglikli beslenmeye tekrardan,kilom bu sabah itibariyle 85 canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…