• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaa tatlişkolarım size soracaktım unuttum lütfen okuyanlar ve bilgisi olanlar cevap versin şu bizim sitedede reklamı olan rejene kremi ve tvde gördüğüm eternelle renuee isimli iki krem var doğumsonrası çatlaklarıyla ilgili iki kremde çok idaalı ve ben aceba diyorum nasıldır bunları kullanan yada kullananları duyan varmı aranızda

yaa tatlişkolarım size soracaktım unuttum lütfen okuyanlar ve bilgisi olanlar cevap versin şu bizim sitedede reklamı olan rejene kremi ve tvde gördüğüm eternelle renuee isimli iki krem var doğumsonrası çatlaklarıyla ilgili iki kremde çok idaalı ve ben aceba diyorum nasıldır bunları kullanan yada kullananları duyan varmı aranızda

ben sana söyliyeyeim hemen ama önce aklımdaki bir şeyi unutmadan reyhan ablama söylemem gerek bu hafta eksiye düştüya nilgünün kitabında ve cdsinde sağlıklı ve sık beslenmeye geçildiğinde 1-2 hafta kilo alma durumu gözlenir ama sonra çok düzenli şekilde kilolar gider diyor ablam devam o yüzden.....

evet.. gelelim kremlere.. tüm çatlak patlak için olan topicleri hiç mesaj bırakmadan okudum ben ve iki kremdende netice alan çok az sayıda kişi... bende şikayetçiyim çünkü hala bakıyorum ama son 15 gündür bakmadım hep aklımda ama ilk fırsatta hatim edecem..

bu kremlerden netice alamayan kişi çok ama benim aklıma yatan ve başka bir cilt sorunları sitesindede araştırdığım kadarı ile contratubex acnelyse ve medacassol bu üç kremden evet netice aldım tamamen geçmedi ama gözler görülemeyecek kadar hafifletti diyen sayısı çok fazla... ben hepsinden yazdırdım doktora ve bir kaç gün kullandım bir tanesi cildi soyuyor diğerleri doku tamiri yapıyor ameliyat izleri içinmiş çünkü .. aşırı kaşıntı yapıyor diye okudum bendede yaptı bırakınca geçiyormuş bıraktım geçti cilte rengini değiştiriyormuş diye okudum evet değiştirdi ama sonra geçti söyleyeceğim şuki ben devam edeceğim çünkü son bebiş sezeryandı benim ve ameliyat izim çok kötü duruyordu ilk kullandığım bölge oydu ve çok az sadece bir kaç gün kullanmama rağmen gözle görülür değişiklik yarattı, şimdi düzeni oturtacağımdan emin olsam aynen devam edeceğim... diğerlerini almayı kullanmayı hiç düşünmedim... bir başka konu daha vardı onarıcı bakım kremi kullandım geçirdim demişti biri ama aybaşından beri paylaşım yok ne olduğunu tam anlamadım..

contratubex acnelyse ve medacassol bu kremleri doktora yazdırdım demişin devlet karşılıyormu bu kremleri:)) ayyy bugun sabah oturdum kendime bakıyorum başladım şu göğüsleri kaldırtsam göbeğimden yağ aldırsam nasıl olur diye ama okadar ciddi söylüyorumki eşim şöyle bir baktıı vallaha diyorum ciddiyim dedim de get işine dedi bana.
Burda sezeryan yapıldığı zaman hastanın isteğine bağlı estetik uzmanı karın yağlarınıda alıyor sırf bu yüzden bebekmi doğursam nee.

ama bu kadar karşı olmama rağmen bazen tek çözüm buymuş gibi geliyor:(

Evet kallisim kremlerle ilgili bölümü bende okudum tam tahmin ettiğim gibi i,ki kremde fiyasko ve reklam kremler başkada bişi değil ama senin dediklerin aklam yattı birde onlara bakım

contratubex acnelyse ve medacassol bu kremleri doktora yazdırdım demişin devlet karşılıyormu bu kremleri:)) ayyy bugun sabah oturdum kendime bakıyorum başladım şu göğüsleri kaldırtsam göbeğimden

ama bu kadar karşı olmama rağmen bazen tek çözüm buymuş gibi geliyor:(

hehe:roflol: tek çözümümüz estetik kesinlikle ama mecbur idare edeceğiz napalım..

evet canımcım kremlerin üçünüde kurum karşılıyor

alıp kullanacağın zaman banada söyle bende kullanayım seninle belki düzenli yaparım sende yapıyorsun diye..

ay ben kaçtım arkadaşlar, kızım ve arkadaşı geldide azcık laflıyım çocuklarla karınlarıda açtır şimdi onların haydi hoşkalın..

hehe:roflol: tek çözümümüz estetik kesinlikle ama mecbur idare edeceğiz napalım..

alıp kullanacağın zaman banada söyle bende kullanayım seninle belki düzenli yaparım sende yapıyorsun diye..

tamam şekerparem hemen kremleri yazdırma işie gireyim alır almazda saa derim hem sele eraer kullanmak aada düze getirir. ayy tutmayı eiiikaydirigubbakcemile4

PAZARTESİ
sabah1dl lıght ekmek peynır yesıllık
ara lıght meyvelı yogurt
ogle 1 kase mercımek corbası 1dl lıght ekmek
ara 1 elma
aksam 4 cıgkofte 2 tavuk baget salata 2 dl patates lıght ayran
su 2lt
SALI
sabah2 dl lıght ekmek peynır yesıllık
ara 3 cılek
ogle 4 yemek kasıgı etlı kapuska
ara 1 armut
aksam 3 cıgkofte 1/2 lavas 4 yemek kasıgı barbunya salata lıght yogurt
ara 1/2 kıvı 3 cılek 1/2 mınık muz
su 1lt
CARSAMBA
sabah 2 dl lıght ekmek 1,5 yumurta yesıllık zeytın
ogle 1/4 sımıt
ara 1 portakal
aksam 2 kofte kadar et sote 2 mınık patates salata lıght ayrab
PERSEMBE
sabah 1 dl lıght ekmek peynır yesıllık1/4 yufkadan yagsız peynırlı borek
ogle 1 kase mercımek corbası 1/4 etlı pıde
ara 1portakal
aksam 7 cıgkofte 1/2 lavas 2 kasık mantı corbası
ara 1muz
CUMA
sabah1dl lıght ekmek peynır yesıllık
ara 1 portakal
ogle 6 ızgara kofte 1 dk kepek ekmegı salata ayran
aksam haslanmıs brokolı lıght yogurt
ara 1 portakal
CUMARTESI
sabah 1/3 sımıt 1 patates peynır 1 zaytın yesıllık
ara 1/2 armut 5 fıstık
ogle 1 lahmacun 1ayrab
ara 1/2 portakal
aksam 4 yemek kasıgı barbunya yogurt salata
ara 1 portakal

takımınızın minik annesi geldiiiiii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
nasılsınız kızlar ben yiyip içip yatıyom ama yatmakdan çok sıkıldım en son off yeter sıkıldım dedim ortalığı toparladım kalkıp belim ağrıyor diye canım sıkıldı akşam adet olacakmışım gibi ağrıyor hayırlısıyla bir sabah olsa koşa koşa test yaptırmaya gidecem değerim yükseldimi diye
sizin diyetler nasıl gidiyor bakalım?
karnem hazırmı kallisim? delikafadulden
ben buralardayım kızlar hadi görüşürüz yineyerimseniben

herkese merhaba ben emelcigimin en büyük hayranıyım büyük demek tamamen tombiş olmamdan:))kızlar dün deopresyondaydım bugün düzeldim sizleri görünce dahada mutlu oldum emel kallistee mehalim nasılsınız canlarımm beni 5.takıma davet ettiginiz için cok teşekkür ederimm,sizinle olmaktan cok büyük muttluluk duydum valla.cimcimede burdamı acabaa:))oooooo serradenizcimde burdaymış herkese kocaman bir merhabaaaa,bugün sabah 12de kalktımm 3kayısı ve birbardak ılık su içtim kahvaltıda 1yumurta,2dilim kepek ekmek,1domates,6zeytin 1adette krem peynir yedim.ya bunları yazıyoruz dimi burda gene yanlışlık yapmayımm:))))kilo bildirimlerinide cuma yapıyoruz galiba degilmi:))
zeynepcıgım cımcıme yok ben varım olabılırmı acabayerimseniben hosgeldın canım aramıza
kızlar nıhayet ılk kez
bı haftalık yedıklerımı yazdım bugun yok cunku sabah kahvaltıya gıttık yedım aksam da yıne cıgkofte yedım aılem cok sevıyor nerdeyse her aksam yedık o yuzden bende kacırmadan alıyorum ama bu hafta yıyemıycem artık

reyhan ablacıgım canımsın benım.ins hayırlıyısıyla kılolarımdan kurtulayım bebgıme kavusucam.o zamanda senın her tecrubenden faydalanıcam dedıgın gıbı yasadıgım her olayı bebegımın bır hedıyesı olarak dusunen bır anne olmak ıstıyorum.ıns:Saruboceq:
oyyyyy canim benim ya. cok duygulandiriyorsun beni.. insallah canim benim insallah. yemek listene göz attim cok güzenli bana göre bu hafta sampiyon olacak gibisin. her giden kilo bebegini sana yakinlastiriyor.cok güzel sebeplerin var kilolarini atman icin. herseyden önce saglik tatlim sonrada bebis. ve bunlar oluncada kendini seven memnun mutlu huzurlu bir seker anne. aman seker hic vakit kaybetme. haftada 1 kiloyu hedefle. sagligini bozmadan. güzelce kurtul fazla kilolarindan. yaza kadar cok yol alirsin insallah
ben sana söyliyeyeim hemen ama önce aklımdaki bir şeyi unutmadan reyhan ablama söylemem gerek bu hafta eksiye düştüya nilgünün kitabında ve cdsinde sağlıklı ve sık beslenmeye geçildiğinde 1-2 hafta kilo alma durumu gözlenir ama sonra çok düzenli şekilde kilolar gider diyor ablam devam o yüzden.....
sagol kallisim iyiki yazdin bunu biraz bozuktu kafam:1no2: herseyden kis kis sonrada kilo al bayagi kafam atmistisositososito

merhaba honey. mutlulugun buralara tasiyor güzelim. görür gibi oluyorum iyilik mutluluk tasan gözlerini. allah tamamina erdirsin canim insallahhhhhh

kalişim mehalim bu konuda biliyosunuz bende denedim o 2 kremi ama o soyucu krem rahatsız etti beni . kat yeri var bende ve o bölgeyi çok etkiledi ....:1no2:

bide şunu yazayım özün kitabında bundan bahsediyor aslında gözündenmi kaçtı mehalim malesaf bu deri altı çatlaklarının çözümü yokkk . canım ..:1no2:senağlama
tak çözüm o kısmı tamamen aldırmak deri olarak . oda mümkünmü aceba . fazlalıkları alıyolar ama göbegin tamamınıda alamayacaklarına göre .....:delphin:
kahve fincanındaki telve izi gibi gezecez .....sırnaşık şeysenağlama şükürki manken degilez . benım için mayo giyme gibi bi ihtimalde yok ...sırnaşık şey:roflol:olsun biz böylede gözeliz....:1closedeyes::dilcikar::dilcikar:

sabahtan beri salvar modeli ariyorum. bilgisi olan varmi bu konuda himmmmm?
ebayde satliordu. kizim beni dikti basina bende unuttum kacirdim. aman üzülme ben dikerim dedim dayilanarak ama hic bir fikrim yok salvar kesimi hakkinda

selam güzeller, zeynep hoşgeldin.
Kallistecim bizim takım arkadaşlarının fikirlerini aldım sonuç diyoruz ki biz ve isterseniz siz önce takım içinde şu bizim meseleyi oturtalım, eğer işe yararsa başarılı sonuçlar alırsak, birbirimize açılalım. Hem yeni arkadaşlar da sizin takımı daha iyi tanımış olur, şimdi ancak bizimkine adapte oldular, tedirginlikler sezdim. Biz yarın başlayacağız. Sonuçları bildiririm.
ne kadar şifreli yazdım değil mi, ama anladın sen onu.
Öpüyorum, herkese iyi haftalar...

kallisim kremleri yazdırdım diyeceksinki gece vakti doktoru nerde buldun:1closedeyes: hemen anlatayım benim daha önce bahsettiğim arkadaşım (grubada gelecek dediğim eminebeyza adlı) hah işte o devlet hastanesinde tıbbi sekreter olarak çalışıyor saolsun benim hastane ile ilgili herişimi bir telimle halleder.senle konulştuktan hemen sonra onu aradım nasıl yaparız diye oda daha kremden bahserderken şunlar şunlar mı dedi. Dedim evet onlar ok ben yarın yazdırım doktotra dedi.YAni bengece gece bile ilaç yazdırabiliyorumkaydirigubbakcemile3 artıkın yarın falan elime geçer ilaç.
AEbencim Özün kitabındaki yeri hatırlıyorum ama işte ne kadar görünmez olursa okadar iyi.Evet yazı mayo giyerim ancak bikini giymem bu nedenle sorun değil ama benim eşim çok görsele önem veriri ben biliyorum bana demesede hissediyorum bakışından ve çok rahatsız oluyorum:) ya işte olacak olanın en iyisi olsun bari değilimi?
Meliscim ok mesajı aldım ben bir hafta daha bakalım hafta sonu yine değerlendiririz canım benim.
Reyhan annem nasılsın bak ben süperim bu hafta daha süper olacak.sende hiç sıkma canını bazen duraklıyoruz işte ama sen üstesinden gelirsin annem benimsüprizzzzz

selam güzeller, zeynep hoşgeldin.
Kallistecim bizim takım arkadaşlarının fikirlerini aldım sonuç diyoruz ki biz ve isterseniz siz önce takım içinde şu bizim meseleyi oturtalım, eğer işe yararsa başarılı sonuçlar alırsak, birbirimize açılalım. Hem yeni arkadaşlar da sizin takımı daha iyi tanımış olur, şimdi ancak bizimkine adapte oldular, tedirginlikler sezdim. Biz yarın başlayacağız. Sonuçları bildiririm.
ne kadar şifreli yazdım değil mi, ama anladın sen onu.
Öpüyorum, herkese iyi haftalar...

meliscim artvinlimisn canımın içi benim eşimde artvinlii:)))çok severim artvinlilerii:)))08artvin plakasıda:))

tabiki üstesinden geliriz hayatimyerimseniben evet farkindayim masallah bomba gibisin. önümüzdeki hafta insallah süper olacak... kallisim doludizgin geliyoruz.kaydirigubbakcemile4

Back