sen de kendini böyle motive et evladın var herşey mükemmel olmak zorunda değil olana razı ol elinden gelen bişey varsa yap ama ısrar etme içinde yoksa kimseye bişey değiştirtiremezsin çünkü
kocana iyi davran erkekler anneleri gibi davranan kadınları istiyor sanırım
evet aynen Allaha sığınıyorum
adamın bir kötülük yaptığı yok ama işte sanırım bazen bana geliyolar çok mu şey istiyorum iki iltifat iki teşekkür
herkez bazıları kadar şanslı olmuyo bu bir gerçek
evet oğluşum o benim bitanem
rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah
herşeyden öte ya
herkez den öte
desteğin için saol emelcim
ve erkeklerin bizi anlamasını beklemeyin onlar farklı gözlükten bakıyolar dünyaya biz ayrı gözlükten ... emelimin dedigi gibi her şeyi bazan oluruna bırakmak lazım su akar yolunu bulur ....
abencim işte su akıyo yolunu buluyo ama bu bulduğu yol benim istediğim yol değil ki yaaaa
reyhan abla hosgeldin cok guzel anlattin artik emel bunlari okuyunca kesinlikle bakmaz ben eminim canim sanada tebrik ederim benim babamda birakali 5 yil oluyo ama benim babamin sigaraya baslama hikayesi hem aci hem komik anlatim bak
babam ilkokul 2 ci siniftayken dedem ona demiski ahmetali tamam okumayi ogrendin okulu birakacaksin tarlaya gideceksin inekleri danalari otlatmaya demis babamda daha kucuk tabi bide ozamanlar babaya hayir denilirmiydi asla anneside:1no2: kiyamamis ogluna tarlaya gondermeye demiski oglum sen daha kucuksun seni kandirip elinden suruyu alirlar giderler al su babanin sapkasini ve al su babanin sigara paketini yak sigarayi otur agacin dibine
seni adam sansinlarki suruyu elinden almasinlar demis gorudnuzmu ne iyi yurekli anne delikafadulden allahim yarabbim ne kziyorum ona anlatamam
ay zenancım ne güldüm annene ya
vay vay
ama ana yüreği işte
o da bilir kötü olduğunu ama ya cocuguna zarar gelirse dıştan diye korkar işte
merhaba kızlar
bende hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri sigara içmemeye çalışıyorum ben günde yarım paket içiyordum 10 yıldır geçen haftadan beri günde 1 tane içiyorum onu da yarım içiyorum 2 nefes çekip atıyorum bugün hiç içmeyeceğim ama bulantım olsaydı tiksinirdim belki ama henüz bulantım da yok
emelciğim sen benden daha iradelisin ben biliyorum sen kafana koyduğunu yapıyorsun mutlaka başaracaksın
hadi bana da içirme sende içme olurmu?
ayyyyyyyyy
neeeeeeeee
sigara mı içiyon sennnn
bilmiyodum çok çok üzüldüm
derhal at o pisliği elinden
nasıl yaparsın bebeğine bunu yaaa
bilki buna hakkın yok emzirmeyi bırakınca içersin yine
başarırsın canım eminim
yaparsın buunu
saklı gizli içme sakın seni kimse görmezse bile bebeğin görür
ben hamile olduğumu öğrendim
bir fırt çekeyim dedim yok anam inmedi o zıkkım boğazımdan aşağı
yapamam bunu yavruma dedim
ben ona gözüm gibi bakacam dedim
ve sigara içen yerde bile durmadım iş ortamı hariç
sakın ha sakın içme bi daha
emelim ahh emelimm sigara benimde başımın belası helede 1 haftadır kıvranıyorum resmen günde 3 sigara içiyorum ve evde içmiyorum 3 sigarayıda okulda içiyorum berbat bişi yaa evde tamamen yasakladık eşimde içmiyor ikimizde bırakma savaşı veriyoruz resmen ne zor bu bağımlılık yaa
canım mehalim
bırakmayı istiyosan beyinde yapmalı ve bir fırt bile çekmemelisin bırak 3 taneyix
bu seni bıraktırmaz daha çok içmeni sağlar
atacaksın gidecek
eğer beynin bırakmayı istiyosa
reyhan abla ne güzel bırakmışsın çok sevindim adına 5 yıl az zaman değil
işlerim azaldı ya aranızza sık geliyom bu aralar
kib
yarın güzel zayyıflamış olmanız dileğiyleee