Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bencede ........bide benim bebelerin eskilerine bakın bu 10 senelik .

Kalişim sana silme işi çıkarıyorum kusura bakma .......
bu cekette türkan hanımın kirpigi .....

AAAAAAA bu 14 yaşındaki kızmın ayol ne zaman büyüdü bunlar şimdi ben kadar ......

ay buda güzelmiş...eflatunmu pembemi tam anlayamadım ama güzel bir takım olmuş.. senmi yapmıştınki.
YOK KALİŞİM BÜTÜM EL İŞLERİNİ BİLMEME RAGMEN ÖRGÜYÜ PEK SEVMEM ANACIMIN EL EMEKLERİ ......:1rolleyes:

yok be kallisim hep ayni bu essek kafa. olsun gittigi yere kadar gider. kiyamam ben danama. öyle yere yatip karnini kasiyinca keyfinden homurdanir durur. illede elini uzatir oda bizi sevmek ister. biraz dursak hatirlatmak icin hemen elimizi yalamaya baslar

0bu kis modasinda en az 6 tane kazak ve ceket var mutlaka yapmak istedigim kallisim. cok hos modeller buluyorsun

sağol ablacım bir kaç tanede şemalı buldumda konu açacak kadar olmadılar sen bir model daha yaparsın bu sırada :)) en son sayfada iki tane model var böyle renkli gibi ikiside kızların beğendikleri onlardı bende çok beğeniyorum...

iyi geceler kızlar
ne güzel modeller bunlar
abencim annem bizim bazı eskilerimizi saklamıştı ben benimkine bile giydirdim ya

DR.Mehmet Özün siz diyettesiniz kitabından alıntıdır ........

HERGÜN 200GR..mikrogramkronyum pikolinat almak ensülün alınımını hızlandırır .Bu noktada
araştırma sonuçları pek belirgin olmasada bel ölçüşü konturolü içim bunu yapmanızı öneriyoruz ...

Krom hüçreleri ensülin duyaARLILIGINI ARTIRIR VE RAFıNE ŞEKER,BEYAZ UN VE EGSERSıZ YETERSıZLıGı YÜZÜNDEN TÜKENE BıLıR .

bıR ARAŞTIRMA 10 HAFTA BOYUNCA krom alanların iki kilo verdigini gösterdi
600miligram (3 kapsül )tip 2 şeker hastalarında yararlı bulunmuştur ama bu hastalıgı taşımayanlar için 200 miligram (1 kapsül )yeterlidir.

birazının iyi olması,daha fazlasının daha iyi olacagı anlamına gelmez çok fazla krom almak, böbreklerinize zarar verebilir .......

iyi akşamlar arkadaşlar
oğlumun ameliyatını atlattık iyileştirmeye çalışıyoruz.,
hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.
kallisteciğimin mesajına ve emelimin aramasına çok çok çok sevindim.çok ta duygulandım gerçekten teşekkür ederim.sanal dostluklar gerçek hayata taşınca ne güzel oluyomuş meğer.yerimseniben
diyetim bozuldu tahmin edeceğiniz üzere.elime ne gelirse atıştırıyorum.bu hafta böyle olur heralde.neyse çok ta önemli değil.oğlum iyileşsin de.

Merhaba arkadaşlar evet gebelik testini yaptım ve aynen negatif çıktı evet üzgünün olumsuzuna hazırlansamda olmamasını istiyormuş gibi kendime telkin etsemde üzgünüm.helede eşimin yüzünün ifadesi yani onun üzülmesi beni daha çok üzüyor.kendimi yetersiz eksik bir kadın gibi hissediyorum.Bunları ilk defa sizlerle paylaşıyorum sürekli içimde bunu yaşasamda etrafımdaki herkes benim hiç bebek istemediğimi zanneder ama ne kadar üzüldüğümü bilmezler amann işte böyle ne yapalım allahtan hayırlısı.

canlarım bu arada bebelerim için bir konu açtım sizlerinde desteğini bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=5724460#post5724460

umutum ne guzel haber oh cok sukur buda gecti allah saglikli gunler versin baska dert vermesin diyetinide toparlarsin sen eminim hadi tekrar gecmisler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…