- 13 Şubat 2019
- 4.421
- 20.817
Amiiiiinnnnnnnbol kilo vermelerimiz olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiiiinnnnnnnbol kilo vermelerimiz olsun inşallah
yok su çay filan içiliyor ya o yüzden :)16 saat üzerine yiyorum canım o yüzden 12.30 da ediyorum kahvaltıyı tartıldım ve gönül rahatlığıyla kahvaltımı edebilirim 69,9 Hem hedefime ulaştım hem de 6ları gördüm gözler yaşlı
Sagol canimÇok güzel incelmelerin olmuş canim
Keske her ay 2 kilo versemvuhuuu beybi
Insallah canim. Su kilo bi 70in altina dusseGeçmiş olsun canım
En zor eriyen bölgeler canım zaten olsun inşallah onlar da gidecek senin azmine direnemeyecekler
canım başla tabi ki kaptan da söyledi zaten mahsur neymiş kuzumSağol canım hadi bismillah başlayalım uçuralım listeleri çok motiveyim çok .Kaptan bişey demedi sanki ama bi mshsuru yoktur freede takılmamın değil mi
sağol cnm sonra mısır patlağı ve çikolata yedi ama eksi geldim yineGüzel canım afiyet olsun
Wuuuwuuu harikasin canim. 70i geride biraktin desene. Supeerrr16 saat üzerine yiyorum canım o yüzden 12.30 da ediyorum kahvaltıyı tartıldım ve gönül rahatlığıyla kahvaltımı edebilirim 69,9 Hem hedefime ulaştım hem de 6ları gördüm gözler yaşlı
Çok geçmiş olsun canım, düzleşme baş ağrısı yapıyor mu ya bende de hem düzleşme hem fıtık var , çok zorgünaydın güzel ve fit hatunlaaarrr
3 gündür baş ağrısı çekiyorum. boyun düzleşmesi yüzünden...
anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor
oyy oyy
1 kilo 300 gr oldu normalde içiyorum canım ama bugün şu 69 u göreceğimi hissettim o yüzden bekledim geçen hafta sadece 300 gr verebilmiştim o yüzden 1 kilodan fazla bekliyordum bu hafta hedef de 69,9yok su çay filan içiliyor ya o yüzden :)
ne diyorsun beybiii mükemmel bi haber bu yaaa 1 kilo oldu di mi şimdi
hedefin kaç kiloydu
Allah canını almaya, deme bari burda olan var olmayan varcanım başla tabi ki kaptan da söyledi zaten mahsur neymiş kuzum
sağol cnm sonra mısır patlağı ve çikolata yedi ama eksi geldim yine
verirsin tabiiKeske her ay 2 kilo versem
O da olacak canım çok bir şey kalmadı 6laraInsallah canim. Su kilo bi 70in altina dusse
Aynen canım ya nasıl mutlu oldum anlatamamWuuuwuuu harikasin canim. 70i geride biraktin desene. Supeerrr
Insallah canim ya.verirsin tabii
anladım ama yarına daha az fark olcak büyük ihtimal buna da hazırlan1 kilo 300 gr oldu normalde içiyorum canım ama bugün şu 69 u göreceğimi hissettim o yüzden bekledim geçen hafta sadece 300 gr verebilmiştim o yüzden 1 kilodan fazla bekliyordum bu hafta hedef de 69,9
e siz de yiyin siz de verin ayolAllah canını almaya, deme bari burda olan var olmayan var
Supersin 1 kilo gitti desene. Harikaaa. ve 70lere elvedaaO da olacak canım çok bir şey kalmadı 6lara
Aynen canım ya nasıl mutlu oldum anlatamam
Ben bu rakamı görmeye devam edeyim yeter bana Bu hafta bomba gibiyiz canım en birinci olmaya geliyoruzanladım ama yarına daha az fark olcak büyük ihtimal buna da hazırlan
güzeel en iyi biz vericez galiba bu hafta
e siz de yiyin siz de verin ayol
Evet canım sağ olasın geçen hafta az verince bu hafta güzel gitti artık 6lara Demir atma vakti seni bekliyorumSupersin 1 kilo gitti desene. Harikaaa. ve 70lere elvedaa
Kız yerim güzel de yerim ama nasıl veririm bilmiyorumanladım ama yarına daha az fark olcak büyük ihtimal buna da hazırlan
güzeel en iyi biz vericez galiba bu hafta
e siz de yiyin siz de verin ayol
Insallah ben de gelecegim. Birgun yeniden grecegim o guzl 6li rakamlariBen bu rakamı görmeye devam edeyim yeter bana Bu hafta bomba gibiyiz canım en birinci olmaya geliyoruz
Evet canım sağ olasın geçen hafta az verince bu hafta güzel gitti artık 6lara Demir atma vakti seni bekliyorum
kuzum işin sırrı gün içinde dengelemek yeşil çay baharat hareketKız yerim güzel de yerim ama nasıl veririm bilmiyorum