• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben yine 89,5kg ım. kallistecim takıma giremedim sanırım. neyse yine misafir olurum bende..

tartı düzeltmesi bu hafta olmuş nihayet.özür dilerim hepinizden baya bi etkilemiş oldum.aslında kilo verdim 900 gr.neyse artık bu hafta böyle olacak.
umutum ben aklıma gelip yazana kadar sen yazmışsın bile etkilemek senin elinde olan bir durum değildi canım sen kaç haftadır kilonu veriyorsunki..
kallistecim çizelgede hedefimi değiştirdim.seninle yazışmalarımızda sakıncası olmaz gibi anladım da.inşallah yanlış anlamamışımdır.bu hedef daha mantıklı bundan sonrasında.
ama hatalıysam lütfen uyarkaydirigubbakcemile3
yok doğru anlamışsın hedefe doğru tam yol ileri...

ben yine 89,5kg ım. kallistecim takıma giremedim sanırım. neyse yine misafir olurum bende..
evet canım zaten paylaşım yapmadığın için girsende bir anlamı olmuyorki iyice iyileşte gelirsin bildirimler 12 de bitiyor artık...

matemcim nasıl oldun canımcım daha iyimisin.geçen hafta da mı bu kilodaydın.olsun.hastasın mazeretin var.önce bi iyileş te.

sağolasın kallistecim.65 kiloyu bi zamanlar telaffuz bile edemezdim.hayal ötesiydi ama şimdi hedefim oldu artık.

evet umutum hayallerde bile aklımıza gelmeyeni yaşıyoruz ben yıllar önce akapunktura gidince 74 ü görmüştüm aşağısını hiç hatırlamıyorum :)) ama o yaz tatile gittiğimizde kendime bakmaktan tatil yapamamıştım :))))

Selam güzeller bu haftalarda nasıl birbirini kovalıyor değil mi? Ben cumalara yetişemez oldum...

Listemiz bu hafata 10 kişiden oluşuyor..

Takımızın medaır-ı iftiharları işte karşınızda...hihoyyyt
honeybaby( 1.02%)..sessizce gelip dereceyi kaparsın haa seni seni:hooray:
cedric ( 0.38%)...canım sen o derecen hiç inme başımısın tacı:)).CADIARZUa.s.
buseyrem ( 0.29%)...eh hadi bakalım kallise dua ett:))

Az da olsa Çokta olsa kilo vermekten mutlu olanlar....
Mehalim ( 0.16%)...
........eferimde az hızlansak mı nee ne dersinizz:içelim:
Kalliste ( 0.13%)....

Bu hafta yerimde sayarım........
zenan25 ( 0%)kaydirigubbakcemile2bir iki bir iki harekettt

Yerimde bile kalamadım düştüm geriye....kaydirigubbakcemile
umuts76 ( -1.06%):oklava:
emel42 ( -2.62%):oklava:
reyhanxx54 ( -0.52% )...Vayy annem sürekli fark atıyosun bize yaa:nazar:demiştim ancak kallis son anda seni sona koydu:))

***Bu hafta ayağını kırıp liste dışı kalan GÜL e çok geçmiş olsun diliyoruz en kısa sürede iyileş şekerim ok:teselli:

Son düzenleme:
mehalim ya itirazım var ben kilo verdim yaaaaa.benim yukarda olma gerekiyooooooooooo.
mızıkcılık yapayım biraz.kaydirigubbakcemile

mehalim ben hatamı fark ettim sayende reyhan ablama - koymamız gerekiyordu koymamışım özür dilerim ya listeyi editliyeyim :((

mehalimcimcicmcicmmm listeni bozdum ama kafa gidik be anam tekrar düzenlemen gerekiyor... ellerine sağlık diyeyimde teşekkürümüde edeyimde affet beni :))

moralim bozuldu ama diyetle ilgili değil son günlerdeki performansla böyle olacağı belliydi
ailedeki hastaları gördükçe millet canının derdinde ben kilomu dert ediyorum diye düşündüm galiba dile getirmesem de bilinçaltım böyle dedi eminim çünkü halamın hastalık haberiyle dağıldım bir anda

moralimin bozukluğuna gelince yakından tanıdığım bir adamın karısını aldattığına şahit oldum şok oldum resmen nasıl bu kadar iki hatta yüzlerce yüzlü olabiliyor bu erkekler anlamak mümkün değil
Allahtan başka güveneceğim kimsenin olmadığına bir kez daha kanaat getirdim valla
sözde karısını nasıl da sever görünüyordu halbuki hem de karısının tanıdığı biriyle bunu nasıl yapar ya ben kendime yediremedim karısı duysa kesin ayrılır kaldıramaz bu durumu nurtopu gibi iki evlat ver sen o başkasına bebeğim ceylanım desin inanamadım gözlerime

hayata bakış açım değişti bir kez daha hepimiz mutluluk oyunu oynuyoruz aslında mutluluğun yakınından geçenimiz yok ne olacak sonumuz bir de bu adam Allah korkusu taşıyan tipte biri gibi görünürdü ııııyyyyk iğrenç ilişkiler içindeymiş meğer

efe daha iyi umutcum penisilinin ardından antibiyotik tedavisi iyi geldi sanırım sadece bu gece de 3 te kalkıp oturdu tv seyretti pc de oyun oynadı başında nöbet tutturdu bana da sbah 5ten sonra uyuduk tekrar sabah da işe geç kaldım tabi bölük pörçük uykularla
çok şükür şimdi daha iyi

emelcim moral bozulmayacak gibi değil tabiki.günümüzde aldatma oranları dehşet bir biçimde arttı.kimseye de güvenilmeyecek artık.sen şahit olduğun durumdan çok etkilenmişsindir eminim.
gerçek mutluluğu yakalamak ta korumak ta çok kolay değil.Allah hiç kimseye yaşatmasın.
hastalıklarla ilgili aldığın haberler de üstüste geldi.bu da yıpratıcı oldu senin için.kilolarla mücadele etmek böyle anlarda bana da anlamsız geliverir.boş şeylerle uğraşıyomuşum hissine kapılırım.
tabiki büyük hastalıklarla kıyaslanamaz kilolu olma durumu.
kısa zamanda kendini daha iyi hissetmeni dilerim emelcim.yediklerimi pazar günü yazacağım.
herkes yazacak değilmi.yazalım mutlaka.sıkıştıralım birbirimizi.

emelim nihayet diyetede atraksiyon geldi sayende :)) e-e-ee nası anladın - nasıl gördün nasıl çözdün - sizin avukatlarla anlaş karısına anlat boşasın sizin avukatlar sende dava getirdin diye kar payı al :))

yaa emelim hepsi şaka bunların ve bencede hiç güvenilmeyecek varlıklar erkekler, ben güvenmem mesela şu an fırsat bulsun yapmayanı çıkmaz hepsi yapar... brad pitt bile aldattıktan sonra bize hiç umut yok artık :)))

ama kadıncağıza yazık işte en sinir olduğum şey bu benim saf saf otururuz ya haberimiz olmaz bir şeyden sonrada olunca boşamaya cesaret edemeyiz... amannn bunaldım.....

birazdan bu mesajı editliycem haberiniz olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar eylülün fotosunu ekledim bir bakarmısınız şekerliğe..

http://www.kadinlarkulubu.com/yardi...le-yeni-sayfa-acalimkan-araniyor-brh-0rh.html

umutum diğer hasta için hesap numarası vermiştim aldınmı ama bak eğer güvenebilirsen bana bu eylülün babasıda zor durumda pazartesi filan gidicem inşallah ve eldende götürebilirim çünkü ilik örneğini bile bulamamış 3500 lirayı ve yollayamıyor tahlil için...oda işinden oldu bu arada koşturmaktan...

brad pitt olayına gelince olay sadece kadınca bir şeytanlık olayı tamamen brad beyin zavallılığından kaynaklanıyor
sen bakıcıyı kovarsan o da gider kocana verir diye özetleyebiliriz durumu

Back