aaa kallistecim ben mi sinir ettim seni.ben de eşimle tartıştım kaç gündür gerilim içindeyim.dolayısıyla yerken abartıya kaçtım ve bu hafta ekside olacağım malesef.şimdiden yazmış olayım.senağlama
ayrıca bir daha kaçamak yaptığımda yazmamaya gayret ederim.
.
şimdi umutum hemen başta yazayım benim yazımı okudundaneden hemen tek başına alınıyorsun o kadar çok kaçamak yapan varki bir türlü toparlanamıyoruz gibi geliyor ve yazarkende söyledim kaçamak yapan tüm arkadaşlara sesleniyorum diye..
mehalim geçen hafta dağıttı, emel toparlayamıyorum diyor, sen gidip gelip çok yedim diyorsun.. emel geçen yıl bunu yaşadı çok iyi anlayacaktır püsküüt celeb ve ben kaçamaklarımızı her hafta açık yüreklilikle sayarken emele zarar vereceğimizi düşünmüyorduk ama bir gün isyan etti sonra toparlandık bizde.. inanın tek kendi adıma yazmıyorum bunu yapmayan dikkat edenlerimiz var ve siz vs.vs.vs yedim diye geldikçe sadece günah çıkartmanıza yarıyor yani toparlanmanız için bir işi yaramıyor bu itiraflar ve toparlanmayanlar oldukça ben kendi adıma yazıyorum şu an, inanın çok ama çk dağıtasım geliyor her bulduğumu yemeyi düşünüyorum bazen çünkü diyorumki nasıl olsa hepsi yapıyor bozuyor bende bir kaç gün bozsam ne olacakki ama o bir kaç günle kalmıyor bunu çok iyi bildiğim için kendimi zorla tutmaya çalışıyorum fakat cesaretim kırılıyor.... yazmayın demiyorum ben aslında kendimide ifade edemiyorum bir türlü, yazmamak yerine artık toparlanın desem daha iyi olacak yaz geldi gelecek yine hayallerlemi yaşayacağız..
honeyim canım sen geçen gün karnenin altına not yaz dediğimde kimse yazmamış yazmadım demişsin canım ilk başlarda yazılıyordu sen orayı bir kez daha gözden geçir sen yazarsan bizde takım olarak arkandan birer hatıra yazısı yazarız canım ....