E
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cedric cim merhaba canim uzulme iste boyle oluyo bende pes etmek uzereydim dun moralim oyle bozuktuki bugun 100 gr bile beni sevindirdi canim mehalim sen pes etme dayan kilolar pes etsin dedi gercekten niye ben pes edeyim diye dusundum sakin canim bak zaten azalmisiz takimi ayakta tutalim canim pes etmek yok bende bugun dr a gidecem bakalim ne diyecek reglimin bu kadar gecikmesine ben gerci biliyorum ne diyecegini hava degisiminden madam diycek gondercekgunaydın kızlar nıye boyle oldu anlamadım ya.benım metabolızma kacamak yapmadan veremıyo sanırım.mutlaka garıp dıyetmı yapmam gerekıyo anlaamdım cok uzgunum mutsuzum daha dun 1 kılo eksık cıkıyodum noldu anlamadımsenağlama
Merhaba arkadaşlar Kallisim Emelim şöyle bir bakayım dedim özlüyorum sizi.Bir boşluk olsa hemen gelmek istiyorum...kaydirigubbakcemile3
Emelim hayatının düzene girmesine çok seviniyorum.Kilolarda gitti mi daha da iyi olacak inşaallah.Efeciğimi de öpüyorum.
Kallisim kızına Allah hayırlı ömürler versin inşaallah.Ayrıca hastanıza da acil şifalar dilerim.:1hug:
canlarım nasıl gidiyo.ben tartıldım.102,8.ama regl etkiledi yav
meliscim ben burada olacağımı sanarak söz verdim ama adliyeye gitmem gerekiyor kusura bakma işler sana kaldı canım
kolay gelsin