Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kallisle konuştum akşama sizlere çok güzel haberleri var anlatacak güzel ve çok çok şeyler varr:)))))

Sevgili mehalim,

mesajını aldım teşekkür ederim ilgin için. Kallis'le görüşmenden sonra güzel haberlerini bekliyorum.

Bu arada tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin, kolay gelsin.

sevgiler

kızlar merhaba
mehalimmmcimm teşekkür ederiimm Şeniz

ben size dimemişmiydim 1. biziz diye hihoyyyt

Sevgili mehalim,

mesajını aldım teşekkür ederim ilgin için. Kallis'le görüşmenden sonra güzel haberlerini bekliyorum.

Bu arada tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin, kolay gelsin.

sevgiler

saol canım.
büyük ihtimalle aramıza dahil olursun ama yinede kallisimle bir konuşalım değilim yerimseniben

Güzel haberlerinizi bekliyorum,

ancak gündüzleri nette olabiliyorum
yarın mutlaka burda olacağım,

sevgiler

aaaaaa :1shok:ne zaman dedin ben hiç duymadım :dilcikar: hiç haberim yokk kim dedi :jeyyar:

heheheheee delikafadulden delikafadulden

biliiiiirriiiiiiiiim hep öyle olur zatiii
neysee artık 2 haftadır derece görmiyonuzz :1no2: kaydirigubbakcemile3

canlanın bayanlar canlanınn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

çikolatam hoşgeldin

nereuscum tebrikler

kallisi de merakla bekliyorum

Emelim çook saol canım yaa diğer konuyla ilgili olarak(kitaplarla ) okadar memnun oldum ki:)

arkadaşlar eve henüz geldim hemen kısaca ortalarda gözükmeyişimi ve bildirimdeki aksilikleri yazayım.. dün gece o kadar çok hastalandımki baş ağrısından gözlerimden yaş geldi ama ayçayla bugün ankaraya gidip kızlarımıza kan verme kararı aldığımız için ilaç alamadım ve gece gelip buraya bir şeyler yazacak durumda değildim.... sabah mehalime mesaj attım ama malesef mesaj ulaşmamış ve tatılmayı unutmuştum sabah heyecandan sizide bekletmiş oldum..umutum mesaj yazıp kilosunu bildirdi ama o koşturmacada ileteceğim dediğim mesajı yine unuttum çok güzel bir gün yaşadım burada aksaklıklar olabileceğini tahmin ettim ama 2 yılda ilk kez kaçamak yaptım buradan beni affedeceğinizi umuyorum:Saruboceq: ben mehalimin okulda olduğu için yapamayacağını 13. takıma not bırakmıştım umarım aksilik çıkmamıştır bu yüzden çünkü gece gelip burada açıklıyacaktım ama hesaplarıma uymadı işte tekrar hepinizden özür diliyorum hemen günümün özeti için Eylül ve Mizginin başlığına koşyorum anlatacak çok güzel haberlerim var...

oh oh kallis sultanım keyfi yerinde ne güzel allah bozmasın

candy happy meraba hoşgeldin caım :))

umumtum seide görüyorum hoşgeldi asılsı

merhabalar kızlar ben geldim, mehalim sizlerin arasında olabileceğimi söylemişti umarım beni kabul edersiniz ben de ince ve de daha sağlıklı olmak istiyorum:Saruboceq: burada sizlerle daha da motive olacağımı düşünüyorum çünkü ben de motivasyon çabuk diplere vuruyor da :çok üzgünüm: inşallah yaza kadar kilolarımızı vereceğiza.s.

hoşgeldin candy aramızda motive olacağına eminim

kallisim bugün sırf senin için taşıdım eve laptopu valla meraktan sabah olmazdı
tahmin etmiştim mizginin yanına gideceğinizi haberler için heyecanla bekliyorum buralardayım

emelim yazsın diye bende ekliyorum diğer topiklere koşuyorum demiş hemen gittim arkasından oralarada yazmamış daha aaa bu kallis ne cadı oldu yahu benim gibi meraklıyı çatlatıyor resmen :))

mehalim dediğim gibi oradaki arkadaşlarda süperler

yanlız senden bir ricam var bana bir metin hazırlarmısın
kitap talebinle ilgili duygularını isteklerini anlatan bir yazı bir kaç yayınevi merkezine fakslıycam
biraz duygusal biraz kararlı ne biliyim en güzelini sen yazabilirsin adamlar uğraşmaya değer demeli yani

bir de okul müdüründen imzalı kaşeli bir yazı da alabilirsen bir bankanın yayınevi bu tür başvuruları değerlendiriyormuş ancak oraya fakslayacağız bu yazıyı da onlarda gönderirler diye ümitliyim en çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…