Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayni sebebten bende arayamadım senağlamakalişim ama bu sabah onlar beni aradı bası ve annesi ... bizi unutmamış lar her nekadar çok üzgün olsalarda ....ayaktalar .....a.s allah onlara bol sabır versin ....a.s.
evet canım yaa bizi arayan herkesi tek tek arayacağız demişler arıyorlarda .. allah onların sabrına sabır katsın...

eaben hosgeldin peki kucuk kizdan haber varmi eylulden o nasil acaba kan bulunabildimiki
canım eylül için 5-6 günlük daha var kan ama az önce yeni bir baba aradı beni abla yardım edin diyor 16 yaşında kızı... hiç bir iey diyemiyorum artık...

sevinirim canım işime yaramaz mı hiçŞeniz

emelim sen benim şemalı modeller diye açtığım konuyu gördünmü oraya ekleyeceğim yeni modeller şalda var aralarında.. ya oraya bir model ekledim şöyle tığla yapılmış rengarenk bir bluz ufak motiflerle yapılmış ay öyle beğendimki kendime yaz için yapacağım hiç böyle hevesle bir şey istememiştim kendim için...

sevinirim canım işime yaramaz mı hiçŞeniz
tamam canım pc aktarır aktarmaz haber veririm sana şimdi bebeler var çıkıyorum ben bunların rasmini nereye koycagımıda söylersen sevinirim ben eskiden ne işler yapardım makina nakışım harikadır az çehizde yapmadım zamanında dışarıya ha.....:jeyyar: şimdi emekli oldum gözlerim agrıyo diye :1ninca:

kalişim zahmet olmassa linki lütfen ....kaydirigubbakcemile3Şeniz

canım ekmek değişimi ile meyve değişimi kalori olarak aynı değerde olduğundan bazen ekmek fazla gelirse meyveye değiştirebiliyoruz
sana yazdığım 7 dilim ekmek sadece ekmek değişimi ayrıca 3 tane meyve de yazdım sanırım

makarna kısmını anlayamadım ama kusura bakma ne demek ne öğrenmek istediğini çözemedim yani zamanın varsa tekrar bi anlat

1 dilim ekmek=30 gr esmer kmek=70 kal=45 gr makarna(yaklaşık 2 kaşık ediyor)
buna göre değişim uygulaabilirsin ama akşam öyününde sadece 2 dilim ekmeğin varsa en fazla 90 gr makarna yemelisin

bakayım hemen kallisim kk da örgüyü takip etmeyi bırakmıştım ama sayende yeniden takip edicem sanırım

sağol kallisim
model harika tam bizim gibi kendine güvenen kadınlara göre ben de renkli şeyleri çok severim
ben de örecektim kendime rengarenk şeyler ama zamanım olmadı ipim bile hazır aslında

sağol kallisim
model harika tam bizim gibi kendine güvenen kadınlara göre ben de renkli şeyleri çok severim
ben de örecektim kendime rengarenk şeyler ama zamanım olmadı ipim bile hazır aslında

ehehehe beğendiğine sevindim emelim ilk kez bu tür bir şey istedim bakalım uygun ipler bulursam ki bulurum gibi geliyor yapacağım artık yavaş yavaş yaza İzmir'e gelene sırnaşık şey dek anca biter...emelim ben sana bir peçetelikler yaptım bayılırsın foto çekmeye uğraşıyorum yarım saattir hem kızlara ördüüm kazakları çekeyim hemde peçetelikleri dedim ama ayça uyuzu foto makinesinin ayarlarını değiştirmiş ne yapsam olmadı... akşama eklerim artık... şimdi ben yeni modeller eklyim bakayım neler bulucam...

tamam kallisim sana kolay gelsin ben de evde bakarım artık yarın yenilere
ellerine de sağlık ayrıca

şimdi eve gidicem pazara çıkıcaz babanneme gidicem özlemiş çağırdılar
pc eve götürücem yarın görüşürüz belki akşama da görüşürüz sizsiz duramıyorum napıyımsırnaşık şey

tamam emelim haydi sanada kolay gelsin babanneyide öp bizim için :)

reyhan ablam geldi yawff ben iş başı yapayım modeller nerde diyecek:))

Ayy sözlerinizle beni heycanlandırdınız vallahi ama hayal kırıklığından korkutuğum için sürekli kendime yok yok sanmam diyip duruyorum bakalım

benim bebek şekerlerini aklımda olmayan birimi alacak acaba ihihihihhhkaydirigubbakcemile3 çok heyecanlandım bizi merakta bırakma doktoramı gidecen tahlilmi yaptıracan çabuk haber ver..delikafadulden

modellere baktim hepsi cok guzeller reyhan abla kallis emel harikasiniz marifetli kadinlar ciktim simdilik yurumeye gidecem hepinizi opuyom
kallisim eylulun ve buyuk kizin babalarinin tel lerini bir kac arkadasa ozelden yazip mesaj biraktim haber bekliycem onlardan fakat ben bu hani kan araniyor yeri varya oraya senin gecenlerde verdigin adresten girebiliyorum yani 3 4 sayfa once verdigin mesajdan oraya direk nerden girecem bulamiyorum ana sayfayi tek tek inceledim ya korlugum tuttu bulamadim yada bilmiyorum nerden giriliyo bir yol goster canim

ellerine saglik e sen bunlari hec kullanmadinmi kiz dun orulmus gibi duruyolar cok guzeller yani burad gosterilen butun modeller harika ya bu avrupali kadinlar bide ben cok beceriksiz bayanlarin burdakilerin derdi hep gezmek benim derdimde cene calmak millet ne guzel seyler uretiyo cok tembel buldum kendimi

KULLANDIM CANIM ... benim bebişlere annemim ördükleri var 14 senelikler ve 3 çocuk büyüttüler ama onlarda hala durur belki onların resinlerinide koyarım hala yeni gibiler .. ben bıraz o konularda titizim galiba ...

zenanım sağol canım bak şimdi bir konuya giriyorsunya, sayfata en üstteki mesajın üst tarafına bak seçenekler diye bir şey var orada onu tıklayıp bu konuya abone ol dersen yeni mesaj yazıldığında hem haberin olur hemde konuya çabucak ulaşırsın..

siteye girince duyduk duymadık diye bir yer var zenanım fazla aşağıya inmeden yukarılarda.. onu tıklarsan yardım melekleri açılır bu konuda orada...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=5719754&posted=1#post5719754

bide mehalim bahsettigim resin buydu .... ben ekleyim mehmet özün kitabının linkine ..... işte kızlar göbegimizdeki gerçek yaggg....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…