çok sağol canım okurum şimdi ben a.s kilom bu sabah itibariyle 60.2 canım.Benimle beraber gelen arkadaşlar da hoşgelmişlera.s.çikolata hoşgeldin canım. evet takımımıza taze kan lazım bende açıklayım arkadaşlar bu günki liste itibariyle 3 kişilik kontenJan vardı ama şuanda doldu. aramıza bu hafta katılan arkadaşlar çikolatacığım ( adıda pek datlu yawww) candy ve sportie 3 kişiyle doldu kontenjan.
çikolata ve candy burda sanırsam ikisindende rica etsem bugun tartıldılarsa yada kilolarını biliyorlarsa kilolalarını söylerlerse sevinirim..
çikolatacaım zaten eski üyeymiş işleyişi iyi kötü biliyordur ama candy cim için bir kaç açıklama yapmak istiyorum...
candy canım her hafta cuma günü tartılıp cuma 12 ye kadar mutlaka kilomuzu bildiriyoruz olduki bir aksilik olursa perşembe akşamından bildirimde bulunuyoruz .burda yediklerimizi içtiklerimizi yaptığımız sporu dertlerimizi mutluluklarımızı kısaca hayata dair ne varsa paylaşıyoruz inan biz takım olarak çok sıkı ilişkilere sahibiz şayet sende istersen bu aile içine çok kolay girebilirsin. merak ettiğin ne varsa burdan hepimize yönelik sorabilirsin çekinmece
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
bu bölümüde okursan işleyiş hakkında daha iyi fikir edinebilirsin hadii hoş geldin canıma.s.
hayırlı olsun çikolata güzelii:)) sdenin adın pek bir sakuncalu yaff ben dayanamaki çikolataya ne yapsakki.
annem hoşgeldin nasılsın bitanemm
zenan senle muhabbetide çok ösledim aşkım sen nasılsın kalbitemiz meleğim
çok sağol canım okurum şimdi ben a.s kilom bu sabah itibariyle 60.2 canım.Benimle beraber gelen arkadaşlar da hoşgelmişlera.s.
bende bende ne zaman konussak soyle iki lafin belini kirsak gulsek demii insallah yarin oburgun olur bu is hadi optum simdilikŞenizhayırlı olsun çikolata güzelii:)) sdenin adın pek bir sakuncalu yaff ben dayanamaki çikolataya ne yapsakki.
annem hoşgeldin nasılsın bitanemm
zenan senle muhabbetide çok ösledim aşkım sen nasılsın kalbitemiz meleğim
merhaba candy... senin de adin pek sekerliymis:) memnun oldum cnm,ne guzel fazla bir kilon yok verirsin insallah
sağol canım sen de verirsin inşallah:1hug: bu hale gelene kadar çok uğraştım çokk lise son sınıfken 80 kiloydum ertesi yıla kadar 72 oldum ertesi yaz ise 60 kilo oldum hedefim 50 olabilmek benim tipim de armut tip cnm üst tarafta bi şey yok ama bacaklar kalça basen sorma yanii:çok üzgünüm: boyum da 1.60 kısacığım yani:1no2: cnım ben sabah öğle ve akşam elma sirkesi+bal+su karşımını yemeklerden sonra içiyorum ayrıca 5 i 1 yerde çayı içiyorum tokluk hissi de veriyor ve de kızlar dün akşam itibariyle lahana kürüne de başladım bilmiyorum çok mu olmuş böylekaydirigubbakcemile3 ama napayım yaza kadar zayıflamak istiyorumsositososito
saol çikoltam ama sende yapabileceğini bil senden ilk isteğim kendine inanman olsun. ayrıca hiç bir üründen mucize bekleme ve lütfen sabırlı inatçı ol.aslında bu dediklerimi çok iyi biliyosun değil mi.
biz takım olarak en az 6 öğün yemeye dikkat ediyoruz ve bol su içmeye sende başlangıçta bunlara dikkat et birde alışkanlıklarını çok bilmediğim için bişey diyemeyeceğim :))
yeni gelen kizzlaaaaaaaaaar hosgeldiniz a.s. saglikli kilo vermeler ve tabiii guzel paylasimlar dileriiim
kallisim gelmis hosgelmis yarim gunde olsa bende ozledim valla seni her sabah burda gordugumuz icin bu sabah bir tuhaf oldu hadi bizler bazen gec girebiliyoruz ama mehalim emelim bide sen sabah burda gormeye alistigimiz isimler yoklugunuz cabuk farkediliyo canlarim
reyhan ablam hosgeldin bir cumayi daha geride birakiyoruz ne cabuk geciyo gunler demi ablacim simdi merak ediyorum umut ve kallisim ne kadar kilo vermislerdi acaba ya simdi cikiyorum siz yazadurun ben efeyle ilgilenem biraz huysuzlasti simdilik opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?