Bugün önce işlerimi hallettim öyle geldim, günaydın canlarım benim..
Bugün sporum var birde şu kimlik değişimine gideceğim hala tc numaram yok kimlikte bakalım değiştiremezsem şu belgelerden alıp idare ederim ne yapayım..
boğazlarım kötü şiş mikrop aldım sanırım ufaklıkta hastaydı ya kaç gündür belkde ondan, neyseki bugün gidebildi okuluna, akşam babasına diyor sen ne zaman gitsen ben hasta oluyorm okula gidemiyorum diye, geçen italyaya gittiğindede suçiçeği olmuştu çünkü..
ay böyle halim yok aşırı uykum var sürekli yatmak istiyorum bahar iyice etkisini gösteriyor üzerimde..
Bu akşam koca geliyor akşam telefonda konuştuk konuşmaya hali kalmamış adamın, portekizden fransadan ürün ve makine denemesi için gelenler olmuş tüm işte buna bakmış sabahın köründen akşama dek asla oturmadım kaç gündür çok kötü bir haldeyim diyor yazık ya bazen acıyorum böyle aşırı yorucu işi var tatil filan bilmez mesai saati yok gece uykudan uyanır gider pazar gider vs.. hayat işte.. neyse akşam işini bitirmiş gece gelecekti ama bu kezde babası bugün için ameliyat olacakmış onu haber vermişler sabah hastaneye geçeceğim istanbula dedi, eşimin babası prostat kanseriydi ama tedavilerle filan bir 10 yıldır iyi gidiyordu bu ameliyat neden çıktı nasıl oldu anlamadım soramadımda aamın konuşmaya hai yoktu bugün öğreniriz...
ben kaçıyorum canlarım ancak hallederim şu işleri öğlende ufaklığı alıp ablaya pasta almaya gideceğiz, bugün pasta günümüz... :)Gökçenin en sevdiği kahraman sponge bop ve bunun neyini görse alır kolleksiyonu var...
dün gecenin bir yarısı büyük ablamız koskocaman bir sponge bop posteri almış Gökçenin duvarına asmış... üzerinede çok güzel bir not iliştirmiş, sabah uyandırmaya çıktım ooo dedim misafirin gelmiş şöyle gözünü açıp bağırması bir oldu nasıl seviniyor deli şey... hayatın tüm tadı bu çocuklarda saklı galiba allah isteyene olmayana dileyene en kısa zamanda en hayırlısından en sağlıklsından evlat nasip etsin, amin..