Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kallistecim bizim liste tamam gibi. Birşey soracağım, geri dönmek üzere ayrılan arkadaş her hafta listede yer alıyor değilmi, belli olsun diye.
Bu arada kardeş takımcım iyisinizdir umarım.
kadisim canım arlkadaşım benim görüşemiyoruz yaa özledim seni arada gelsen keşke benim pazartesi bir filmim çekilecek o filmin sonucuna göre ameliayt olup olmayacağıma karar verilecek bakalım dediğin gibi bissürü doktor araştırıyorum hatta tüm doktor arkadaşları haberdar ettim herkes uğraşıyor sağolsunlar
canım inşallah güzel bur sonuca ulaşırsın
ve ameliyata gerek kalmaz
mehalim verdiğin linkte çok hoş bilgiler var
1414 klori günlük almam kaloriymiş
ben okadar kalorili beslensem yerimden kalkamam ya
birde elma tipiymiş benmi vücudum göbekte toplanırmış yağlar
toplansınlar bakalım nereye kadar
reyhan abal canım evet bende senin ilk defa kilo aldığını görüyorum yanlış hatırlamıyosan
6 öğün sana yaramamış ya
ama ben öyle besleniyorum ii oluyo
gerçi 5 benim ki akşam yemek sonrası öğünü çıkardım
çünkü ben akşam yediklerimi depoluyorum fark ettim
melisçim ya ben saati farketmemişim henüz toplamadım listeyi kan bağışlarının mailleriyle uğraşıyordum ne yapsak senin vaktin varmı .. listeye almana gerek yok her hafta canım hatta çıkart püsküüt şaşırıyor bir kez yeterli.
canım geç kaldım ama zamanlayımadım
ben 102,6 oldum
aslında geçen haftaki kilomda kalsaydım bu hafta birinci olurdum .mehalimde biliyo ben pazartesiden bu yana yani 4 günde ,çünkü daha bugün bitmedi
evet 4 günde 2,5 kilo verdim.ve kesinlikle devam edeceğim göreceksiniz.ilk defa bsu kadar azimliyiym ,çok mutluyum.hepinizi öpüyorum
melisim nasıl teşekkür etsem..
alınıyor emelcim.daha önce kaç kere başıma geldi benim de.üzülme lütfen.hastalıkla filan uğraştın yeme düzenin bozuldu.hızlıca gideceklerini de biliyosun sıkıca diyete devam edersen hemen gecikmeden.sağol zenancım sen de olmasan zaten beni tebrik eden falan çıkmayacaktı
kilo dediğin alınır verilir de yani 4 günde de 2,5 kilo alınmazki be
sevgili metabolizmam ben sana ne diyim ama niyeti bozdum midemi aldırıcam başka yolu yok
ablacım 6 öğün geri mi tepti sende.hay Allah.aslında alıştıktan sonra bence hızlıca ki,lo verceksin.bu haftaya mahsustur bu durum.günaydinnnnn
hic aglayip sizlamiyayim ben en iyisi. iki ana iki ara ögün yapiyordum 10 gündür 3 ara 3 ana ögün yapinca kilo aldimbenneyaptımki. saniyorum bünyem bu düzene alisinca vermeye devam ederim yine. ama ilk defa kilo aldim. 76.6 olmusum:çok üzgünüm:
evet kadiscim ben de okumuştum.protein ağırlıklı beslenirsek metobolizma daha hızlı yakar kaçamaklarımızı.merhaba kızlar
şöyle bir baktım ama kilo alanların en büyük nedeni bahardır belki havaların düzensizliği vs
emelcim en kısa zamanda gidecektir canım kilo
ertesi gün diyeti diye bişe duydum
kaçamak sonrası bol bu ve bol protein alınırsa karbonhidratlar vücutta depolanmadan atılıyomuş canım
cedriccim doktorun yolunun bilmemen ne güzel
ben de akşam yediklerimi çok güzel depoluyorum.akşamları çok çok az yemek gerekiyor bence.6 öğün sana yaramamış ya
ama ben öyle besleniyorum ii oluyo
gerçi 5 benim ki akşam yemek sonrası öğünü çıkardım
çünkü ben akşam yediklerimi depoluyorum fark ettim